Jump to content

lakatnika

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

lakatnika last won the day on November 13 2020

lakatnika had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About lakatnika

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  София 'Красимир
 • Карам:
  ShuangHuan S ceo 2,4 i/130к./ 4wd

Recent Profile Visitors

1473 profile views
 1. Привет колеги,при мен ново 20. Сутринта както си пътувам с Шон,километража изведнъж от 80 на нула,все едно съм спрял...след един км. се оправи за много малко и до там... никакъв го няма...не отчита и брояча. Разглобих го,отзад 2 букси само... къде да търся проблема?,имам и канал в двора,но какво да гледам... Помагайте
 2. Колега, има ли развитие... за поплавъка???
 3. ...аз съм малко по тежък случай колега. със истински Китаец съм,вече разглобих волана извадих кут.с лентовия кабел и сега я карам без него...оказа се пречупен на две. Ще го запоявам,с 3 писти е (2 за ербега и една за клаксона),друго нямам. за ербега-само откачих акумулатора,и тогава му изкл. буксата (но май и кабелите му бяха пречупени...преди това...), друго не знам...
 4. Оффф, лентов кабел ли?(еей където е сложен такъв,само ядове),ми то друго на волана май нямам...лостчетата отляво и дясно нямат общо нали?. А дали би могло някак да се изкара на бутонче отстрани (тромба,акку.,бутон)
 5. Привет колеги. Какво е устройството на клаксона на волана? Имам 2 копчета на волана, преди свиреше отвреме навреме (когато волана е в определено положение),сега отказа. На бащата на Витарата и там свири чат пат (когато е навит на някъде си). Някой нещо да знае?
 6. Да,тука не е както във оффроуд форума,подредено...(марки,модели,проблеми...) Под всякакви странни питания и заглавия човек ако изчете всичко може и да сглоби нещо като инфо.
 7. Ай,честит кардан! Добра сделка си направил,много безаварийни в калта!!!
 8. Споко,и при мен чека свети постоянно. Трия грешката през OBD 2 и след малко пак светва...така я купих,казаха ми че от както е сложена газта свети. карам я така вече половин година,малко дразни че боде очите...инак като разход 12/100 газ. интересно че понякога като я запаля и не свети известно време,откарва и по няколко часа /без да свети/ и после се появи... не съм търсил проблема... успех
 9. Привет, появи ми се ел.драма... Когато колата е в покой, аварийките мигат по 10 пъти през интервал. (Това някаква грешка ли е?)Също така намирам плафоните в купето да светят (по някое време), след като преди това съм заключил с алармата... дори и на работещ двигател на място пак си мигат през интервал. х10 пъти.А като я заключа с алармата,по някое време започва да свири сама...Също така онзи ден като я запалих,загря,прехвърли на газ и стрелката за температурата си остана долу,все едно не е палена,а беше загряла.Изгасих я и после се оправи,(стрелката),но това с мигачите и плафоните продължава...Колата е един китаец... Открих една висяща жичка..на това...и някой знае ли какво е това?Вързано е под кормилото в ляво за купето..То пише де... ама на Китайски.И въпросната жичка има етикет даже.
 10. Определено е по пъргава,като я пуснах по инерция стига безкрай, разхода си е същия.
 11. Благодаря,за разход не се надявам,но поне едни железа по малко ще се въртят и се надявам да е по пъргава.
 12. Вече и аз със хъбове. AVM-428 оказаха се 28 шлици. Взех ги втора ръка от един китаец като моя за 180лв.(оказаха се почти нови) Просто ги монтирах и всичко е ок.(нямам моторче в предния диф. както при вас.) Все си мислех че при мен всичко е както при вас,но май не е точно така. Само на двигател сме еднакви...и може би по ходовата част някой чаркове. За сега задните барабани с ръчната спирачка са различни и предния диф се оказва без шейтана.
×
×
 • Create New...