Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/29/21 in all areas

 1. 3 points
  Ако заменят катализатора с тръба 100% ще се наложи да измагериш втората сонда,която следи изходящия поток на газовете от катализатора,но ако го отворят/срежат и изръчкат елемента вътре и заварят обратно ламарината може и да минеш метър. Варианти ако светне чека с грешка за втората сонда - премахване на сондата софтуерно,ел схема/емулатор към втория датчик,а някога става дори и с една втулка само,която да отдалечи сондата. Относно светещите чекове в по-горните стари постове когато колата видимо "върви" добре - в повечето случаи си е тръгнала или заминала първа сонда в следствие на което се омазват бензиновите,а от там и газови тримове,но за това има софтуер и джаджи за четене.
 2. 2 points
  След проверка на акумулатора, последва проверка на бушон и реле. Това насочи, към стартера. Проблема се оказа точно там. Наживяла се машинката(стартера). Смяна. Сега е пушка.
 3. 1 point
  Ами не, това са показатели след пълно зареждане и каране докато свърши. Комбинирано каране, най вече градско. Ползвам една програма с която си следя разхода, но имам 5 зареждания като 1-то, когато купух колата и се пребирах с нея не е вписано в програмата. И две от зарежданията не можа да се напълни напълно бутилката. И не мога да разбера имало ли е остатъчна газ или по някаква причина бутилката не е могла да се напълни! Та в изпитания съм още, докато стигна до истината поне още 2 зареждания трябва да направя 🙂
 4. 1 point
  Благодаря, аз вече почнах да водя частите на списък още преди да са ми потрябвали 😁
 5. 1 point
  Здравейте...открих карето,след толкова търсене...чак от Унгария дойде за три дни...това му е номера който ми дадоха от магазина( GSP 826007 )…..
 6. 1 point
  И аз имам сходен проблем. Попринцип минавам 130, но мнооого бавно се наема, на баира каталясва даже и празен.
 7. 1 point
  Моя Хувър 5 доста натоварен с багаж и 4 човека по магистрала си го карам 140-150 и нямам никакъв проблем.
 8. 1 point
  Здравей те! Днес забелязах, че иначе тромавия джип не може да вдигне повече от 130 км. Не натоварен по магистралата и като виде баир съвсем намаля. Някой имал ли е подобен проблем! Благодаря на предварително!!!
 9. 1 point
 10. 1 point
  т.10 ... Достъп до разделите "Купува" и "Продава" се получава при поне 15 мнения във форума...
 11. 1 point
  Благодаря ти за изчерпателната информация ще видя да го наглася 🤣 споко аз не съм сега в Софето
 12. 1 point
  свалянето е за 5 минути --***Първо я паркирай на равно...че като извадиш датчика с червяка да Не ти потече масло от раздатката... -вдигаш я на крик от по близката страна,лягаш отдолу въоръжен с ключе 11 мисля беше,допълзяваш до задната страна на раздатката и откачаш буксата с кабелите от датчика. -преди да развиеш скобата държач(на раздатката) ако имаш място да бръкнеш-си разхлаби пластмасовата гайка дето влиза буксата-за ключ трийсет и някой си беше...) после вадиш целия червяк с голямата гайка навън като го извадиш развиваш гайката и отвътре най вероятно ще изпадне една малка ос-четръртита,тя е проблема...излиза от ел.гайката и пропада в червякя...в червяка аз съм сложил за подложка (под оста )пружина-така че постоянно да я бута нагоре...опитай и ти,ако Не-имам една гайка в повече,че избързах да купя...ако искаш я вземи да я пробваш...и аз съм от Софето
 13. 1 point
  Споко,при китайците е така...и аз съм същият... успех
 14. 1 point
  колега stm, след като си го дръпнал от блякмаркета, може ли да го архивираш и да го качиш в инсталационен вариант...
 15. 1 point
  Поръваш си една такава гума и си ги сменяш. https://m.aliexpress.com/item/4001020533889.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.4001020533889&aff_trace_key=c4074e8e824f421babc74ba23f65711c-1621932818702-02731-_pyCx61I&aff_platform=msite&m_page_id=6941amp--Y_toLOk3FfLwkXYnEOMRg1626000007820&browser_id=2aa56a7b1c504876afb5d68351af706d&is_c=N Куките завиваш по една планка за счупеният държа и си готов. Имаше из алито и нови, но не ми се търси
 16. 1 point
  Привет,с риск да ме нахокате да си покажа и аз моето Китайче. Сигурно много хора се чудят какво правя изобщо тука...като на визия Не съм един от вас Преди вече 3години (ако не се лъжа) дойде време да си сменям джипката с друга (заради много малкия обем за багаж-при стария) Бях се оглеждал,ослушвал и пресявал много...спрях се на Ховър H3,(запознах се с окачване,двг и пр. и всичко ми изнасяше) след много обикаляне и търсене на читава бройка(която я нямаше естествено) в една авто къща видях "Шон"-верния кон 🤣 Беше зле....,но открих че е със същия двигател,скорости и окачване като Вашите. На полезен обем за багаж превъзхождаше всичко друго което съм отсял до сега,не съм и мечтал за такъв огромен камион. Казах си тогава-ще рискувам...разтърсих се и намерих единствена обява от човек-направихме огледа с бащата и го грабнах. Сега черпя информация от Вас за разни проблеми и решения,но се оказва че всъщност не всичко е точно както при вас. (за пример: на предния диф нямам "шейтан машинка"-само на раздатката) https://forums.gwm-bg.com/topic/2403-shuanghuan-s-ceo/ Безаварийни на всички ви желая!!!
 17. 1 point
  https://offroad-bulgaria.com/forum/основни-форуми/автомобили-4x4/дискусии-по-марки/mitsubishi/общи-приказки-ah/6671177-малко-помощ-за-датчик-на-километража
 18. 1 point
  Свещи може да видиш
 19. 1 point
  При мен беше от този датчик.
 20. 1 point
  Отскоро собственик на Hover CUV 2009 г.
 21. 1 point
  Здравейте, Аз си закупих от Алито за към 50 лв. дойде, но трява да: 1. се изреже ключа - 10 лв 2. да се програмира 150 лв. Към 200 лв. излиза всичко!
 22. 1 point
  Скоро ще сложа и снимки със дневни светлини на Ховера
 23. 1 point
  Разглобяване,почистване,гресиране и ако е нужно регулировка на положението на ел. пътеките на моторчето на раздатката от трите болта на плочката в която влизат кабелите му. Трябва прецизност ако е на ръка или замерване с уред на пиновете на модула за управление на раздатката. Това "престъргване" е от кутията защото моторчето се е опитало да вкл. в движение/не е ОК/,което от своя страна показва,че и датчика за движение на вала в кутията не работи коректно/евентулно/.
 24. 1 point
  Не е проблем ако я караш само в Добрич и околностите,но ако правиш макс като обем натоварен преходи по 600/650км на ден за 7-7,5 часа минавайки два корави прохода ще разбереш за какво говоря т.е. въпрос на експлоатация и т.н.-колегата да си решава и написаното по-горе е от личен опит,а не от страст към постовете. Относно частите: Малко ме изненадваш при положение,че в Добрич е фирмата на Иван Симеонов за радиаторите. Колеги от София се възползват от услугите му и + куриерската услуга им стъпва на по-добра цена - не знам... Всичко го има в Еврото на много добри цени + избор на марка,а и младежите са много в час защото доставят частите за пикапите на ВИК Добрич.
 25. 1 point
  Здрасти Андро, на бастуните от Митвас им кажи да си научат марките които дистрибутират. Каретата от H3 и H5 са еднакви. Разлика има в H3 с фейслифта. Само кажи дали ти си видял че ти хрупа карето или някой майстор ти препоръчва? Щото за да ги прецака човек тия карета трябва да се постарае бая, да няма грес, да е заминал маншон и т.н. Аз моето добиче с 32 инча гуми го търкалям вече 3та година, смених каре само щото се ударих в едно дърво и скъсах полуоската на две. Това което търсиш е каре с външни 17 шлици ( на главината ). Аз взех втора ръка от олх, има доста грейт уол на части в момента. Иначе нови това са номерата: Lynx CO-3801 PANDAparts ISU-06 Aywi Parts AW1510055 Asva ISZ06 - това го има на нашия пазар, другите са руски. Hdk IS-06 Поздрави, Венци
 26. 1 point
 27. 1 point
  Базов лагер на морето. На метър от див плаж.
 28. 1 point
  Канчо, тези джаджи са по 4-5$ из китайските сайтове Освен да я ползваш за борд компютър и да ти покаже номера на грешката друго не можеш да правиш с нея. Ето ти малко размисли по темата:
 29. 1 point
  Що да не можеш има ентусиасти, като теб и мен... и аз съм така
 30. 1 point
  Привет колеги,след смяна на помпата на 04,01,2018 при митко субарото ,китайче обща сума 145 лв , за сега след 3500 км проблеми няма , единствено се усеща разликата в качеството на газта по усезаемо . успех на всички
 31. 1 point
×
×
 • Create New...