Jump to content

lakatnika

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lakatnika

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  София 'Красимир
 • Карам:
  ShuangHuan S ceo 2,4 i/130к./ 4wd

Recent Profile Visitors

1066 profile views
 1. Определено е по пъргава,като я пуснах по инерция стига безкрай, разхода си е същия.
 2. Благодаря,за разход не се надявам,но поне едни железа по малко ще се въртят и се надявам да е по пъргава.
 3. Вече и аз със хъбове. AVM-428 оказаха се 28 шлици. Взех ги втора ръка от един китаец като моя за 180лв.(оказаха се почти нови) Просто ги монтирах и всичко е ок.(нямам моторче в предния диф. както при вас.) Все си мислех че при мен всичко е както при вас,но май не е точно така. Само на двигател сме еднакви...и може би по ходовата част някой чаркове. За сега задните барабани с ръчната спирачка са различни и предния диф се оказва без шейтана.
 4. Благодаря за отговорите ви!
 5. с колко броя шлици са вашите хъбове?,и има ли разлика между Н3 и Н5.
 6. Какво направи бреее?
 7. Колега,от де го изрови тоз Black Market ? точно такава икона не намирам..
 8. Аз преди две седмици сменях моя че умря,беше 66ah.,но ми казаха че е слабичък. Взех 75ah.TOPLA,словенски. Взех го от хипермаркет.на промо.130лв.,и най хубавото е че не искат да мерят нищо по колата. Взимашгаранцията от 2г. и си тръгваш(Но трябва да си сигурен че по колата всичко е ок.) Чух само добри отзиви за марката,а и стария беше същата марка (и на бая години) Успех
 9. Ай честито! Много безаварийни километри. С колко зъба са? каш пара.
 10. Някой сменял ли е радиаторчето на парното???
 11. Освен да сваля и разглобя редуктора (да видя какво има вътре 😂) друго не ми остана...
 12. Зареждам при Марешки в София. И газ и бензин,от дълго време. Много съм доволен, бутилката никога не са я препълвали и двигателя работи много добре. Ниската цена не е за сметка на качеството колеги. Жалко че имат само една база за цяла София.(винаги са опашки, въпреки 50те колонки) Зареждах два пъти на Петрол пълно-празно-пълно и сипват различно ...до 3л.
 13. Благодаря на отзовалите се! 🇧🇬🏡🚙🌲🚙🏞️🚙🍃🚙❄️🚙🌬️🇧🇬
 14. Привет, пиша до админите с мои си наблюдения за форума на Ховър H3 h5, защото там чета/пиша. До преди 2 месеца бях с Киа Спортидж и пишех и четях там(в офф Роуд форума) Там всичко е подредено и всяка тема си е за точното нещо по заглавието. Тук ми прави впечатление че в една заглавна тема се пише и за доста други не касаещи темата питанки. Голяма бъркотия, лошото е че питащите не се съобразяват. Не упреквам Вас,админите-само давам предложение ако може да е малко по разделен и подреден форума(подфорума) по конкретни въпроси и отговори. Извинявам се ако съм засегнал някой.
 15. Я ми разяснете на нашенски с 2 думи руснака на този клип какво направи(подобри) с тая "вихрова клапа"? Някой направил ли си е (експеримента)
×
×
 • Create New...