Jump to content

radioworld

Members
  • Мнения

    275
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    22

radioworld last won the day on Юли 4 2018

radioworld had the most liked content!

2 Последователи

Profile Information

  • Адрес:
    Бургас
  • Карам:
    GW Hover 5

Последни посетители

1581 профилни разглеждания

radioworld's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

48

Обществена Репутация

  1. Допълнение към тези които искат да теглят каравана или ремарке. Фабричния теглич на Great Wall позволява натоварване по хоризонтала 2000 кг. и натоварване по вертикала(на теглича) 120 кг.
  2. За 5 години каране установения разход на газ е 12/14 на 100км. С малки изключения зависещи от качеството на газта и начина на каране, когато се вдига разхода.
  3. Здравейте ! Аз съм един от първите "форумци" който много време не се беше появявал тук. Дано не са ме изключили за несериозност . Реших да видя какво става във форума, защото скоро попаднах на едно изказване за китайските "таралясници" както беше наречен Н5...и много се натварих. Само да кажа, че моят стана вече на 5 год. и 115000 км. и не мога да се оплача. Не съжалявам за избора, даже обмислям да го сменя със същия нов. Единственото е, че не мога да намеря ниво star. Останали са само one. Но на всички хейтъри искам да им пратя поздрави и да им пожелая да съберат пари и да си купят Н5....
  4. Хм, при мен смениха бутилката кампанийно, после сдаде помпата, но този номер с превключването когато си поиска и независимо от количеството започна да го прави след смяната на софтуера. Убеден съм !
  5. За да го казвате означава, че разликата е осезателна. Но не ми се вярва трансмисионното масло което се слага в началото да е в пъти по-гъсто от това което са сменили сега и да се отразява на инерционното движение на автомобил тежащ тон, тон и двеста. Не споря, просто ми стана любопитно. И аз при първа смяна си мислих четейки различни мнения, че разликата ще е голяма, но сега като се замисля всъщност освен смяна на шумовете с които бях свикнал, май друга промяна не намерих...... Но и това не е най-важното. Най-важното е на вас да ви харесва, да я карате със здраве и да не ви създава проблеми.
  6. Мисля, че първа смяна на масло леко се отразява по-скоро върху шума и работата на двигателя отколкото на ускорение и други такива. Но пък чак и на инерцията да се отрази.......
  7. Мисля, че доста колеги се притесняват абсолютно излишно за разни ръждиви петънца - какво да кажат собствениците на Опел тогава ? Я си гледайте кефа, тези петънца по тази дебела рама ще станат дупки най-рано след 25 години. Нали не смятате да ги карате толкова ?
  8. Споко, бе хора - това си е чиста рекламна кампания която се практикува в цял свят ! По този начин караш голяма група хора да се запознаят с продукта. И няма никакво значение каква ще е крайната цена - важното е възможно най-много хора да прочетат повече за автомобила, защото там се крият потенциалните клиенти. Така, че тази стратегия е добра...с изключение на това, че сайта е труден за посещение.
  9. Съвет: я всички дето се чудят около ГИ, да вземат да прочетат мненията на форумци с газови ! Така ще съберете реална информация от тези които вече изминахме по 50-60.000 ким. на газ.Има толкова много мнения и наблюдения. Старата БГ поговорка: не питай старило, питай патило !
  10. Гарантирано при скорост до 90 км, плавно потегляне и каране по сравнително равен терен на 5-та, колата гори около и малко под 10/100 газ. Скорост над 100 км. и нещата се променят в плюс 2 - 3 литра на 100 км. Изпробвам го вече 53.000 км и резултата е почти един и същ....
  11. Всичко ще е наред ! Няма автомобил който се кара и да не покаже някакъв проблем, малък или по-голям. И който ти каже, че само кара и нищо не се налага да прави - не му вярвай ! Няма такава кола. Все нещо се обажда. Важното е да е по-рядко.
  12. .....номера на обувката, номера на обувката....може и 10/100 може и 18/100......
  13. Да, ако може снимка или модел. Аз сега си търся Н3 лед. Смятам да ги сложа на фаровете за мъгла - така и така ги ползвам като дневни, поне да сменям по-рядко, че и там смяната си е незабравимо изживяване. Миналата седмица смених и двете и след като ги смених обърнах внимание, че са ми дали не 55 а 100 ватови - греят та се късат. Идеше ми да си разбия главата в картера, играх си да ги сменя близо час......поне си припомних всички псувни които знам. Както беше отбелязал г-н Видев, проблем за инсталацията няма проблема е за рефлектора. За това реших да търся ЛЕД крушки - намерих едни за 16 лв - http://www.avto.bim.bg/Diodna-krushka-H3-s-9-SMD_pr45333.html. То пък сега падна сняг и не ми се занимава. Но смятам да си ги поръчам, и при първа възможност - ЛЕД на допълнителните!
  14. Честито ! Най-хубавата кола е новата кола !
  15. Аз също лятото смених помпата. Но за бутилката тогава нищо не казаха. Както написах, смяна на бутилка е кампанийно. Т.е, ако не искаш да смениш, отпада гаранцията. Е, верно, че някой сервизи не го правят, но други са много стриктни. Когато ми спря помпата, беше време и за смяна на масло и филтри. Отидох в сервиза, и ми казаха - смяна на газовата помпа гаранционно минава през смяна на азбестовите гарнитури с нови. И исках не исках - смених ги. В програмата на компютъра е въведена всяка кола, какво е правено и какво предстои да се прави по гаранционното обслужване. Всичко което предстоеше светеше в червено и не пускаше да се влезе и въведе примерно, че е сменено маслото докато не се извърши смяна на гарнитурите. А като не се въведе означава, че съм пропуснал срока за смяна и гаранцията отпада. Не, че не може да се пише примерно - сменил гарнитурите, а те да не са. Никой няма да проверява. За това казах, че някой сервизи са стриктни, а други не толкова. Все пак, заинтересувайте се за тази кампания дори и да нямате проблем в момента.
×
×
  • Създай нов...