Jump to content

kriss1

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

kriss1 last won the day on July 27 2020

kriss1 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About kriss1

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Монтана
 • Карам:
  Great Wall Hover 5

Recent Profile Visitors

1836 profile views
 1. Здравей,,при мен има разлика,втулката на тампона е Ф 19мм,а болта на амортисьора е 14мм.Мислех да ползвам готово ноухау,от руските сайтове препоръчват избиването на оригиналните тампони и поставянето на такива от Волга,но аз ще пробвам с метални втулки по размер които ще набия в оригиналните.
 2. Здравей колега,как реши проблема с разликата във Фна ухото на амортисьорите 344410 и стандартните?
 3. Колега,може и да има някакъв чалъм.Азлично го настроих възможно най надолу и навън и се откриха пластмасови крачета като щипки.Разбира се не всичките,но като леко и внимателно откопчаеш една се получава по добър достъп ,а и другите лесно тръгват.След като го махнах,има две буксички за подгрева които се свалят.За поставянето го наложих на мястото където трябва да бъде и леко притиснах докато щракнаха крачетата .
 4. Ето снимки от руския форум.Аз лично реших да сложа нови амортисьори,но може да е в полза на колегите от форума.
 5. Няма го като резервна част в представителството ,няма го и като номер на скицата.Тампон или (втулка) на ухото на амортисьора,но за мен е по скоро тампон защото е отлят със тръбичка по средата.Прочетох доста от руските сайтове,днес ще експериментирам по техен образец.Има два варианта,единия е с определен модел тампони от Лада Нива за заден амортисьор , но не тези често срещаните от две части.оказа Тампона е цял с тръбичка и е едно към едно с китайския ,лошото е,че в Монтана не го предлагат никъде ,а го има в сайт и магазин който е в Пловдив.Там условието за онлайн покупка е мин 20 лв. ,а тампоните к-кт са 5лв.Втория вариант е с тампони от ресьор на Москвич 408-412 и тръбички за тампони за Лада.Днес ще пробвам втория ,защото това го намерих налично.
 6. Здравейте колеги,появи се едно леко чукане отпред и след преглед се установи ,че са тампони на предните амортисьори от долу.Не се предлагат в обслужващия сервиз като резервна част .Ако някой е сменял или знае от какво ще станат да пише .Не ми се дават пари за амортисьори.Благодаря предварително.
 7. Здравейте колеги,от няколко дни и аз имам скъсан тампон,но ще се окаже ,че в представитвлството е по евтин отколкото в алито.Невероятно ,но в понеделник ще ми бъде доставен за 21 лв.
 8. Здравей, 

  Да те питам нещо за Н5? Загубих всички светлини :(

  С оригиналният ключ нищо не се случва.

  1. kriss1

   kriss1

   Здравей ,за много години колега.Не съм имал този проблем.пробва ли с откачване на акумулатора?

  2. Krasimir Balabanov

   Krasimir Balabanov

   Здравей,

   За много години, живи и здрави!

   За съжаление не разбрах какъв е проблема. След 24 часа престой, а аз въоръжен с мултицет… проблема се беше самоотстранил.

   Някак си съм ти загубил телефона, моя е 0897878779

   Красимир

    

 9. Разгледах по внимателно снимките на компа и се оказа ,че има снимка на таблото и определено не е 4X4.
 10. Колега ,цената е добра,но никъде не е посочено да е 4x4,да не забравяме ,че има модели само със задно предаване.Може би този е такъв и затова е такава цената,гледам ,че няма снимки от интериора,Не вярвам търговеца да го е пропуснал да се похвали, че е 4X4,по скоро е спестил,че не е .Надявам се да греша и това да е твоя автомобил ,успех.
 11. H5 и аз бих купил за 6 500 лв,но за сега колега на тия пари може да се намери H3 или Hover cuv.
 12. Благодаря колега , по принцип замених заводските свещи с Денсо Иридиум IК 20 които ги похвалиха в магазина,че били много добри (то и цената им е добра ) и се сменяли на 100 000 км. , но не работи колата добре. В ниските има прекъсване,двигателя глъхне.Мислех ,че е от кабелите на свещите,след смяна ефекта е същия,има някоя свещ та не рабори добре ,но не мога да я засека на кой цилиндър,вдигна се и разхода.Поради тази причина търся да си закупя обикновенни свещи ,нищо,че се сменят по често.Колата съм я карал за чип тунинг при колегата Ники Аврамов така,че не е съвсем куц кон,но явно е лош избор на свещи.Върти ми се идея да сменя и бобината ,но ще почна от свещите, по евтино е ,а и проблемите започнаха след смяната им.
 13. В крайна сметка колеги сте посочили само търговска марка,ако може да посочите модел или каталожен номер и за кой двигател става дума за 4g64 или 4g69 ? Благодаря предварително.
 14. Колега ,търси по обяви в сайтовете за части,няма да ти пиша тук колко струва нов преден капак ,че търговците ще вдигнат цените,но определено няма да си купиш от представителството.Ако имаш късмет може дори да ги купиш и с твоя цвят и да не боядисваш.
×
×
 • Create New...