Jump to content

feikot

Moderators
 • Posts

  332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by feikot

 1. Ако в книжката не е описано,има универсално правило,до 50 % от масата и до 11 градуса наклон. По принцип е 70 % но се застраховай
 2. Валерка,жилото е саморегулиращо се и е в пъти по-добре от хидравличния. Ако бронята си запази целостта,ще ти надживее 2 броя съединителни комплекти. Не се коси за такива неща
 3. Видев,поведението и отношението ти към форума,участниците,идеята,както и към самия тебе е недопустимо и неприемливо.Актуализирай си файла "отношение и комуникация в интернет средата"
 4. Ники и ти ли беше с мен от неприсъстващите ? Иначе супер място,събитие и хора...жалко за това,че не можах да съм с вас. Нови хора е имало,което е чудесно. Браво !
 5. Аз по моята съдя,защото с тоталска нафта от Франция ми даде 4.6,а тук идва още по-големия парадокс. В Казанлък има 2 бензиностанции петрол на двата края на града. АБСОЛЮТНО идентично каране,защото правих проба,с 20 лв. от едната минавам 110 км. от другата 125-130 километра. А да не говорим за различни вериги бензиностанции,още повече за държави. Тя едната бензинджийка ми каза,че те си наливали добавката в горивото точно до милиметър,което според мен е разковничето,ако от другата бензиностанция скатават добавка. Не знам,гадания са това,но след разработването със сигурност ще има разлика,може да не е 2 л. /100 км, но ще има.
 6. За разхода има много да се говори,като се вземат предвид много много фактори. Първо,колата се разработва,това е много сериозен факт,второ маслата са и от не толкова хубавите,трето,качеството на дизеловото гориво,което зареждаш се различава навярно от това,с което е правен теста.Четвърто-гуми,товар,наклон,външна температура... Покарай 15на хиляди и тогава вече можеш спокойно да кажеш какъв е разхода
 7. Пожелавам си весело и приятно изкарване,изпълнено с много емоции и добри спомени
 8. Чак започвам и аз да се замислям да сменя пасата с Н6... Иначе Генов,стандартно изводите за запалка са 10А,което е 120 вата. Толкова е предпазителя и според мен има нужда поне един извод да е с по-масивни кабели да речем за 40 ампера.И то не за друго,ами вече инверторите станаха без пари тия,които са по 400-500 вата и е добре да се има предвид.
 9. Ясно,все още не са ни пуснали буква във ВИН-а за производители...
 10. Пу пу пу пу да ти е безаварийничка. На големия талон,вин номера какво производство показва ?
 11. Парите за последваща поддръжка ?
 12. Метеор АР 1000 Магнум на 5.5 чашката. Феноменална. От терасата (ако си до 5-6 етаж) можеш да им счупиш ръцете
 13. Най-добре се отчита с резервоара пълно-пълно,по-добър тест от тоя няма
 14. В темата се пускат мнения,които съдържат проблема и решението. Пример : Пускате тема за хлопащо каре в раздела и след 20 мнения и съвета си решавате проблема. Вземате първото си мнение (описващо проблема) копирате и поставяте в облаче (цитат (quote)) и отдолу поставяте и решението. Така всеки следващ,като използва търсачката,ще му излезе темата с разискванията,ще излезе и краткия вариант в тази тема. Подчертавам ! Темата да не съдържа коментари различни от примерния.Ще бъдат трити. При успешно развитие ще остане,ако не успее да се наложи,ще бъде изтрита.
 15. Арно,ама като гледам резултатите,повечето сте за 27,28,29,за съжаление обаче,мен ме няма тогава. Но както каза Митко,ако чакаме да се съберем всички,никога няма да стане.
 16. В оффроуд форума,един член е написал- "Не ме е яд за лака,а за пропуснатите възможности" . Много добре се представя машината
 17. Изискай да ти ги сменят тия тампони. Свържи се с Бойко.
 18. Само стоях и чаках кога ще дойде момента на тази тема Обаче,наистина да е някъде след средата на Юни,тъй като се очаква да няма такива валежи (като миналата година) и да е по-подходящо и за палатка,ако някой реши. Подкрепям родопската идея,даже нещо за около язовир Батак или Антонивановци (Въча),ще бъде чудесно. Този път,може да е за 2 нощувки + риболаф...просто вариация предлагам.
 19. Видев,би ли ми обяснил за това твърдение малко по-обстойно,защото никога,ама никога не съм нито чувал,нито помислял за подобно нещо. Карал съм коли до сервиз или с развалени спирачки (неработещо или изпускащо цилиндърче при барабани) и мога да ти кажа,че само на преден мост се спира като на лед. И то на рено клио първа фаза от 92-3 г.,като натиснах спирачката и предните спирачки се задействаха,гумите блокираха,а колата просто продължи да се движи напред.
 20. Днес се разминах до с. Тулово (казанлъшко) с чисто ново,бяло Н6.От далеч го направих на Рав4,но като доближи разпознах емблемата. И друг път съм виждал,и на панаира го гледах и оглеждах,но сега доста ми хареса на пътя. Доста
×
×
 • Create New...