Jump to content

yaniatanasov

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

yaniatanasov last won the day on August 13

yaniatanasov had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About yaniatanasov

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Бургас
 • Карам:
  Great Wall Hover H5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. За сега само от Aliexpress, но сега искам да проуча и възможности от русия. Нкой поръчвал ли е части от русия? Знам че техните сайтове нямат доставки до Бълагрия но има разни фирми който се ангажират с доставките. Ползвали ли сте подобни фирми. Споделете ако имате опит.
 2. Днес си поръчах от Aliexpress нов сензор/датчик. Като пристигне и го сложа ще пиша дали се е оправило. Предполагам другия месец! Много са бавни доставките 😴
 3. То има тема където се споделят такива неща, то там има и много други неща и е малко трудно да намериш това което ти трябва.
 4. А някой знае ли как се източва системата, откачих маркуча от радиатора в най-долната точка, но излезе водата само на радиатора!
 5. До никъде, може проблема да е другаде. Да речем в таблото!
 6. Някой знае ли колко литра е системата?
 7. А какъв антифриз трябва да ползвам, четох, че цвета не е от особенно значение. Само ако имало алуминиеви компоненти са де четяло на етикета. Hover H5 има ли алуминиеви компоненти?
 8. Както и да е, няма да споря не е важно. По важното е дали само документално са намалени или двигателя е скопен!
 9. Гледам, че има много преглеждания и нито един отговор. След като се рових в нета стигнах до заключението, че това е чистата мощност на колата. А въпроса възникна след като видях табелка на колата на която пишеше 100Kw, което се равнява на 134Hp. А по документи е записана 126Hp и се зачудих.
 10. Аз нямам проблем, просто съм сигурен че в момента е с чиста вода, понеже е раждасало. Виждам го в казанчето отаика ражда. Просто искам да му направя профилактика преди да сложа антифриза. Но вече съм задвижил въпроса, не знаех че има специални течности за това. Поръчах си това.
 11. Здравейте, колата е карана дълго време с вода. И в момента е кафява. Искам да я изчистя малко и да си налея антифриз. Има ли някакъв препарат с който да я изчистя малко преди да налея антифриза. Само да не е някоя силна химия и да прецакам радиатора.
 12. Аз имах сходен проблем, като нямах дистанционно и се развали километража, не искаше да се заключва задната врата с ключа. Като си взех дистанционно всичко е наред. Може би системата се бърка като не се заключва при тръгване! Или самото централно не ти е наред!
 13. Ами при мен може и да е от датчика защото прекъсва горе долу по един и същ начин. След всеки по дълаг престои, километража тръгва и работи, след като измина някакви метри до километър прекъсва. Като измина по дълго разтояние се оправя. Също има вероятнос да тръгне като спра, изключа двигателя, запаля и тръгна.
×
×
 • Create New...