Jump to content

rtasev

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

rtasev last won the day on March 13 2013

rtasev had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About rtasev

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Карам:
  Hover H5; KIA Ceed
 1. Да стана.. Така и не разбрах какъв е проблема, казваше че е невъзможно да се свърже, а на другия ден без проблем се свърза...
 2. Някой дали е успял да закачи iPhone, към заводската мултимедия?
 3. Пълна догоре работи перфектно. Когато падне нивото около половината започва да прекъсва, сеца и т.н. Когато останат два диода почва истинското приключение. В сервиза: Смяна на свещи - без резултат Ъпдейт и настройки на софтуера - без резултат Предстои отваряне на бутилката и почистване на филтри - дано има резултат Както и да е, въпроса е, че аз добавката я купих и си я имам, и си я пазя, и не мога да я използвам.
 4. Колеги имам следния проблем: Заради ненормалната работа на газовата, реших да купя добавка за газ ... И купих. Прилича на добавките за бензин или дизел, пластмасова опаковка с течност. Да, обаче по благоевградските бензиностанции никой не знае как се прави. В мрежата четох, че имало специални накрайници, чрез които течността се всмуква в бутилката, докато се зарежда газ. Та се чудя дали някой от Вас не знае нещо за тези добавки!
 5. Па пише Н8 на номерата
 6. Да бе тоя мокет да го бяха подлепили малко
 7. http://www.google.bg/search?num=10&hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&q=чернобил&oq=чернобил&gs_l=img.3..0j0i24.4782.7862.0.9941.8.7.0.1.1.0.199.865.2j5.7.0...0.0...1ac.1.arhSO--vquk&biw=1024&bih=672&sei=Af0DUb2IGY2PswaL1oHACA Твърдо НЕ !!!
 8. Лисицата: -Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти! Гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна. -Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА? Гаргата: -Да! Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено: -Аз и НЕ да бях казала, все тая... Сега видях, че с Поройник сме се дублирали, но мисля че вица идеално пасва и в тази тема.
 9. Твоята ще е шаферка
 10. Не съм сигурен, ама май точно този модел очакват от Литекс през месец май! Ако може някой от тях да коментира ще бъде добре, защото на сайта подробна информация липсва. http://www.greatwall.bg/models/details/hover-h5-2013
 11. Е и аз така на паркинга на Бриколаж в Благоевград, псувах китайците, че не ми работи централното, докато моя щракаше през две коли в дясно Сам си се смях след това, ама никой не ме видя (може би)
 12. Как бира бе колега Migel? Този уикенд в Банско на дневен ред са ни суджуците, а те се окомплектоват най-добре с червено вино
 13. Сноубордист от няколко години, т.е. начинаещ Лошото в тези спортове са цените, които гонят космоса... Пример: карта за съоръженията в Банско около 60лева, това е само картата за ден, за човек... ! Сигурно в скоро време начинаещия сноубордист ще се превърне в бивш.
 14. Здравейте! Няма да отварям нова тема, а ще публикувам тук две клипчета. Вчера след кратка разходка по баирите, отидох с джипа до това място над Банско. Преди първият опит силно се съмнявах, че ще успея да се изкача горе, защото: земята беше влажна, наклона е доста голям, гумите знаете какви са, а джипа е близо 2,5 тона. Да, ама той въобще не се и замисли може или не , направо умрех от кеф!!!
×
×
 • Create New...