Jump to content

terminator

Members
  • Мнения

    139
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

terminator last won the day on Февруари 2 2012

terminator had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    Sofia

Последни посетители

1521 профилни разглеждания

terminator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

14

Обществена Репутация

  1. Е разбира се има и сервизи за подобни проблеми.
  2. Може би това ще ти помогне. hover_electric_05.pdf
  3. Привет, колега. Интересното е, че при изгорял преден габарит не свети и задния, т.е. много е вероятно след като са “вързани“ заедно и си сменил предния да е изгорял задния (той е LED и “гасне“ постепенно) - разбира се докато не спре да свети. При мен е тръгнал заден ляв стоп - вече свети по-слабо.
  4. Доказано е че разхода е много примамлив. Ето опцийте пред мен: 1. Да намеря място за ремонт/подмяна на помпата на приемлива цена; 2. Да се свържа с въпросния производител и да си поръчам помпа от там (Холандия). Ако има и други луди да пробват такъв начин ще стане интересно. Ще разберем поне колко струва въпросната помпа и не по-малко важно какво е състоянието на тази фирма (фалирала не е ли?) 3. Да сменя с-мата.
  5. Привет колега, И при мен предстои да реша тази дилема. По отношение на с-мата - Проблема не е “у нас“ или по-точно по-голямата част. Самата с-ма е така конструирана, че въпросната помпа е консуматив. А той трябва да се сменя на около 30 х. км. (по описаните по-горе причини). Странното е, че самия производител казва, че веднъж монтирана с-мата не се нуждае от обслужване. Пак на техния сайт обаче препоръчват въпросната помпа да не се ремонтира, а да се слага нова!?? Доста противиречиво.
  6. И аз не съм доволен от качеството на газта - мъка. Зареждане (08 октомври 2016) Газпром Пловдив - Кукленско шосе.
  7. И аз имам същите. И преди 80 пак е шумно.
  8. Честито! Да ти служи дълго и безотказно!
  9. Така е. Това са част от минусите. Мисля, че хората могат да го направят и по-незабележим.
  10. Преди време и аз се замислях за такъв вариант. След известни проучвания се отказах. Оставих гумата в багажника и там си направих стойка. Въпрос на избор е все пак и да се помисли за + и -. Пускам и линк на фирма, която произвежда такива неща - чак в Русе ги намерих . На Нива и Ssangyong има изработени. http://ankorollbars.com/bg/rollbars/ssangyong
×
×
  • Създай нов...