Jump to content

feri

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от feri

  1. Здравейте,аз вече навъртях 3000км,и да чукна на дърво за сега нямам никакъв проблем.Газта ми е в норми 12л. на 1оокм. даже я пробвах от Русе до Варна ми падна на 10.5л сега като ми се разработи и двигателя и возенето стана по-меко,лепи се на пътя само път да има няма какво да се чуди и мае които желае да си купи няма да сгреши
  2. Имаш грешка, аз имам брошурата на Н6 тя е от типа "градски джип" с моно-кок шаси и независимо окачване. Ще се предлага в бензинов и дизелов вариант и ще бъде с 6 степенна механична и автоматична кутия. Е, да има повече екстри, странични въздушни възглавници, навигавигация, esp, torque-on-demand система за задвижване, с-ма за баланс на гумите, но купето е по късо с 30см. и самата кола е по-ниска. След разговор с дилъра стигнах до заключението и както той потвърди че е на ниво рав 4, а колкото за родното производство не ми се вярва да са по качествени от китайските. Като искаш да няма шум в колата - има шумоизолационно фолио което съм слагал и на други марки джипове. Слага се във вратите, пода, задна врата. Слагаш си и мирясваш, само не разбирам за какво ви е, аз защото нямам абсолютно никакъв шум в колата. Рав 4-ката ми беше дизел и докато се стопли двигателя бучеше като тракторче, но в тази абсолютно нищо не чувам в купето и лоста ми не вибрира.
  3. Здравейте,казвам се Валери Иванов.Автотапицер съм от 12год.4 години практикувах в Хамбург Германия.Имал съм Фиат уно,Хонда Сивик,Ситроен Ксара пикасо,Тойота Рав4,а сега Хувър 5,следя форума отдавна,но май-съм пропуснал да се представя.Приятно ми е..
  4. доста е на високо и трябва да се наведеш за да я видиш,нямам висящи кабели,събрани са в мрежичка,изпипано от механиците,всичко зависи-според майстора има много защити на уредбата,като свърши газта автоматично минава на бензин и т. н.за сравнение на Хувъра с тойота рав 4 която имах и дума да не става,това наистина е за извънградско каране аз съм доволен понеже на ден изминавам до работа мин.70км.-живея извън града и тази машина ще ми върши доста работа,почти всички познати са с отрицателномнение,че е китаиска машина не съм ли могъл да си купя по-маркова и т.н..но аз едно ще ви кажа..щом една марка има амбиция да стане водеща в първата тройка на световното автомобилостроене по цена и качество значи се старае да няма грешки и да задоволява клиентите си със всички иновации,аз съм доволен и препоръчвам на всички желаещи не да четат негативните ви коментари,а да вярват ,че за да си в челната тройка трабва да си с една дума-ПЕРФЕКТЕН
  5. от вчера и аз сам нов собственик на сув'а, така изглежда газовата уредба,преди да ми я прикачат питах за такава каквато я рекламират в сайта,но главния механник ми отговори,че този тип"бойлер"били на литри най съвместими,а прикачените снимки на първите страници били от първите стойли,стойките били два вида,мойта е от по-новите.
  6. Здравейте колеги, аз чакам утре да си получа колата с газова уредба, ама тези снимки ме отчаяха, сега преди да отида на работа ще мина през сервиза в Русе да видя, ако е такава грозотия по добре да ми я сложат в багажника, аз в никакьв случай няма да карам с такава газова уредба, но не мога да разбера защо кабелите му отдолу се виждат та нали при заснежено или заледено време може да е проблем, ще ви пиша по-късно за резултатите от моята гу.
×
×
  • Създай нов...