valery

Members
 • Мнения

  149
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  6

Обществена Репутация

9 Neutral

1 Последовател

Относно valery

 • Ранг
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Бургас
 • Карам:
  Voleex C10 ( Great Edition )
 1. Сайта на греат уол е недостъпен от поне 1 ден. Няколко часа е разбираемо, но ден. Нещата не отиват на добре. Освен това се забавиха ужасно много с премиерата на H2 Все пак моята кола успя да навърти почти 90к и все още нямам никакви проблеми с нея.
 2. Litex Motors фалира

  По-скоро изглежда да залязва :(. ОТ време на време проверявам дали има нова информация за съдбата на завода, но последно време е крайно оскъдна.
 3. Чистачките ми станага флегматични

  Здравей Ники, абсолютно точно както го описа Много благодаря
 4. Здрасти Колеги, Изведнъж чистачките ми станаха супер флегми. Едвам се влачат по стътклото, когато вали всъщност е една идея по-добре. Чудно на какво може да се дължи >?
 5. Litex Motors фалира

  Ами поне до колкото пишеше синдиците на КТБ ги прецакват в момента защото си искат парите, запорират сметки активи и т.н
 6. Litex Motors фалира

  Не не според мен са си тотално чао. КТБ им прецака плановете. Освен това уж трябваше да започне продажбата на новите джипове горе одлу по-това време а за тях нищо не се чува. ВЪпреки че в софия потоянно виждам един червен haval h2
 7. Фалит

  Фалираха Сега ми е чудно дали гаранцията ще бъде изпълнявана коректно ?
 8. Регистрация на ГУ

  Казаха че книжката на Виале с която идва колата е достатъчна.
 9. Ново попълнение H6 2.0TCI

  Страхотна е - честито !
 10. Профилактика на климатика

  Оплаквал ли си се гаранционно ?
 11. Профилактика на климатика

  Понеже жегите отново настанаха, темата пак е актуална. Това лято имам същите премеждия с климатика. Пътувах от София до Шумен и на около 200-тия километър релето на климатика пак спря да щрака и взе да духа леко хладен въздух. При все, че тази година го ревизирах в сервиза, които е в Дружба. За 4 години беше загубил 150 гр фреон и 20 гр масло, което мисля е нормално. Хайде някои да сподели ако е пътувал 300-400 км на климатик дали има същите проблеми. Благодаря
 12. Мнение за H6 1.5t

  Аз имах също проблеми с УСБ-то към аудито. При мен не винаги продължаваше там от където беше спряло, а все едно наново прочиташе флашката и тръгваше от 1 песен. Много досадно ако имаш 200 песни или пък слушаш някой сет. В течение на времето случайно ми се случи да пробвам с по-нова флашка (kingston 8 ГБ) и всичко заспа ли заспа. прочита ги без проблем и до сега всеки път продължава точно там от където е спряло. За това ти предлагам да опиташ с няколко флашки. Проблема със задните светлини. Съвсем прав си, проблема е в датчика. Голяма част от китайските ц10 имаха същият проблем. Моят точно щяха да го сменят и един ден сам се оправи и от тогава всеки път включва.
 13. Видях новият H2

  Вторник когато отивах на работа видях новият H2 и изглеждаше много добре. Засякох го по булевард св. Климент Охридски. Цветовете бяха в червено и бяло. Предполагам, че е кола на Литекс защото няма никаква информация в сайта им за автомобила.
 14. C10 сглобена със стари технолопгии

  Благодаря за информацията Жеко и на Мистарми. Междувременно аз все още чакам да ми се обадят от сервиза за тази процедура. Мина вече доста време ( повече от месец ) чудя се дали да не се обадя. Със сигурност ще споделя как работи колата след въпросната интервенция. Поздрави
 15. C10 сглобена със стари технолопгии

  Аз със чиста съвест си признавам, че от коли не разбирам. Не вложих лоши чувства в написаното, въпреки, че така изглежда. По-скоро се подразних на това, че сега ще има още нещо за което трябва да мисля на Х километри, вместо да го направят да се само регулира или там каквото правят тия хидравлики. Останах изненадан, когато научих, по-скоро неприятно.. Само да попитам, след като този реглаж явно рано или късно се прави, следва ли да бъде описано в сервизната книжка ? Можете ли да ми дадете ориентировъчна сума за разхода на такава процедура след като падне гаранцията ? Не знам какви са тенденциите. Не знам и дали на малките коли от другите марки също са без хидравлика. Ето това е интересна тема която бихме могли да коментираме. А за съединителя го написах, защото взе да скърца при натискане и ме побърква от там се разбра, че е жило. Нещо някъде трябва да се смаже явно.