Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Частите от официалният вносител. С работата 3100 лева.
 3. Търся да закупя железни джанти за Волекс Ц10
 4. Ето колеги новата помпа е вече в мен. От сервиза Great Wall в Плевен. Цена 100 лв. На Мицубиши от друг магазин цената, която ми дадоха е 400 лв. Дано ви помогне в бъдеще, а дано не ви се налага. Само напред и на трета
 5. Yesterday
 6. А от къде взе частите и колко ти излезе ако не е тайна.
 7. Смених всичко, беше тотален леш. Сега спи.
 8. Last week
 9. Предполагам ,че отдавна си си закупил джанти.Но ако не си аз също се нуждая от 2 ако искаш да си разделим някой комплект.
 10. Earlier
 11. На мен ми казаха, че само течна фаза се поставя в Бургас и ми е странно че са ви поставили друга уредба. Ще се радвам да споделите мнение за автомобила след като вече сте понатрупали километри.
 12. Здравейте, от известно време гледам Haval H6 2.0 бензин. Ще се радвам ако споделите всякакви впечатления, като собственици на такъв автомобил. Бях прочел че някой имат газова уредба на течнанфаза а други са с нормална уредба. Може ли да ми кажете дали си струва да се газифицира при положение че харчи и бензин и ще са нужни доста километри според мен за да се избие. Може ли да споделите какъв ви е разхода на бензин и бензин с газово?
 13. Няма и няма да има навигация.
 14. Колега би ли казал къде на 05/07 седи този маншон, за да знам какъв да взема.
 15. Здрасти колега, до къде стигна със съединителя.
 16. Ми не е така колега Краси ако паркираш на зад и бордюра е по висок се удря. Голяма работа че дифа е по-ниско. Лично аз съм я подпирал няколко пъти
 17. Ако не е технологично изискване за монтажа им,вероятно са под ъгъл за да не се задържа кал която да предизвикват корозия на въпросното място т.е. минимална контактна площ. Относно тези 38см - предполагам,че дифа на задния ти мост е по-ниско така,че нямаш притеснение и да слезе по-ниско просто ще се вижда повече бутилката ,но няма да ти пречи за проходимостта на автомобила. По-високо или по-ниско бутилката ще бъде подложена на една и съща агресивна външна среда ако не и се направи "кожух".
 18. Ooooo неремено ще видя още днес, благодаря много!
 19. Колега номера на Mitsubishi часта е MD 737189,а заменяема можеш да си поръчаш по твой избор.Колегата Nork правилно те е упътил да си смениш и маншона от Лада 05/07.Да са живи и здрави братушките от руските форуми/
 20. Здравей колега,аз съм сменявал въпросноите карета - те са 2бр, ST 1640,но стават и ST1638-9лв брой.
 21. Само че в митвас направят Н3...
 22. Според мен няма да има проблем при мен на пикапа седят хоризонтално
 23. Благодаря за отговора. Като цяло замисъла е да се намали наклона на планката на резервната гума, т.е. да стане по-хоризонтална и ако може да се разположат двете кутии да не са под наклон, за да може да се монтира тороидална бутилка за газ. Въпросът е дали ще се наруши по някакъв начин функционирането им, ако се монтират изцяло хоризонтално, а не както са сега под ъгъл около 40-45 градуса спрямо планката? Премерих разстоянията и ако се монтира планката по-хоризонтално ще се събере бутилка с диаметър 680мм, дебелина 225мм и общ обем 65 литра(полезен обем около 52-53 литра). При това положение най-ниската точка на газовата бутилка до настилката ще е 38см.
 24. Здравейте, ако някой има информация за двете черни кутии, намиращи се над планката , която държи резервната гума, моля да сподели.
 25. Japanparts 55лв. Така и така ще залягаш виж това гумено уплътнение на къв хал е и го смени. Негонот магазин за руски авточасти от лада 5/8лв по спомен.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...