Jump to content

lider99

Members
 • Мнения

  22
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  6

lider99 last won the day on Ноември 28 2015

lider99 had the most liked content!

Обществена Репутация

7 Neutral

Относно lider99

 • Ранг
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  гр. Белоградчик
 • Карам:
  Волекс С30
 1. lider99

  Нов собственик на Voleex C30 :)

  Честито и от мен!
 2. lider99

  Първия C30 във форума !

  Другото ..колегите са обяснили .Само за блутута да обясня,че това монтират от Литекс моторс когато поръчаш "Блутут със стерео аудио стийминг"(поне на мен такова сложиха)
 3. lider99

  Първия C30 във форума !

  Ето исканата снимка
 4. lider99

  Първия C30 във форума !

  Със здраве да си я караш и само положителни емоции да имаш с нея!
 5. lider99

  Първия C30 във форума !

  Честито и от мен.Реши ли за ГИ или още се двоумиш.
 6. lider99

  Първия C30 във форума !

  Всъщност най важното според мен е да можем да помогнем на колеги като logopeda да разберат възможно повече за плюсовете и минусите на марката и модела за да вземат правилното решение.А за инерцията,ако не беше осезаема промяната нямаше да пиша.Предполагам,че новото трансмисионно масло е една от причините за понижения разход.
 7. lider99

  Първия C30 във форума !

  А смяната на маслото в трансмисията на какво се отразява...Все пак допускам, че може и смяната на зимните гуми с летни да е помогнала ,но едва ли само това е причината
 8. lider99

  Първия C30 във форума !

  ....непременно ще го направя и ще пиша, просто за малко се размечтах.
 9. lider99

  Първия C30 във форума !

  Преди десетина дена направих първото ТО на 3600км (по съвет на сервизните техници). Бях чел ,че след смяната на маслата се забелязва промяна в разхода и поведението на автомобила, но чак толкова не очаквах.Първото което ми направи впечатление е по бързото и лесно ускорение и по голямата инерция.Голямата изненада дойде след поредното зареждане с газ . От над 9 литра на 100км комбинирано беше спаднал до около 7 на 100км.Днес обаче не можах да повярвам....за 107км. извънградско заредих 5,7 литра газ.Поплавъка на бутилката не спира зареждането напълно,така че винаги пълня до горе.Ако този разход се запази ще бъда напълно убеден,че Vialle е номер едно ГИ.
 10. lider99

  Първия C30 във форума !

  Наред си е колата.За съжаление нямам много ''път'' ,така че все още не съм правил първото ТО но щом го направя ще пиша.Иначе за 2500км нямам никакви проблеми нито с автомобила ,нито с ГИ.Разхода е нормален,возията също.Ако те интересува нещо конкретно питай.
 11. lider99

  Първия C30 във форума !

  До момента (2000км) съм страшно доволен.Съгласен съм ,че е много рано още за категорични изводи но изглежда ,че китайският произход не значи непременно лошо изпълнение.Мой стар приятел, който повече от 20 години вози нови коли по Европа (кара автовоз) ми разказваше как французите предпочитали Дачия пред Рено заради по добрата сглобка.Ако предположим,че по силната мотивация на съседите е причината за това,какво да кажем за китайците. Не случайно почти всички автопроизводители имат заводи в Китай.Това,че в България се продават некачествени (евтини) китайски стоки не означава непременно,че навсякъде е така.В САЩ е пълно с китайски качествени стоки (разбира се и доста по скъпи) и хората не мислят ,че китайското е боклук....въпрос на стандарт ли..не знам .Това ,което знам е че съм приятно изненадан и много доволен(засега).Между другото изкарах Мерцедеса да го измия и поразтъпча и останах поразен колко бавен и шумен е станал в сравнение с Волекса.Форд е дал обяснение на този парадокс.На бензин не съм карал,но предполагам ще е около или малко под разхода на газ(има го в подписа).Обаче моят съвет е да си сложиш и ГИ.Цената и е просто смешна и за пет години(гаранцията) колкото и малко да се возиш ще се изплати.Сега вече слагат и устройство за мазане на клапаните,така че промоцията е пълна.
 12. lider99

  Първия C30 във форума !

  Светят достатъчно силно,но не успях да открия начин да ги регулирам(на дълък път може да се окажат прекалено ярки и да досаждат).
 13. lider99

  Първия C30 във форума !

  Виж,за здравината на купето не се бях замислял.Явно за всяко нещо си има причина,не мога да проумея обаче защо няма индикатор за температурата на водата.Докато е студена свети един символ в синьо,щом загрее угасва.Предполагам,че ако се случи да прегрее ще светне в червено(да не дава господ).
 14. lider99

  Първия C30 във форума !

  Обещах снимки на багажника за да добиете представа за размера на отвора.Снимал съм резервната гума за да може да стане ясно.Разстоянието от задния капак до краката на пасажера е 3,20м.,така че при свалени седалки 3 метра прът спокойно влиза. Снимал съм и индикатора на моментния разход.Надявам се да е станало ясно.
 15. lider99

  Първия C30 във форума !

  Hvala puno ,i ya se tako nadam ali samo vreme ce pokazati.
×