Jump to content

radowolf

Members
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

radowolf last won the day on June 28 2018

radowolf had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

2 Followers

About radowolf

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Карам:
  Dacia Sandero

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Great Wall - велика стена - намек за Великата Китайска стена лол - в Англ. език се ползва като съкращение на шумен смях - - LoL - laugh out loud - както е написал колегата "грейт лол" все едно е написал велик (голям) шумен смях.
 2. Време беше да се оправи това недоразумение. Човек с ниски доходи си купува малолитражка 105 к.с и плаща 300 лв данък. Шеф на фирма си купува лимузина 300 коня и плаща 7 лв. Някакси некоректно беше. Вече май са го оправили. Да видим докога!
 3. Добре че е тая тема та да се посмеем всички!
 4. Подминавайте му писаниците и не им обръщайте внимание. Аз поне така ще правя занапред.
 5. Благодаря за разяснението. Сега поне ще знам как да тълкувам всичко написано от вас. Лошото е че има доверчиви хора, които могат да се подлъжат по вашите писаници и да направят някоя беля.
 6. Само не разбрах какво му работи-то на ловеч-а и каква е тая смяна на масло на 50К км.?!? Няма автомобилен производител с предписания за смяна на масла на повече от 30к км.
 7. radowolf

  Фалит

  Халетата вече са дадени на немска фирма под наем. В завода не се произвеждат и май не са произвеждани коли в смисъла на автомобило произвоство - от ламарина до готов продукт. Просто се вадят някакви неща от някакви контейнери, уж им се извършват някакви интервенции и после се возят до дилърите.
 8. Няма за какво да ми благодариш. Дано се оправи скоро колата. А иначе забелязвал ли си я да припушва бял дим (пара) от ауспуха? Моята 19-ка имаше същите симптоми като описаните и се оказа гарнитура на главата.
 9. Малко се получава гадаене по картинка без картинката ама както го описваш ми намирисва на издухала гарнитура. При всички положения в сервиз ще ти кажат каква е причината. Препоръчвам да не я караш тая кола повече а да я отворите максимално скоро.
 10. Няма такова нещо като "сила на пистолета". Има мошеници, които лъжат и помпат нещо друго но не и пропан-бутан. Вместимостта на бутилката е 80% от посочения обем. Всичко над 56 литра е въздух или каквото и да е друго, но не и газ.
 11. Има ли някакво развитие на ситуацията? Оправихте ли газовото или не е в него проблема?
 12. И моя показваше 12 и нещо в покой, обаче при опит за палене падаше на 3-4 волта. Сменихме го и всичко е ОК. А симптомите ти са като моите - централното отключва и заключва, таблото си свети нормално, но при опит да запалиш не се случва нищо - все едно няма акумулатор. Дадоха ми ток, закарах колата при тоя с акумулаторите, замери и ми го смени с друг. Вече как е реализирано при тебе с това газово - само в сервиза могат да ти кажат. Ако наистина газовото еку командва всичко - може и там да е заровено кучето.
 13. Акумулатора мерихте ли? Не знам защо си се насочил към газта? Щом въобще не върти стартера значи нямаш ток, т.е. акумулатора ти е дал фира. Замерете го какъв волтаж има и какъв ток отдава при товар. На мен ми се случи същото преди няколко месеца и то на нов акумулатор на под година - смениха ми го по гаранция!
×
×
 • Create New...