Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Крик оригинален който дойде с колата и никога не съм използва.
 3. Буксата на сондата е с 4 изводо скрити в гумен маншон. Единият от изводите вероятно е прекъснат,след като я тестваш с нова сонда. От солта и влагата кабелчетата точно при кримпа в буксата прекъсват.
 4. На мен ми светва понякога чека но при мен катализаторите са махнати и на диагностика си дава , че проблема е в катализатора. Разхода ми е чудесен. 10/100 извънградско с настъпване. Махам минуса за няколко минути и всичко е ок .
 5. Колега разхода как е ? На ми светваше така чат пат, но харчеше 25 газ. Изписваше задна сонда.
 6. Волан за Стиид,Н5 и предполагам някой бройки от Н3. Това е оригиналния волан на "Стефко" който замених с кожен+управление. Условията същите като предния пост.
 7. Добре ще видя някой газаджия за BRC.Благодарен съм за инфото
 8. И понеже все още няма раздел "подарява" продължавам тук. Лява степенка с всички необходими крепежи за монтаж. ,които са два болта като цяло,но иначе стои стабилно - добра е! За монтажа не е необходим канал или повдигач,лягаш на земята,закачаш и стягаш. Дясна нямам защото когато я купувах дясната страна на джипа беше помляна и така и не ми остана време да търся дясна. Който я желае тук в поста да се вижда за да няма после "аз ти писах ама ти...……."! Само Ви моля да си поемате доставките.
 9. Ако е с газ 99% богата горивна смес,която се улавя от кислородния датчик. И тук вече филма става сериал,но за целта компа на газа не трябва да е кодиран. Трябва да се види дали държи нормално налягане в рейката,времена,тримове,температури,корекции,стратегии и т.н. Данните показват дали е платно,дюзи,датчик мап,вакум или настройки.
 10. Колеги някой може ли да помогне.Светва ми чека закачаме го на диагностика и ми пише:Нагревател на ламда сонда,обаче замерваме сондата работи,взех чисто нова от Great Wall Варна слагам я и пак същото нещо,някой може ли да каже какво може да е и къде да търся проблема.Явно не е в сондата,
 11. Не мога да отворя и капака.Сигурно и там електроника. Ще се оправи всичко,но в сервиз явно
 12. Прав сте,карам колата веднъж на 10 дни.Имам записан час,но ще пробвам и Вашата методика.Плюс и минус разпознавам!Спокойна вечер,и благодаря,колега!
 13. Здравейте, Най-после се намери време да сляза да подредя мазето. Разчиствам и пред мен воала въпросната клапа която бях купил за проекта от нета, малко ТНТМ във време на пандемия🛠️. Няма как да се случи при Стефко /при Н3 е масова/ и затова предлагам ако на някого му се занимава да праща адрес тук в темата. Към модератора - дали не е добре да има и раздел "подарява" ако не е трудно разбира се?!
 14. Днес взех колата е и ок за сега, сменили са отново рейката с инжекторите като са сложили съвсем друг модел от одобрения за този модел кола, това не ме бърка само да работи, но смятам че всичко е до настройка на компа, едва ли е от прегорели кабели и прочие уредбата е на три месеца. Но остава ограничението за зареждане само Sheel и в критични ситуации другаде.
 15. Имах този проблем с виале,то все една система "течна фаза"само произвдителя различен. Та,беше се прецакал някакъв кислороден датчик и прегоряли кабели,лощото е че това е долу на бутилката.
 16. Пробвай със стар изпитан способ. Свали клейма + на акумулатора,почакай 3-5 мин. и включи пак,надявам се да изчезне грешката. Ако дълго време не си карал колата се случва това. Ако това не помогне има и друг начин,но докторе не е за теб работа, карай в сервиза.
 17. Абсолютно бяхте прав, иконката изгасна като хубаво включих буксата.Но фарове и стопове нямам.Не работи и осветлението на купето.Записах час за Тандер,който по Каско се води доверен сервиз.Лекар съм,не мога да се справя.Благодарности
 18. Дано са разрешили проблема и само положителни емоции да ти носи колата!
 19. Жив и здрав да сте за бързия отговор,колега.Ако това е причината и сте от София ще се радвам да почерпя и се запознаем.С уважение
 20. Много мерси за коментара, газта е течна фаза няква модерна газова уредба, не разбирам от тези работи, вчера пак е в карах в сервиза и днес се обадиха че е ОК вече, съгласен съм че е проблем на настройка, лошото е че всички ги инсталират по стандарт а само при мен се появи този проблем.
 21. Бръкни под седалката на водача има букса,размърдай я,ще загасне.
 22. Здравейте колеги.След 4 месеца притежание-поблем.Нямам дистанционно отключване,светлини, мигачи, аварийни.При даване на контакт нормално светват всички иконки на таблото.При запален автомобил свети лампичката на въздушните възглавници.Касае се за Ховер 5 джип.Бих бил благодарен за всякакви съвети и предположения.
 23. Колега не съм наясно с дали твоята е газов инжекцион с течна или газова фаза, но от две коли с газови инжекциони с въздушна фаза които съм карал - описаните симптоми ги прави когато прехвърля на ниска температура - под 35 градуса и неточна настройка. Когато колата е пренощувала част от тримовете (коефициенти на настройките на впръскването) са възстановени на заводски стойности и когато прехвърли на газ докато се променят настройките - тресе двигателя и след това се нормализира неговата работа. Възможно е и част от настройките на газовия компютър също се променят при по-дълъг престой. Това което описвам е за газови инжекциони поколение от преди десетина години. По-новите системи имат и корекции по "живи" данни от ОБД - възможно е и там да има проблем. Но за нова кола може би при самата настройка на газта нещо е пропуснато, нещо не е "зачовчено" като трябва - нещо което е пропуснато по невнимание или незнание или е пусната самоадаптация и след това не е спряна. Мисля че се задаваше период през който се пуска самоадаптациаята.
 24. Щом казваш явно ги разбираш. Живи и здрави и много кал и разходки.
 25. Колега вярно ти казват от сервиза моят е на 64000км дизел определено след 40000 км нещата се промениха
 26. Този изглед съм го правил и с 2,4 мотор, но при по тежък терен не държат, найстина тежък.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...