Jump to content

Нека се представим!


feikot
 Share

Recommended Posts

Редно е поне да се запознаем и да се представим де.

Казвам се Тихомир от Казанлък,но живея в София по принуда. Занимавам се със фотоволтаични инсталации и независими енергостанции на вили (статични) и мобилни за каравани и палатки.

 

Видев ми напомни,че трябва да си допълня и променя заниманията...

 

Сега се занимавам със земеделие,като имам лешникова градина и няколко оранжерии с домати.

Link to comment
Share on other sites

Казвам се Радослав Вълков, работя като системен администратор! Занимавам се с поддръжка и инсталации на сървъри и работни станции ... за всякакви въпроси свързани с компютри можете да се обръщате към мен!

Link to comment
Share on other sites

Ха така! В такъв случай аз съм Димитър, от София съм - програмист. Като цяло колите са ми страст, макар че шофирам крайно икономично и разумно.

 

Още от 2009та насам следя завода в Баховица - най-накрая истинско производство на автомобили у нас от сериозен инвеститор. Най-накрая предприятие в производствения сектор и то в провинцията, а не поредния "call center" в София. И след като година и половина се чудех къде да намирам информация, реших да помогна да я съберем на едно място :)

 

Искам специални благодарности да изкажа на другия администратор "Говедо", който макар да не се включва често, помогна безкрайно за дизайна на форума и настройката, така че облика на това местенце е до голяма степен по негова вина!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Специални адмирации и към admin и към Говедо тогава за идеята, ентусиазма и желанието да поддържат форум. Това е първия форум за бъдещи автомобили. Казвам бъдещи, защото ние сме фенове на това, което ще се прави в България.

 

Казвам се Мишо. От София съм и работя на бензиностанция Петрол на Ботевградско шосе. В момента търся и се надявам да успея да си намеря по-сериозна работа. Иначе съм се занимавал с търговия. 13 год. на бяла техника - дребно и едро, а последно с химия - суровини за производство на бои, лакове, сухи смеси, PVC за производство на профили и тръби. Надявам се пак да си намеря нещо в сферата на търговията или транспорта.

 

edit - Вече слава Богу не съм бензинджия в Петрол. Отново се върнах към стария бизнес - бяла техника. Работя в Карфур.

Edited by C2H5OH
Link to comment
Share on other sites

Здравейте и от мен. Казвам се Мартин Владимиров, от Пловдив съм. Работя като счетоводител. Следя развитието на този проект от както се появиха първите статии за него. Без съмнение това е една много сериозно инвестиция, която ще е само в + на нашата затормозена икономика.

 

Хубаво е, че се появи този форум, които да събере феновете на идеята и в България да има автомобило-производство. Благодарности на администраторите.

Link to comment
Share on other sites

петър стоянов. притежавам и управлявам фирма за производство на хранителни добавки. фирмената "флотилия" се нуждае от увеличаване. не купувам автомобили "нов внос".

Link to comment
Share on other sites

Здравейте, колеги  :) Аз съм Батинков, Атанас (казват ми Батина) и съм програмист, с по-големи наклонности към ядрената физика,  но с диплома за любител-астроном. В продължение на 5 години основната ми работа беше да пиша софтуер за VW, Mercedes и BMW. В момента, обаче от автомобилите се насочих към авиолиниите – разработвам търсачка за евтини самолетни билети, но това ще е актуално докато не ми омръзне или поне докато си завърша магистратурата – ядрена физика и не се преместя в Швейцария.

Вече съм изпробвал възможностите на един от моделите на GW – Hover5 и съм повече от щастлив. Нямам никакви съмнения, че това е колата, която ще си купя, но ще изчакам да пуснат първата серия, произведена в БГ – не е суеверие, а предразсъдъци. В някоя от другите секции съм направил нещо като ревю, ако някой има въпроси може да пита, ако ли не - аз така или иначе ще си кажа.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Казвам се Александър, на 35 години съм и по професия съм корабен машинен инженер. Занимавам се с кораборемонт. Плавал съм по корабите и съм бил 5 години корабен застрахователен инспектор. Автомобилите са ми хоби.

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Здравейте и от мен! Казвам се Цветан Илиев и в момента съм последна година в техническия, специалност мехатроника, като в момента разработвам (интерестно казано) дипломна работа на тема "Автоматични сенници за коли". Живи и здрави Септември защитавам и се присъединявам към инженерното семейство. Завършил съм средното си образование в техникума в Правец, специалност компютърна техника и технологии, така че и аз ще помагам с каквото мога в тази област ;)

Link to comment
Share on other sites

Здравейте казвам се Павлин Колев на 40 години от Габрово и съм първият официален собственик на Н5 за България.Иначе по професия съм Шекерджийя майстор сладкар работя с концентрирана захар .Ако сте идвали в Габрово по точно на Етъра възможно е да сте опитвали от моята продукция петлета сусамки бяло сладко халвички и други.Съвсем случайно се качих на Н5 и така се впечатлих че го купих ,ще видим дали за добро или за лошо.Иначе мечтая тази държава най сетне да си стъпи на краката и всички да заживеем по добре да пройзвеждаме коли техника и да печелим от това и най вече младите способните хора да остават тука да работят и да се развиват.Българина е работлив находчив и изобретателен иначе нямаше да оцелее до сега .

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Здравейте и от мен, много ми е приятно да съм сред вас. Казвам се Добри, на 35 години съм и работя като търговски директор в металургичен холдинг. Автомобилите са ми страст може би защото баща ми имаше сервиз за ремонт на тежко катастрофирали и откакто се помня не е имало свободна минута в която да не съм работил при него, разбира се докато не си завърших висшисте образования и не поех по професионалният си път. Инженер съм после и икономист:). Както и преди съм писал искрено се надявам това производство на автомобили в България да тръгне. Пожелавам успех на всички :).

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Здравейте. Манол - телекомуникационен инженер с интереси в областта на верификацията на интегрални схеми. Работя в HP не по специалността ми, но ме устройва и допада засега... Живея в София по принуда, но съм от Смолян. Там завърших математическа гимназия с профил Математика, информатика и английски - от там и страстта ми към всякакъв вид код и програмирането ^_^

Link to comment
Share on other sites

Здравейта - казвам се Пламен Николов от Тетевен. Работа във фабрика за щори "KAMAX", на 37 съм, и съм завършил сградостроителното училище, но съм работил като дърводелец около 10-тина години, а от 4 години работя във фабриката за щори! Мисля, че е редно да спомена и какъв автомобил карам - сега съм с Голф-3, но преди съм имал - като се почне от 1989-та гоина ЗАЗ 968, след него Москвич 408, след това Опел Корса и Форд Фиеста, и от 3 години съм с Голфа! Винаги съм харесвал автомобилите и с радост следя развитието на този нов проект край Ловеч! Всъщност имам и роднини в Ловеч, но това е друга тема! Поздрави!

Edited by plamen74.72
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Казвам се Теодор Тодоров и скоро си получих Сандерото. От Добрич съм и живея във Варна от 10 години (без да се брои студентския живот icon_biggrin.gif ). Одитор съм във FicadexBulgaria. Занимаваме се със независим финансов одит, счетоводство, консултации, данъци, социално-осигурителни и трудово-правни казуси. За да не стане реклама, повече информация за дейността наhttp://www.ficadexbulgaria.com

От 2004 г., с изключение на около 2 месеца докато си чаках Сандерото, всекидневно шофирам в "лудницата". Служебните ми пътувания са в периода Януари - Април всяка година, обикновено в района на Варна, Добрич, Балчик, Каварна.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Здравейте колеги, казвам се Дениз Алеков или както ме наричат "бомбата" бил съм като бомба. на 21 год от София управител съм на хотел и 2 магазина :) Нов съм в форума и се надявам да ме приемете :)

Link to comment
Share on other sites

Здравейте всички,

Аз съм Теодор Огнянов и съм в IT сферата. Ръководя екипа по внедряване и разработка на нови технологии в нашата фирма, която се занимава със софтуер за управление на заводи. Имаме и направление за упрвление на хотели и ресторанти.

Учил съм в ТУЕС и после в ТУ (логично).

Голям съм фен на Мерцедес. Имал съм 4 и мисля да премина на GW, когато успея да продам сегашния.

Имам доста разнообразни хобита като риболов, заваряване, спорт, offroad, колекциониране на ценности и още много други по-слабо засегнати.

Link to comment
Share on other sites

Здравейте и от мен, аз съм Калоян, студент в ТУ софия, специалност Авиационна техника и технологии 1ва година. Роден съм и съм учил в Бургас, завърших ПМГ с профил математика и немски. Фен съм на бмв и хонда, а преди Ховъра карах сеат кордоба. Хобитата ми са: хапване и пийване с добра компания, всякакви спортове, пиротехника, мотори, разглобяване и сглобяване на всичко и най-вече на кордобата, плуване, AutoCad, bushcrafting, всякакъв вид огнестрелни и хладни оръжия, чакам да се махне снега и да почвам да изкарвам А категория и от 1 седмица уча китайски (няма нищо общо с марката) и си правя планове да отида за риба някой ден та да пробвам как е.

В сравнение с вас предполагам съм неопитен шофьор с около 50000км безаварийно. За момента нямам работа тъй като съм 1ва год. редовно обучение и засега графика не позволява и това е от мен,

поздрави!

Link to comment
Share on other sites

............Иначе мечтая тази държава най сетне да си стъпи на краката и всички да заживеем по добре да пройзвеждаме коли техника и да печелим от това и най вече младите способните хора да остават тука да работят и да се развиват.....

Напълно подкрепям цитирания колега!!

Здравейте и от мен Иво Цеков. Вече и с Hover H5. От София съм. Завършил съм МГ в София и УНСС. От 15 - тина години се занимавам с финанси и счетоводство.

Голям фен съм на италианските автомобили и имах алфа 156, с която се разделих наскоро. Хоби: скитане по планините, бойни изкуства, изотерични и окултни науки.

Edited by terminator
Link to comment
Share on other sites

Здавейте и от мен:) Казвам се Симеон Петров и съм от Пловдив. Завършил съм Биология в ПУ и вмомента работя във Фармацевтична фирма. Фен съм на Опел,БМВ. Много съм навит на някоя от колите на Грейт Уол, но засега... Хобитата ми са, риболов, фотография, ровичкане в интернет, фотошоп, четене на книги(за това не остава почти никакво време) :)

Link to comment
Share on other sites

А как съм я пропуснал тази тема.

Здравейте, аз съм Виктор от Горна Оряховица. Учих 2 години в Русе комп системи и технологии, но се отказах и се преместих да уча в Уелс специалност Internet Computing. По стечение на обстоятелствата и там прекъснах, но само временно понеже освен, че издържам себе си помагам и на родителите си. В момента съм в Мюнхен работя като програмист в компания за разработка на уеб сайтове . Уча немски и събирам пари да се върна в Обединеното кралство поне докато завърша. :) Колите, спорта, природата, компютърните игри, пътешествията, музиката и рисуването са ми хобита :)

Edited by zlos7ar
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Здравейте, аз съм Шрек. Макар да съм грозен, имам нежна душа и добро сърце :toothy9: Всъщност съм Борислав Станков на 35 г. ( от утре на 36) от София. Учил съм Радио и Телевизия, след това - Зъботехника. От 12 години се занимавам с второто и го върша с удоволствие. Аз съм нов за вас, но не и вие за мен. Форумът ми харесва и се надявам да имам повече време за включване. Обичам да пътувам, да чета книги ,морето ,риболова...Обичам и да мечтая, и не рядко мечтите ми се сбъдват !!!

Link to comment
Share on other sites

Румен Тасев.

Благоевград.

30+

Дрводелец :) Работя на дървообработваща CNC машина (врати, прозорци и разни други красоти)

В момента имам и карам: Н5, астра G, Лада Нива,...

 

Ч.Р.Д. на Шрек ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Здравейте,казвам се Валери Иванов.Автотапицер съм от 12год.4 години практикувах в Хамбург Германия.Имал съм Фиат уно,Хонда Сивик,Ситроен Ксара пикасо,Тойота Рав4,а сега Хувър 5,следя форума отдавна,но май-съм пропуснал да се представя.Приятно ми е..

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • admin unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...