Jump to content

t_ilieva

Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Hover H5

Recent Profile Visitors

810 profile views

t_ilieva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Олеле, това звучи доста сериозно.....
 2. Ами да, дизел ще е - ние го гледахме преди около месец.
 3. А в кой сервиз са били монтирани газовите уредби?
 4. О, ние си я взехме с голямо желание колата и изобщо не сме очаквали проблеми, но... просто така се случи. Сега също не очаквам, мисля, че след това писмо са оправили колата сериозно и трябва всичко да е наред.
 5. Ами да, работи добре- засега. Нямаме оплаквания, но все пак са минали само 3 дни.... Вече не прекъсва така газта, седалките подгряват....
 6. Да, обаче ако не може да го играе по тяхната свирка, освен да вземе да се пусне...
 7. Е нали в Китай Great Wall са първи по продажби. Т.е. те са утвърден китайски производител. Тук просто коментираме, че рекламата на автомобила и това, което се говори при закупуването му от търговците, не се покрива в последствие. Нищо лично!
 8. Не беше само за смяна на щипки, имаше и други забележки, които оправиха. Щипките принципно отнемат 1 ден, или поне от сервиза така казаха.
 9. Е, разбира се, че не смятаме, че само ще сипваме гориво и ще караме без подмяна на консумативите, логично!!! Само за инфо - на автомобила, който аз по-често карам, от нисък клас е (Рено Клио Симбол) сменихме накладки на 35 000 км за първи път. Дали няма разлика в пробега, а?
 10. А Н7 дали изобщо ще се внася в БГ?.....Някога....
 11. Това не съм сигурна дали ще е по-добре....
 12. Цената е само за предните накладки, само те са сменени, забравила съм да уточня. Накладките са консуматив и не се сменят гаранционно.....според сервиза.....
 13. Ами защото според сервиза са били за смяна.... 22 000 км са изминати досега.
×
×
 • Create New...