Jump to content

lakatnika

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lakatnika last won the day on June 3

lakatnika had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About lakatnika

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  София 'Красимир
 • Карам:
  ShuangHuan S ceo 2,4 i/130к./ 4wd

Recent Profile Visitors

1297 profile views
 1. Да,тука не е както във оффроуд форума,подредено...(марки,модели,проблеми...) Под всякакви странни питания и заглавия човек ако изчете всичко може и да сглоби нещо като инфо.
 2. Ай,честит кардан! Добра сделка си направил,много безаварийни в калта!!!
 3. Споко,и при мен чека свети постоянно. Трия грешката през OBD 2 и след малко пак светва...така я купих,казаха ми че от както е сложена газта свети. карам я така вече половин година,малко дразни че боде очите...инак като разход 12/100 газ. интересно че понякога като я запаля и не свети известно време,откарва и по няколко часа /без да свети/ и после се появи... не съм търсил проблема... успех
 4. Привет, появи ми се ел.драма... Когато колата е в покой, аварийките мигат по 10 пъти през интервал. (Това някаква грешка ли е?)Също така намирам плафоните в купето да светят (по някое време), след като преди това съм заключил с алармата... дори и на работещ двигател на място пак си мигат през интервал. х10 пъти.А като я заключа с алармата,по някое време започва да свири сама...Също така онзи ден като я запалих,загря,прехвърли на газ и стрелката за температурата си остана долу,все едно не е палена,а беше загряла.Изгасих я и после се оправи,(стрелката),но това с мигачите и плафоните продължава...Колата е един китаец... Открих една висяща жичка..на това...и някой знае ли какво е това?Вързано е под кормилото в ляво за купето..То пише де... ама на Китайски.И въпросната жичка има етикет даже.
 5. Определено е по пъргава,като я пуснах по инерция стига безкрай, разхода си е същия.
 6. Благодаря,за разход не се надявам,но поне едни железа по малко ще се въртят и се надявам да е по пъргава.
 7. Вече и аз със хъбове. AVM-428 оказаха се 28 шлици. Взех ги втора ръка от един китаец като моя за 180лв.(оказаха се почти нови) Просто ги монтирах и всичко е ок.(нямам моторче в предния диф. както при вас.) Все си мислех че при мен всичко е както при вас,но май не е точно така. Само на двигател сме еднакви...и може би по ходовата част някой чаркове. За сега задните барабани с ръчната спирачка са различни и предния диф се оказва без шейтана.
 8. Благодаря за отговорите ви!
 9. с колко броя шлици са вашите хъбове?,и има ли разлика между Н3 и Н5.
 10. Какво направи бреее?
 11. Колега,от де го изрови тоз Black Market ? точно такава икона не намирам..
 12. Аз преди две седмици сменях моя че умря,беше 66ah.,но ми казаха че е слабичък. Взех 75ah.TOPLA,словенски. Взех го от хипермаркет.на промо.130лв.,и най хубавото е че не искат да мерят нищо по колата. Взимашгаранцията от 2г. и си тръгваш(Но трябва да си сигурен че по колата всичко е ок.) Чух само добри отзиви за марката,а и стария беше същата марка (и на бая години) Успех
 13. Ай честито! Много безаварийни километри. С колко зъба са? каш пара.
 14. Някой сменял ли е радиаторчето на парното???
×
×
 • Create New...