Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Здравей те! Предварително се извинявам за глупавия въпрос, но съм много,,бос,, във темите свързани с автомобилите! Питането ми е следното нормално ли е да духа на загрял двигател от тръбата през която иначе смуче въздух към въздушният филтър!
 3. И аз съм на това дериже в момента. Смних датчика и поръчах мотора, но съм объркал и съм поръчал този които зацепра предното. Както и да е, сегага чакам другия.
 4. Приемем че проблема при мен е решен вече. Това е часта която съм сложил: WHEEL SPEED SENSOR GWM GREAT WALL HOVER CUV HAVAL H3, H5,WINGLE 3 5 6.3802100-K00-B1 3802100K00B1
 5. Earlier
 6. От 2-3 години отпадна намалението за N1.
 7. Проблема със заключен софтуер на комповете влизащи от Италия не е от вчера. За БРЦ го разкодират като си платиш за София и Пловдив,но за другите не знам. По-добрия вариант при теб е да си смениш компа + кабелния сноп на газовата уредба с какви да е - стига да не е заключен компа. Компове бол/нови и втора/ и ако можеш си го сменяш сам,а ако ли не при някой газаджия и ти отпада проблема с четенето. Кабелите за връзка с компа са м/у 25 и 45лв,а програмата си я теглиш от нета и си готов за възходи и падения в газовия бранш. Да не казвам,че с ОБД всички си имат автоматична настройка която пускаш и си реди.
 8. Благодаря колега! Ще гледам какво ще правя, че в Стара Загора никой не иска да се занимава с нашите коли!
 9. Хъм, очаквах за N1 да е доста по нисък данъка!
 10. Моя е N1 и в Козлодуй данъка ми е 138 лв. 2,4литра 126 к.с. газ/бензин
 11. Предполагам тестера ти нещо не е наред или не е настроен. Пробвай с друг. п.п. И предполагам надписа е бил HIGH VOLTAGE а не HEIGHT VOLTAGE. Другия вариант е по-лош и е свързан с правилна диагностика от техник който знае за какво иде реч. Може и да е от настройка на датчика на коляновия вал който подава инфо на модула за управление на запалването. Напиши в гугъл "high sensor voltage for switch time calculation" Има и други хора минали по тоя път.
 12. Teleflex агу помагайте с майстор моля.
 13. Хъх, нямам идея, опитах да потърся в нета ама нищо. 🤔
 14. Здравейте, някой може ли да ми каже какво значи това height sensor voltage for switch time calculation! Изписва ми го при тест
 15. Благодаря, вече знам колко е. Ако някой се интересува 170лв плащам аз.
 16. H5 2011 г. 2.4 L, 126 k.c. = 163 лв. данък в Хасково Всяка община смята различно, не знам за Бургас колко ще е.
 17. Да имам Яни,точния човек е Желязко Георгиев срещу Кауфланд в Изгрев.За 20 години нито веднъж не ме е подвел!Пиши ми на лично да ти дам контакт.
 18. Здравей колега,Аз също се интересувам от бутона на волана.Ако го поръчам трябва ли да се окабелява,защото в алиекспрес пише switch or switch with line.

  Ако вашия стария е наличен съм готов да го закупя,от Бургас съм Благодаря ви!

  Телефона ми е 0899 717 605 Антон.

 19. Сменил си бендикса,а вероятно голямата консумация идва от стартера т.е. там ти е проблема и затова ти задържа бендикса и присветва таблото.
 20. Много добре изглежда ,много е хубава колата!Със здраве да си я управлявате.Какви са впечатленията след две години шофиране.
 21. Здравейте колеги! Искам да попитам имам следния проблем,дали някой се е сблъсквал със това? при палене на Н5 се чува стържене от стартер.Ходех на майстор и човека каза че съм счупил пендикса смениха го със нов обаче все още стърже и ми каза че когато паля самите зъбци се връщали обратно и пак може да се счупи и той незнае от какво е центровка, ремък всичко си е наред? също така като завъртя таблото почва да пресветва.акумулатора е нов. някакви идеи да имате? Само компресията трябва да се провери дали всичко е наред.
 22. Напълно съм съгласен с колегата Красимир за качеството на съвременните китайски автомобили и съответно резервни части,могат да се поръчат от алиекспрес или от където си пожелаем.Делът на произведените в Китай части за абсолютно всички производители е доста над това което потребителите на псевдо премиум марки си мислят.Само да спомена изцяло сглобени авомобили в Китай предлагани на европееца са Хонда Джаз,Мерцедес GLB, GLA.Отделно повече от 1/3 от първоначално вградените резервни части на германски производители са с произход Китай така ,че само незнаещите могат да подценяват тази империя. Иначе ,Китайска калинка Волекс ,която управляваме е на цената на два китайски айфона и е много повече автомобил от другите прехвалени над 20 годишни "премиум" марки ! Успешен ден на всички.
 23. Тук отговота е известния анекдот за панаира в Пловдив когато са представяли марката на БГ пазара и възниква проблем с автомобила. След диагностика инжинера се обажда на собственика с въпрос с каква част да го заменят т.е."с немско менте или оригинална китайска част".😄 В Алито има много добри попадения стига да не бързаш.
 24. Вибрацията ако е малка и се усеща само с ръка в/у скоростния лост няма да можеш да я избегнеш. Ако е голяма е тампон на скорости,двигател ама е голям филм и пак няма да я премахнеш напълно. Виенето е от скоростната кутия е проблем и е от износване- там с ремонт само ще изчезне виенето. Като я свалиш използвай момента да смениш съединител,лагер и семеринг на колянов вал за да не сваляш после пак.
 25. Преди три години го сменях от алито 20 кинта още работи, а ми искаха над 100 лева за оригинален
 26. Здравейте, Имам следния проблем на празен ход и във движение имам вибрация във скоростния лост. При по-високи обороти на 5 имам и едно гадно виене. Ако някой има идея какво може да е моля да сподели!
 27. Официален сервиз никога повече, поне не този в Бургас. 137лв ми взеха за този сензор!!! 32лв с доставка. Да може би не е оригинален, ама все тая. Слагал съм и други не оригинални части и си работят. Едит: Излъгах 148.68 лв му беше цената.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...