Jump to content

Krasimir $$

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Krasimir $$

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

381 profile views
  1. Направиха ми такава втулка.но чека пак светва ама промяна във вървенето няма заради това че свети чека.Моето гърненце го цепнахме от горе от страната на купето,изкарах катализатора и пак го заварихме и не си личи че има намеса 😃
  2. Със катализаторите как сте.На моя махнах катализатора,че беше направо стопен и се отпуши.Видимо се усеща разликата във вървенето
  3. Проблема с 4х4 е решен.Датчик на раздатката-40лв.и всичко работи
  4. 4х4 не иска да изключи от бутоните.Става въпрос за Hover5 включих на 4H и не мога да го изключа,наложи се да махна кардана отпред за да се прибера.Съмнява ме ШМ но не съм сигурен.Някой може ли да даде съвет.Искам да се свържа с колегатаNORK.Ако може да ми прати номера си,че той е от Варна а аз дъб близо до Варна и може да отскоча за съвет.Ще съм благодарен и на другите ако ми дадете съвет или решение на проблема
  5. Бутоните светват като ги натисна.Само на таблото не иска да светне.🤔
  6. Колата е Hover5-2011,бензин газ 126кс.Първоначално си мислих че не включва от въпросната шейтан машинка както й казват,разглобихме я и всичко е ок като нова е и пробвах с запалване и гасене повторно и се оказа че така включва раздатката.То просто се чува самата раздатка като включи.а иначе ако не я направя тази опция с гасенето-нищо.Мога цял ден да си щракам копченцата и нищо.Та въпроса ми е в таблото ли да търся или от къде да почна да търся решението
  7. Колеги някой може ли да помогне:Спирам на място натискам копчето на 4н и нищооо.Изгасям джипа-запалвам включвам 4н и се включва.На някой случвало ли му се е,защо трябва да го изгася и тогава включва а както съм си карал преди това и опитам не става.И на таблото ми не ми светва никаква лампа че е включило.Но когато включи въпреки че не свети го усещам че се е включило.Опитах го в сняг в кал и още какво ли не.Първо трябва да го загася и после включва.А нали уж може и в движение да се включи.Кое да погледна,кое не е наред за го рестартирам всеки път.Ако някой знае нещо ще съм му благодарен.
  8. Здравейте колеги!Ще помоля за помощ-днес реших да пробвам джипката как се държи на кал но не стана.Като се опитах да включа на 4H да се включи предния мост и нищооо,нито ми светна лампата на таблото нито включи предното.Казаха ми че може да е от кабела с моторчето и тн.Някой може ли да помогне,случвало ли се е на някой.Преди около два месеца го карах на пясък и всичко си работеше без проблем.Проверих за тази въпросна машинка и струва 350лв😭🤔 ако някой знае нещо ще помоля да сподели.Забравих да кажа карам Hover5- 2012г.-2.4-126сс.
  9. Ок.Ще огледам и ще видя какво ще излезе-Благодаря за инфото😀
  10. Интересното е че не ми изписва изгоряла или повредена сонда.А пише само нагревател на ламда сондата и на новата пак така.Къде е тоз нагревател бе майка му и нагревател,че ме дразни,има и леки колебания в оборотите защото тази сонда малко или много ги бърка нещата,иначе разхода няма разлика
  11. Разхода ми е перфектен10,11 на 100 но свети постоянно.Като махна клемата и после след 10секунди пак светва,изтривам я с диагностика и пак за около 10сек.светва пак.Адаша където каза че е заради газта не е от тронове и настройки защото подпитах и проверих правехме си експерименти и се оказа че както го прави на газ-само на бензин я карах и същата работа че от там си мисля че не е газта.Ама какво е?🤔
  12. Добре ще видя някой газаджия за BRC.Благодарен съм за инфото
  13. Колеги някой може ли да помогне.Светва ми чека закачаме го на диагностика и ми пише:Нагревател на ламда сонда,обаче замерваме сондата работи,взех чисто нова от Great Wall Варна слагам я и пак същото нещо,някой може ли да каже какво може да е и къде да търся проблема.Явно не е в сондата,
×
×
  • Create New...