Jump to content

plamen74.72

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

plamen74.72 last won the day on Декември 1 2011

plamen74.72 had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    Тетевен
  • Карам:
    VW Golf-3

plamen74.72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. plamen74.72

    voleex c30 кога?

    Аби не, че нещо, ама тоя новия Логан много ми прилича на Лада Гранта?! Ето и снимчици: Ладата: А това е новата Дачия Логан:
  2. Първият автомобил от завода в Ловеч е готов Той е тестов Great Wall Voleex C10. Екипът от млади инженери на Литекс Моторс направи първия автомобил Great Wall в завода на компанията край гр. Ловеч. Беше произведен лек пътнически автомобил Voleex C10. С асемблирането на автомобила се стартира така нареченото пробно производство, чиято цел е тестване и синхронизиране на оборудването и поточните линии на предприятието, както и въвеждане на системата за качество на произвежданите автомобили. С пробното производство, служителите на завода допълнително ще усъвършенстват своите умения, казват от компанията. Тестването на инсталациите на завода ще продължи до края на годината, а самото производство трябва да стартира от началото на 2012 година, когато ще бъде открит и завода на компанията. Както вече знаете Литекс Моторс откри официално дилърската мрежа на автомобилната марка Great Wall за България, в която в момента се предлагат автомобили произведени в Китай. До края на годината се очаква дилърската мрежа на компанията да бъде разширена на 15 офиса в страната, а през 2012 г. – на 22. Повече инфо и снимки тук: http://www.automedia...icle_14752.html
  3. Ето линк към клипчето: http://vbox7.com/play:aa3e49c8ae&ef=1
  4. Честито и от мен, и ще чакаме снимките!
  5. plamen74.72

    Воликс или Волекс

    Има ли някьде снимки на този модел C20EV? И кьде мога да прочета по-подробно инфо за тези EV модели?
  6. Знам какво пише тук вьв форума! Инфото случайно го видях и за това попитах, понеже и дата на публикацията му не видах, а ми направи впечатление единия модел дето прилича на тойота (много симпатичен е) и за това пуснах темата!
  7. Има ли нещо вярно в тази информация или си е доста подвеждаща за автомобилите които ще се правят в завода? Ето го инфото: http://www.automedia.bg/read/6688.html
  8. Току що пробвах с Live CD/DVD и проблема го няма! Явно нещо е станало при мен, че от инсталирана ОС не иска да пише "ъ", а от живия диск няма проблеми! Edit: Преинсталирах системата и пак от инсталирана ОС не иска да се изпише това "ъ" (все трябва с копи/пейст да го пиша)! Забелязах това и в друг форум "Хардуер.Бг" и то след ъпдейт на форума (какъвто и тук имаше)!
  9. Здравейта - казвам се Пламен Николов от Тетевен. Работа във фабрика за щори "KAMAX", на 37 съм, и съм завършил сградостроителното училище, но съм работил като дърводелец около 10-тина години, а от 4 години работя във фабриката за щори! Мисля, че е редно да спомена и какъв автомобил карам - сега съм с Голф-3, но преди съм имал - като се почне от 1989-та гоина ЗАЗ 968, след него Москвич 408, след това Опел Корса и Форд Фиеста, и от 3 години съм с Голфа! Винаги съм харесвал автомобилите и с радост следя развитието на този нов проект край Ловеч! Всъщност имам и роднини в Ловеч, но това е друга тема! Поздрави!
  10. Блаузъра ми е Опера 11,50 но и с Мозила 5 е същото?! Кирилицата е БДС, а ОС е Българската дистрибуция УСУ 7 Десктоп х64 базирана на Убунту И да само тук се получава този проблем и до сега съм ползвал само бърз отговор, но и при "отговор" е същото?!
  11. Може би зависи кой с каква ОС е - аз съм с Линукс!
  12. Сега забелязах, че колкото и да се опитвам да натисна "ъ" не става в този форум, на всякъде другаде си бачка (сега успях да го напиша с копи / пейст) п.с.Редактирах и предния си пост по същия начин, а и забелязах, че при натискане на бутона с буква "ъ" се включва опцията за удебеляване на шрифта!
  13. Ми то като гледам и две букви ми е изял при предния пост - буква "ъ" се губи!
  14. ОК, благодаря за отговора! Още нещо забелязах - това ми е втори или трети пост а под аватара ми все пише нула мнения - явно е някакъв бъг или...?!
  15. Старата тема на форума ще може ли да се ползва, че много ми харесваше?!
×
×
  • Създай нов...