Jump to content

lakatnika

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lakatnika

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  ShuangHuan S ceo 2,4 i/130к./ 4wd

Recent Profile Visitors

147 profile views
 1. Благодаря!
 2. Привет,след дълго търсене на Hover H3,(и липса на читава бройка) се престраших с ShuangHuan S Ceo. /на късмет.../ До колкото разбрах двигателя е същия като на Ховърите 4G64S4M /SGC3606. 4x4 се включва с копче/3 позиции 4х2/4х4/неутрална.-за сега ...май работи... с г.и.-работи добре както на бензин, така и на газ.
 3. За добро или за лошо и при мен има развитие,за 3 дена (на обява) успях да си продам джипката и се надявам скоро да съм един от Вас! Оглеждам и се облизвам усилено за една H3 ка...,но късмета ще си покаже...
 4. Благодаря колега,поогледах един...добих някаква представа!
 5. А резервна гума в багажника ли?,май джамбазите пропускат да я дават...
 6. Да ме извинявате ама ще питам квото се сетя. За ангренажната група,колко ремъка и колко ролки са,... На 90хил. ли се сменя? Водната помпа и тя ли от там се върти/сменя/?
 7. 😂🤣,Ми я кажи, газовата бутилка на всички ли е отдолу?не гние ли там...на колко време се сменя,ти твоята сменял ли си?
 8. Благодаря за съветите и на двама ви. На въпроса ти за отказването... ....и аз не знам, тормози ме това че искам да продам здрав,работещ и верен кон/но поутеснял за багаж/,но при него не съм се сблъсквал с никакви сериозни ремонти по ДВГ.,(и всичко е на Късмет де),а като чета тука за ремонти по скоростите(на вала с лагерчето),на ДВГ.то-за глави и гарнитури,тоя 4ти цил. и т.н....и страх ме хваща...Но все пак ми се иска тоя камион😁, достатъчно ми е влезнал под кожата. Всичко ще е късмет...като с жените /хаха/
 9. Другари,я кажете тука за централната конзола има различни панели,а пише че и 2та са 2009г.? И на единия копчетата за4х4 са до ск.лост а на другия къде?...
 10. Благодаря на отзовалите се. Макар и два отговора и почти 60 прегледа на темата,те бяха ползотворни! -а за 4x4 с електронно включване да попитам,там как стоят нещата,какво отказва и се ревизира най често за да е ок,системата? -този джип с колко катализатора е? 1 или 2...там проблеми дава ли,някой да ги е премахнал?,и търпи ли тази процедура. Питам защото при Киата съм с един и се запуши до такава степен че се наложи за бъде избит от гърнето,сега върви и пее,преди беше като "спънат кон" тука при вас има ли такъв вариант? или ламбда сондите са 2 и е проблем?
 11. Привет колеги,от две седмици усилено чета форума поради това че от доста време се заглеждам по тези Джипове Малко предистория,...от 3-4 години карам Киа Спортидж -99г./2.0/130к./газ-бензин/. Много съм си доволен от Кияка но няма почти никакъв багажник... За тричленно семейство си е малък...и вече много ми дотегна,пътуваме много и въпреки че имам авто бокс 450литра на тавана взе да ми малее много. Попрочетох патилата ви оттук оттам и оставам с впечатлението че всички Ховъри /от Италия/ идват с няколко основни проблема: -двг.за ремонт-смяна гарнитура и пр./поради лошо охлаждане на 4ти цилиндър от газовата?/ -проблем на газовата помпа-/смяна на газ.бутилка с помпата?/ -залключен комп.на газта/смяна с нов?/ -вият им скоростите/от някакво лагерче на вала преди ск.кутия/... Разяснете малко и кажете как стоят нещата,инак джипа много ми харесва,бих взел такъв с 2та лоста 4x4/искам бързи и бавни когато ми потрябват/. Извинявам се ако съм засегнал някой.
 12. Здравейте колеги,от доста време се заглеждам по h3;h5...cuv... Карам Киа Спортидж и съм почти готова да я сменя...?
×
×
 • Create New...