Jump to content

vencibull

Members
 • Мнения

  172
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  8

vencibull last won the day on Септември 8

vencibull had the most liked content!

Обществена Репутация

10 Good

Относно vencibull

 • Ранг
  Advanced Member
 1. Всичко за съединителя на Ховер H5

  Аз за среща съм навит. Каква е причината за смяна на съединител на 70к км?? Нещо съмнително има тук.
 2. Всичко за съединителя на Ховер H5

  Абе аз от съединители не разбирам много, ама за да замирисва като потегляш...с колко газ го правиш? Съединителя като тръгне да си ходи не започва ли да вибрира повече при самото отпускане и да изпуска от скорост като крайна фаза?
 3. Great Wall Hover CUV

  Супер че си я оправил. Каре от форд транзит ли сложи?
 4. Great Wall Hover CUV

  То по колите обикновенно нещо се скапва от не ползване Тия части си искат некво движение за да може да върти гресчицата вътре, а ако не си му и капвал грес откакто си пускал за последно 4х4...съвсем е взело-дало
 5. Масло за Диференциал, раздатка и скорости

  Моя двигател събира 4.7л и винаги сипвам 4,5л и на следващия ден доливам още 200-300мл. Съвсем скоро сменявах в диференциалите маслото и събраха и двата като по каталог - общо 4.5-6л масло. Георги на твое място бих легнал под колата - развии пробката и виж пак дали е до ръба маслото - ако е така няма кво да те безпокои. Ако караш само по асфалт в следващите 100 000км няма кво да го мислиш диференциалното масло.
 6. Масло за Диференциал, раздатка и скорости

  Странно...ти беше ли там? Като развиеш болта за наточване маслото трябва да е на ръба и като вкараш пръст веднага ще усетиш. В зависимост от температурата може да събете 100мл плюс-минус ама 700 е нереално.
 7. Great Wall Hover CUV

  Провери при навит пълен ляв / десен волан дали пак не щрака - може да е каре на полуоската, при 4х4 има повече напрежение там и може да се обажда тогава ако е тръгнало да си ходи. Иначе предположението на Краси е първото което бих проверил - може просто да му трябва гресиране на каренцето - вземи такламит и му удари няколко помпи
 8. Масло за Диференциал, раздатка и скорости

  С кой джип си точно - 3,5 , стийд ? С кой мотор си? 2.7 литра масло побира задния мост. Причина да събира по-малко е ако има сложен блокаж или лсд. Друг вариант е да не са го източили всичкото, но не вярвам. Поздрави
 9. Смяна на Панела на Климатик Hover 5

  Може би първо свали сегашния панел и сравни дали буксите са еднакви. Ако са еднакви може би ще стане. Въпреки че не виждам защо е цялата играчка за нещо което просто ще изглежда по-готино.
 10. Качвайте тук снимки на вашия Hover!

  Аз имах среща с дърво, може би към средата на декември ще е готов джипа и тогава може
 11. Различна шарка на гумите

  Можеш да сложиш 16ки - апаратите няма да опират. Ако решиш да минеш на 15 там трябва да подбираш. Дали ще опират при завой зависи какви гуми ще слагаш и мислиш ли да вдигаш колата. За централния отвор попринцип е хубаво да е плътен, но аз карам вече 2 години така, като съм с доста големи и тежки гуми и се возя по черно редовно, а не съм имал проблем с това.
 12. Различна шарка на гумите

  Еднаквите размери са задължителни за автомобили 4х4, но само такива които са с постоянно 4х4. В нашия случай няма да има кой знае каква разлика - предното и задното нямат нищо общо при изключено 4х4, а диференциалите компенсират разликите в ъгловата минута при завой. Попринцип не разчитай на размера посочен от производителя. Виждал съм 31х10.5r15 на 76 и на 79см в диаметър. Поздрави.
 13. Благодаря. Такъв поръчах, не става. Явно моя пустиняк е с различен накрайник. На тези които си писал конуса им е по-дебел, като дори резбата като минава през дупката в шенкела влиза плътно и се зацапва. Като го сложа до този който свалих разликата е голяма - явно ще ходя с него по магазините да дебна. Като го замерих на моя конуса му е около 14.8мм, докато на този който ти си писал е 16мм. Поздрави.
 14. Никой ли не е сменявал кормилен накрайник и да знае от какво пасва?
 15. Благодаря, но този е вътрешен. Аз издирвам външен.
×