Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Благодаря ти за бързия отговор!
 3. Ще ти кажа аз как си реших проблема. Поръчах регулатор на напрежението от Китай. Знам също, че моя майстор беше търсил при едни които оправят алтернатори и те го нямаха като наличност, но щяха да поръчват. Мисля че се намираха около ТУ София, но не съм сигурен кои са. Препоръчвам ти да врътнеш няколко телефона и ако не намериш - от Китай. Чака се, но това е положението. https://www.aliexpress.com/item/4001143823056.html https://www.aliexpress.com/i/1005001692700360.html Ако не можеш да поръчаш поради някаква причина директно към България - действаш през посредник като https://tbfocus.com/. (аз така направих тъй като тогава в алиекспрес ги нямаш тези артикули, които ти пратих. Имаше ги само в taobao.com, но от там пращат към България и ти трябва посредник). Номера на частта, която поръчах, е този - jfz1929ab. Всичко пасна и от тогава съм нямал проблем.
 4. Yesterday
 5. На самата бутилка има кога е произведена ако е над 10 години сменяш. Такъв е закона преди имаше водни проби но сега само ново.
 6. Колеги имате ли представа с колко зъба е ангренажния ремък на дизеловия двигател, че в алиекспрес излизат и с 143 и с 171 зъба.
 7. Когато ми се наложи и аз спорех, че колата е на 9 г. Колата е на 9 г. от първата регистрация. Произведена е преди това, съответно бутилката - още преди колата... Което дава като резултат бутилка над 10 г. На мен ми се случи, за това писах. Да имаш подготовка, в момента в който трябва да минаваш технически преглед.
 8. Last week
 9. След като ми препоръчаха сервиз, вече имам дистанционно за колата. Цялата процедура отне 10 мин. и ми струваше 60лв. Много съм доволен.
 10. Ами не, това са показатели след пълно зареждане и каране докато свърши. Комбинирано каране, най вече градско. Ползвам една програма с която си следя разхода, но имам 5 зареждания като 1-то, когато купух колата и се пребирах с нея не е вписано в програмата. И две от зарежданията не можа да се напълни напълно бутилката. И не мога да разбера имало ли е остатъчна газ или по някаква причина бутилката не е могла да се напълни! Та в изпитания съм още, докато стигна до истината поне още 2 зареждания трябва да направя 🙂
 11. едното ти е градско-другото извънградско???-ако е така-Да...инак.....маааани
 12. Колата е на 9г. но няма да споря не е важно. Ако се наложи ще я сменя, стига мяйстора да каже. Иначе капацитета найстина е толкова +/- 3л. звиси от момента. Сега остава да я засека като разход, за момента данните са много противоречиви! Един път дава 20/100 един път дава 12/100!!!
 13. И аз си взех от синьото устройство, 7.50 в OLX, пристигна с диск, не знам още какво има на него. Пробвах го с 3 програми, Torque и другите ги избрах да са с най висок рейтинг и най много положителни мнения. Obd Mary и Car Scanner. Obd Mary не можах да я свържа, а нея исках най много понеже е преведена на български. Другите две се вързаха. Като цяло не знам как се работи с това и натисках призволно, в резултат от това чека спря да свети. И да не давам надежди, по скоро е случайност но колата ми беше много задръстена нямаше никаква мощност 1,2,3 скорост за 4та няма да говоря, нищо. На баирите умаляваше. Сега нещо се случи и колата се оправи!!! Нядавам се да е постоянно но силно ме съмнява. 😊
 14. Бутилките са 70л. Трябва да се пълнят до 80%, което прави 54 л. Така като те гледам... преди следващия технически преглед ще я сменяш. Имай си го предвид. На мен ми се наложи този януари... над 10г е бутилката
 15. Необходимо е да се получи захранване в камерата... Направено е да го получава от светлините за заден ход. Може да се подаде през някой ключ, с диоди на веригите, за да не ти светкат и светлините... Както написа колегата - Ако не мислиш че ще се справиш, отиди на ел. майстор...
 16. ELM327 имам устройство колега, само софтуера ми куца...
 17. Earlier
 18. Ако заменят катализатора с тръба 100% ще се наложи да измагериш втората сонда,която следи изходящия поток на газовете от катализатора,но ако го отворят/срежат и изръчкат елемента вътре и заварят обратно ламарината може и да минеш метър. Варианти ако светне чека с грешка за втората сонда - премахване на сондата софтуерно,ел схема/емулатор към втория датчик,а някога става дори и с една втулка само,която да отдалечи сондата. Относно светещите чекове в по-горните стари постове когато колата видимо "върви" добре - в повечето случаи си е тръгнала или заминала първа сонда в следствие на което се омазват бензиновите,а от там и газови тримове,но за това има софтуер и джаджи за четене.
 19. Я сподели малко инфо как е? Вече бая време мина. Как е возията, нещо друго првихте ли през тези години. Нещо ново да е изкочило някъде? vencibull гумите и джантите какви са? И случайно някой да е слагал такива, тези за 30мм но има всякакви до 70мм. Също така има и готови комплекти пружини с амотрисьори в руските саитове и в али експрес, но не пишат характеристики на частити!
 20. Благодаря, аз вече почнах да водя частите на списък още преди да са ми потрябвали 😁
 21. Здравейте...открих карето,след толкова търсене...чак от Унгария дойде за три дни...това му е номера който ми дадоха от магазина( GSP 826007 )…..
 22. Не съм гледал, но ще отида! Ако го махна няма ли да има проблеми?
 23. Със катализаторите как сте.На моя махнах катализатора,че беше направо стопен и се отпуши.Видимо се усеща разликата във вървенето
 24. Имам въпрос. Каква в вероятността колата да няма ценртално. Колата е внос от италия и ми я дадоха с 1 ключ без дистанционно. Реших да си взема дистанционно, защото е супер досадно когато трябва да отваряш багажника без да имаш друга работа в колата, трябва да оключиш първо шофьорската врата! Отидох на майстор и тои се мъчи около 15-20 мин да хване сигнала. Но в крайа сметка нищо не стана. Според него колата няма модул за ценърално!
 25. И аз имам сходен проблем. Попринцип минавам 130, но мнооого бавно се наема, на баира каталясва даже и празен.
 26. Моя Хувър 5 доста натоварен с багаж и 4 човека по магистрала си го карам 140-150 и нямам никакъв проблем.
 27. Здравей те! Днес забелязах, че иначе тромавия джип не може да вдигне повече от 130 км. Не натоварен по магистралата и като виде баир съвсем намаля. Някой имал ли е подобен проблем! Благодаря на предварително!!!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...