Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Experience carefree connections with the top-rated site for casual dating adventures. Free connections, adventures await you Genuine Ladies [URL=https://matchnow.life]Superlative casual Dating[/URL]
 4. Слагай, не го мисли.
 5. Здравейте, колеги! Бих искал да помоля да споделите вашия опит с газифицирани Haval H6. Карам колата (H6 2020г.) от няколко месеца и се чудя дали да и сложа газова. Какво е вашето мнение?
 6. от 2020.15.03 горд собственик на Haval H2 , 4 та година безаварийно и с удоволствие...и пътуването продължава
 7. Вината за отсъствието на форума беше изцяло моя и ще опитам да не се повтаря! Радвам се, че си още активен
 8. Здравей @Valdimar и добре дошъл. Чувствай се поканен да споделиш някоя снимка на автомобила
 9. С нова визия, 16" джанти от Frontera B и чисто нови гуми 245/75, приготвил съм и комплект за боди лифт 50мм, за съжаление няма кой да го сложи. Имам уговорка с един сервиз ама не се знае още. Също мисля да сложа и едни фланци 20-25мм. Също така си взех мултимедия но не мога да подкарам бутоните на волана.
 10. Според мен предната не става, визуално са различни. Може би трябва да се сменят калниците и предния капак за да стане бронята!
 11. Здравейте на всички, надявам се този форум да е все още активен, защото ще имам много въпроси. От седмица съм собственик на Great Wall H6 газ/бензин 2016 г. и все още свиквам с него :)
 12. Радвам се, че форума е на линия отново, почти го бях изключил. Ще си приказвам ей така, че ми липсваше много 😄. Минаха 3 години от както имам колата H5, града се напълни с доста Ховъри, визирам Бургас. Все още не съм се запознал с нито един собственик от Бургас, само се разминаваме споглеждаме се и така. Много съм доволен от колата, вече знам къде са сервизите, с частите почти няма проблеми. За съжаление все още не съм оправил 4х4, има минимален напредък, включва от време на време но не работи нормално. Карах няколко пъти на черно, колата се държи мнОго добре До сега съм нямал никакви сериозни проблеми. Сега съм на стадий бодилифт 🙂 направил съм втулките, купил съм болтовете, дал съм на майстор една част от кормилния вал за удължаване. Понеже не мога да я правя аз ще я дам на един гараж Offroad Hunter, който е в нашия град. После смятам да сложа 16' джанти и по големи гуми 75/80 245. Може би ще сложа и фланци, зависи от джантите. Като го направя ще кача малко снимки. 🙂
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...