Jump to content

kriss1

Members
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

kriss1 last won the day on July 27 2020

kriss1 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

Profile Information

 • Адрес:
  Монтана
 • Карам:
  Great Wall Hover 5

Recent Profile Visitors

1983 profile views
 1. Здравей колега,имах същия проблем и си поръчах от Алито,пристигна,монтирах и проблем.Когато всички врати са заключени,шофьорската ба която смених елемента е отключена и обратно.Всичко бе сглобено както трябва ,буксата няма как да я объркаш.Реших проблема ,като срязах двата кабела задвижващи ел.моторчето (в снопа са четири) и ги превързахна кръст и готово всичко се оправи.Може на теб да не се случи и да дойде всичко да е наред.
 2. Здравейте, и при мен се появи проблем със сензора за дъжд и автоматично включване на фаровете в тъмната част на денонощието.Бърза проверка в представителството показа ,че цената му е 280 лв. което ме накара да потърся в Алиекспресс.Там цената е около 40 лв. ,по интересното е ,че този сензор има номер с букви и цифри както и код които е само от букви.Докато търсех с мойте обозначения открих още три сензора с различни номера и кодове.Ако търсите да си купите трябва първо да проверите вашия с какво обозначение е и да търсите същия.За по бързо ориентиране ще прикача линкове към намерените видове които не зная все пак до кога ще са наличчни.Надявам се да съм бил полезен. https://www.aliexpress.com/item/33014120012.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.65ca4c4dTjOsou https://www.aliexpress.com/item/4001029379214.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.4dfa2e0enE53k5
 3. Здравей,,при мен има разлика,втулката на тампона е Ф 19мм,а болта на амортисьора е 14мм.Мислех да ползвам готово ноухау,от руските сайтове препоръчват избиването на оригиналните тампони и поставянето на такива от Волга,но аз ще пробвам с метални втулки по размер които ще набия в оригиналните.
 4. Здравей колега,как реши проблема с разликата във Фна ухото на амортисьорите 344410 и стандартните?
 5. Колега,може и да има някакъв чалъм.Азлично го настроих възможно най надолу и навън и се откриха пластмасови крачета като щипки.Разбира се не всичките,но като леко и внимателно откопчаеш една се получава по добър достъп ,а и другите лесно тръгват.След като го махнах,има две буксички за подгрева които се свалят.За поставянето го наложих на мястото където трябва да бъде и леко притиснах докато щракнаха крачетата .
 6. Ето снимки от руския форум.Аз лично реших да сложа нови амортисьори,но може да е в полза на колегите от форума.
 7. Няма го като резервна част в представителството ,няма го и като номер на скицата.Тампон или (втулка) на ухото на амортисьора,но за мен е по скоро тампон защото е отлят със тръбичка по средата.Прочетох доста от руските сайтове,днес ще експериментирам по техен образец.Има два варианта,единия е с определен модел тампони от Лада Нива за заден амортисьор , но не тези често срещаните от две части.оказа Тампона е цял с тръбичка и е едно към едно с китайския ,лошото е,че в Монтана не го предлагат никъде ,а го има в сайт и магазин който е в Пловдив.Там условието за онлайн покупка е мин 20 лв. ,а тампоните к-кт са 5лв.Втория вариант е с тампони от ресьор на Москвич 408-412 и тръбички за тампони за Лада.Днес ще пробвам втория ,защото това го намерих налично.
 8. Здравейте колеги,появи се едно леко чукане отпред и след преглед се установи ,че са тампони на предните амортисьори от долу.Не се предлагат в обслужващия сервиз като резервна част .Ако някой е сменял или знае от какво ще станат да пише .Не ми се дават пари за амортисьори.Благодаря предварително.
 9. Здравейте колеги,от няколко дни и аз имам скъсан тампон,но ще се окаже ,че в представитвлството е по евтин отколкото в алито.Невероятно ,но в понеделник ще ми бъде доставен за 21 лв.
 10. Здравей, 

  Да те питам нещо за Н5? Загубих всички светлини :(

  С оригиналният ключ нищо не се случва.

  1. kriss1

   kriss1

   Здравей ,за много години колега.Не съм имал този проблем.пробва ли с откачване на акумулатора?

  2. Krasimir Balabanov

   Krasimir Balabanov

   Здравей,

   За много години, живи и здрави!

   За съжаление не разбрах какъв е проблема. След 24 часа престой, а аз въоръжен с мултицет… проблема се беше самоотстранил.

   Някак си съм ти загубил телефона, моя е 0897878779

   Красимир

    

 11. Разгледах по внимателно снимките на компа и се оказа ,че има снимка на таблото и определено не е 4X4.
 12. Колега ,цената е добра,но никъде не е посочено да е 4x4,да не забравяме ,че има модели само със задно предаване.Може би този е такъв и затова е такава цената,гледам ,че няма снимки от интериора,Не вярвам търговеца да го е пропуснал да се похвали, че е 4X4,по скоро е спестил,че не е .Надявам се да греша и това да е твоя автомобил ,успех.
 13. H5 и аз бих купил за 6 500 лв,но за сега колега на тия пари може да се намери H3 или Hover cuv.
 14. Благодаря колега , по принцип замених заводските свещи с Денсо Иридиум IК 20 които ги похвалиха в магазина,че били много добри (то и цената им е добра ) и се сменяли на 100 000 км. , но не работи колата добре. В ниските има прекъсване,двигателя глъхне.Мислех ,че е от кабелите на свещите,след смяна ефекта е същия,има някоя свещ та не рабори добре ,но не мога да я засека на кой цилиндър,вдигна се и разхода.Поради тази причина търся да си закупя обикновенни свещи ,нищо,че се сменят по често.Колата съм я карал за чип тунинг при колегата Ники Аврамов така,че не е съвсем куц кон,но явно е лош избор на свещи.Върти ми се идея да сменя и бобината ,но ще почна от свещите, по евтино е ,а и проблемите започнаха след смяната им.
 15. В крайна сметка колеги сте посочили само търговска марка,ако може да посочите модел или каталожен номер и за кой двигател става дума за 4g64 или 4g69 ? Благодаря предварително.
×
×
 • Create New...