Jump to content

lakatnika

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lakatnika

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  София 'Красимир
 • Карам:
  ShuangHuan S ceo 2,4 i/130к./ 4wd

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Какво направи бреее?
 2. Колега,от де го изрови тоз Black Market ? точно такава икона не намирам..
 3. Аз преди две седмици сменях моя че умря,беше 66ah.,но ми казаха че е слабичък. Взех 75ah.TOPLA,словенски. Взех го от хипермаркет.на промо.130лв.,и най хубавото е че не искат да мерят нищо по колата. Взимашгаранцията от 2г. и си тръгваш(Но трябва да си сигурен че по колата всичко е ок.) Чух само добри отзиви за марката,а и стария беше същата марка (и на бая години) Успех
 4. Ай честито! Много безаварийни километри. С колко зъба са? каш пара.
 5. Някой сменял ли е радиаторчето на парното???
 6. Освен да сваля и разглобя редуктора (да видя какво има вътре 😂) друго не ми остана...
 7. Зареждам при Марешки в София. И газ и бензин,от дълго време. Много съм доволен, бутилката никога не са я препълвали и двигателя работи много добре. Ниската цена не е за сметка на качеството колеги. Жалко че имат само една база за цяла София.(винаги са опашки, въпреки 50те колонки) Зареждах два пъти на Петрол пълно-празно-пълно и сипват различно ...до 3л.
 8. Благодаря на отзовалите се! 🇧🇬🏡🚙🌲🚙🏞️🚙🍃🚙❄️🚙🌬️🇧🇬
 9. Привет, пиша до админите с мои си наблюдения за форума на Ховър H3 h5, защото там чета/пиша. До преди 2 месеца бях с Киа Спортидж и пишех и четях там(в офф Роуд форума) Там всичко е подредено и всяка тема си е за точното нещо по заглавието. Тук ми прави впечатление че в една заглавна тема се пише и за доста други не касаещи темата питанки. Голяма бъркотия, лошото е че питащите не се съобразяват. Не упреквам Вас,админите-само давам предложение ако може да е малко по разделен и подреден форума(подфорума) по конкретни въпроси и отговори. Извинявам се ако съм засегнал някой.
 10. Я ми разяснете на нашенски с 2 думи руснака на този клип какво направи(подобри) с тая "вихрова клапа"? Някой направил ли си е (експеримента)
 11. От както купих моя китаец Шон(преди месец и нещо) чистачките много гадно шумят (стържат),все едно ги ползваш на сухо. Смених ги с нови и пак същото, установих че гадния шум идва от редуктора. ,а това е мотора. Някой разглобявал ли е редуктор, смазва ли се или ремонтира? Много е дразнещ шума.
 12. Другари,ей там от ляво в голямата фуния мога ли да набутам някакъв филтър (за външния въздух)??? Отгоре се слага и пластмасова кора през цяло. И на купето нямам(зад жабката) Ей тука под кабела на датчика (над вентилатора се пада) мисля да изрежа процеп за едно чекмедженце-филтър...от нещо си...
 13. Скоро и аз ще "разтоварвам"4ти... При мен изглежда така: Само се чудя на тапата 16мм.или по малка редукция да сложа.
 14. Развитие има...но не много добро... Днес ремонта започна на полеви условия пред блока... имахме съмнения с бащата за запушено радиаторче на парното и започнахме проверката от там...и о чудо, като извадихме двата маркуча от парното при двигателния отсек,що да видиш... Гнилоч ...яко...съмненията за грешно свързан изпарител отпаднаха. След като установихме кой е подаващия,в двулитровка започнахме спешна промивка. Това на дъното е...люспи... И това...и то само от радиаторчето. Първо,преди промивката не протичаше нищо през парното,след като направихме байпас директно от помпата към радиатора избута много ръжда и се проми. (щото при мен от термостата маркуча отива в изпарителя,и от горния му щуцер отива в парното) После промивка и на двигателя/в шишето,и доливаме,и отново/. Направи ни впечатление че като работи ДВГ на празен ход (800-900об.),и през парното не върти антифриз,от 1300 нагоре тогава качва. След няколко промивки ръждата спря да излиза.При тестовете вече дойде истинското Топло в купето. Сега се чудиме колко ли е изгнило радиаторчето в купето и кога ще протече в краката... Проблем се появи при изгнилите входно изходни тръби. След като отстранихме тапата и подпъхнахме по навътре след изгнилото маркучите,се установи един ход(от по няколко мм.) на двете изгнили тръбички.Надянахме ги,стегнахме ги,но се опасяваме от тоя луфт да не прокапе. Дали не са удължения с "О"пръстени (тръба в тръба)на радиаторчето? Някой да е сменявал радиатора на парното?,цена...неволи... За сега парно има, всичко събрахме по реда си и въпроса е кога ще протече в купето... Миналия месец като смених антифриза,от кранчето на радиатора не изтече никакъв боклук.
 15. Да не смуче въздух от някъде чат пат...
×
×
 • Create New...