Jump to content

valery

Members
 • Мнения

  154
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

Всичко публикувано от valery

 1. valery

  HAVAL H6 - Звярът е тук! :)

  Ах че хубава !
 2. Оказа се че съединителя ни е с жило. На дядо ми колегата кара една шкода от 70 години и дори тя има хидравлика. Освен това буталата в двигателя не са хидравлични, горе долу като тези на Жигули са - т.е от преди 40 години.
 3. valery

  Фалит

  Фалираха Сега ми е чудно дали гаранцията ще бъде изпълнявана коректно ?
 4. valery

  Haval H6 реклама

  Не издържах да не я споделя с вас,много ме изкефи.
 5. valery

  Проблем с лостчето за къси и дълги?

  Има много блъснати ц10-ки. Защо не разгледаш някоя от тях ?
 6. valery

  С10 не пали

  При мен светва на контакт.
 7. valery

  С10 не пали

  Хаха и моят изкара 6 години. Дори едва сега смених първите си накладки.
 8. Сайта на греат уол е недостъпен от поне 1 ден. Няколко часа е разбираемо, но ден. Нещата не отиват на добре. Освен това се забавиха ужасно много с премиерата на H2 Все пак моята кола успя да навърти почти 90к и все още нямам никакви проблеми с нея.
 9. valery

  Litex Motors фалира

  По-скоро изглежда да залязва :(. ОТ време на време проверявам дали има нова информация за съдбата на завода, но последно време е крайно оскъдна.
 10. Здрасти Колеги, Изведнъж чистачките ми станаха супер флегми. Едвам се влачат по стътклото, когато вали всъщност е една идея по-добре. Чудно на какво може да се дължи >?
 11. valery

  Чистачките ми станага флегматични

  Здравей Ники, абсолютно точно както го описа Много благодаря
 12. valery

  Litex Motors фалира

  Ами поне до колкото пишеше синдиците на КТБ ги прецакват в момента защото си искат парите, запорират сметки активи и т.н
 13. valery

  Litex Motors фалира

  Не не според мен са си тотално чао. КТБ им прецака плановете. Освен това уж трябваше да започне продажбата на новите джипове горе одлу по-това време а за тях нищо не се чува. ВЪпреки че в софия потоянно виждам един червен haval h2
 14. Колеги, знаете ли дали докато автомобила е лизингов данък МПС се плаща от лизинга ? Влизало във вноските ?
 15. valery

  Регистрация на ГУ

  Казаха че книжката на Виале с която идва колата е достатъчна.
 16. valery

  Ново попълнение H6 2.0TCI

  Страхотна е - честито !
 17. valery

  Профилактика на климатика

  Здравейте, Знаете ли дали трябва да се прави някаква годишна профилактика на тоя климатик ? Трябва ли да му сменям масло и антифризи на някакъв интервал или само когато започне да духа по-слабо? Вие мерили ли сте температурата която излзиа от духалката ? С електронен термометър ли го направихте ? Благодаря
 18. valery

  Профилактика на климатика

  Оплаквал ли си се гаранционно ?
 19. valery

  Профилактика на климатика

  Понеже жегите отново настанаха, темата пак е актуална. Това лято имам същите премеждия с климатика. Пътувах от София до Шумен и на около 200-тия километър релето на климатика пак спря да щрака и взе да духа леко хладен въздух. При все, че тази година го ревизирах в сервиза, които е в Дружба. За 4 години беше загубил 150 гр фреон и 20 гр масло, което мисля е нормално. Хайде някои да сподели ако е пътувал 300-400 км на климатик дали има същите проблеми. Благодаря
 20. valery

  Мнение за H6 1.5t

  Аз имах също проблеми с УСБ-то към аудито. При мен не винаги продължаваше там от където беше спряло, а все едно наново прочиташе флашката и тръгваше от 1 песен. Много досадно ако имаш 200 песни или пък слушаш някой сет. В течение на времето случайно ми се случи да пробвам с по-нова флашка (kingston 8 ГБ) и всичко заспа ли заспа. прочита ги без проблем и до сега всеки път продължава точно там от където е спряло. За това ти предлагам да опиташ с няколко флашки. Проблема със задните светлини. Съвсем прав си, проблема е в датчика. Голяма част от китайските ц10 имаха същият проблем. Моят точно щяха да го сменят и един ден сам се оправи и от тогава всеки път включва.
 21. valery

  Видях новият H2

  Вторник когато отивах на работа видях новият H2 и изглеждаше много добре. Засякох го по булевард св. Климент Охридски. Цветовете бяха в червено и бяло. Предполагам, че е кола на Литекс защото няма никаква информация в сайта им за автомобила.
 22. valery

  C10 сглобена със стари технолопгии

  Благодаря за информацията Жеко и на Мистарми. Междувременно аз все още чакам да ми се обадят от сервиза за тази процедура. Мина вече доста време ( повече от месец ) чудя се дали да не се обадя. Със сигурност ще споделя как работи колата след въпросната интервенция. Поздрави
 23. valery

  C10 сглобена със стари технолопгии

  Аз със чиста съвест си признавам, че от коли не разбирам. Не вложих лоши чувства в написаното, въпреки, че така изглежда. По-скоро се подразних на това, че сега ще има още нещо за което трябва да мисля на Х километри, вместо да го направят да се само регулира или там каквото правят тия хидравлики. Останах изненадан, когато научих, по-скоро неприятно.. Само да попитам, след като този реглаж явно рано или късно се прави, следва ли да бъде описано в сервизната книжка ? Можете ли да ми дадете ориентировъчна сума за разхода на такава процедура след като падне гаранцията ? Не знам какви са тенденциите. Не знам и дали на малките коли от другите марки също са без хидравлика. Ето това е интересна тема която бихме могли да коментираме. А за съединителя го написах, защото взе да скърца при натискане и ме побърква от там се разбра, че е жило. Нещо някъде трябва да се смаже явно.
 24. valery

  C10 сглобена със стари технолопгии

  Клапани грешката е моя. Жеко това не го разбрах ? Някой казва така ? Не съм чувал.
 25. ДА съживя темата с един въпрос. В край на сметка този двигател с хидравлични повдигачи ли е или с някакви болтчета с които се прави тоя реглаж ?
×