Jump to content

Xhizors

Members
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Xhizors last won the day on Май 11 2014

Xhizors had the most liked content!

Contact Methods

  • Skype
    rexxar1992

Profile Information

  • Адрес:
    Бургас/София
  • Карам:
    GW Hover H5

Последни посетители

1076 профилни разглеждания

Xhizors's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Обществена Репутация

  1. А на някой друг когато седне на шофьорското място в ховъра и натисне ръчно планката за заключване да му се включва алармата и не говоря за копчето 'lock/unlock'. Направо го натискам и се заключва централно всичко както си му е реда, но и алармата се включва. А интересното е че няма блокаж при отворена врата, тоест когато и да го натисна и активира алармата и при отворена врата почва да пищи, да реве, докато не натисна копчето за отключване на дистанционното. На мен ми се струва тъпо направено, все пак ако се качи друг шофьор и като нищо да заключи ключовете.
  2. Честито и да си я караш със здраве !
  3. Аз на ховъра мога да отпускам долната част на седалката. Тоест да контролирам твърдостта в лумбалната област. Така че ако нямаш опора го натегни докато ти стане по-удобно. Предполагам ще го има и на волекса.
  4. Аз вероятно няма да имам възможност да дойда, иначе идеята не е лоша, макар че след като колите са ни стокови не знам какво толкова може да се обсъжда.
  5. Малко извън темата, но не искам да отварям напълно нова тема, ако искам да направят диагностика на колата, трябва ли да плащам нещо или просто да я карам в сервиза ?
  6. Xhizors

    Great Wall Hover H6

    А на Витоша за първи път усетих ABS-а в действие. И понеже отидох да разходя колата я изпробвах на един наклон 2 пъти рязко спиране, веднъж само със задържан педал на спирачката, другия път с припомпване. С припомпване спрях много по-рано, отколкото да разчитам на АБС-а. Явно човешката намеса си е най-големия фактор на лед. Като отида пак след някой друг ден ще взема и фотоапарата да направя клип. Не исках да ви мъча с 2мп камера
  7. На напълно студен двигател, за около 2-3 минути, а иначе ако съм я палил наскоро за по-малко от 30 секунди. Реален разход на колата, след като и навъртя 5000км.
  8. Леле, това чудо тежи повече от ховъра с 200кг. Китайците да не би да са ползвали по-малко пластмаса за сметка на ламарина.
  9. Xhizors

    Great Wall Hover H6

    Не точно, поне не с тези си екстри, днес на Витоша на леда, на бързи и на бавни не можах да изляза от паркинга на една хижа, трябваше да я засилвам с 30км/ч и един да гледа горе да не дойде кола. Имаше наклон нагоре и всичко лед. Един ландкрузър мина без да спре някъде. Явно тракшън контрола оказва огромна разлика в случяя. Иначе го набутвам там където леко кола не може да мине и няма проблем ама на леда не мъчи . Аз нямам и зимни гуми де, карам си със всезонни, така че и оттам идва малко проблема.
  10. Xhizors

    В какъв етап е ?

    Произвеждат Волекси, когато бях там на поточната линия имаше сума ти волекси на поточната линия. Най-много да са почнали и стийдове да сглобяват, но едва ли.
  11. Когато пътувах Бургас-София гледах през целия път стрелката на бензина и макар че карах на газ стрелката на бензина падна незначително, но забележимо.
  12. Ако наистина се увеличава мощността, нищо чудно да падне разхода на газ. А и не забравяйте че като ползвате колата на газ впръсква и бензин, така че нищо чудно да ползва по-малко газ отколкото на бензинов режим.
  13. Леле, чак сега разбирам защо чувам жужене когато сляза и колата продължава да работи. Много полезна информация В такъв случай да ми сложат поне една черна ламарина да не се вижда бойлера, като се прибера до Бургас ще питам на място какво могат да ми предложат за замаскиране.
  14. Ако само данъка ти е проблем, има си сума ти брой вратички, ако се разчетеш и поразпиташ ще си решиш тоя проблем.
  15. Те ме уверяваха че и бутилка ще имам няколко дена след като вземем колата. Греда.
×
×
  • Създай нов...