Jump to content

vencibull

Members
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

vencibull last won the day on April 23

vencibull had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About vencibull

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Някой с грейт уол в софия да услужи с модула от жабката за тест? От хаджи димитър съм
 2. При мен там няма бушон за 4х4, само под капака мисля че има. Ще погледна като се прибера. Друг въпрос имам - гледам руснаците слагат една планка на предния мост и заключват полуоската постоянно и после с хъбове, защо мислиш че ако се изключи машинката на моста няма да се включва раздатката?
 3. За бушона в кутията под предния капак ли питаш? Читав е.
 4. Събота свалям модула в жабката и ще ти звънна по някое време с токовете ме няма никакъв
 5. Последователността на включване как е - пускаш от копчето, модул раздатка - моторче раздатка и после модул ШМ - вилката зацепва? Аз все си мисля че проблема ще е в модула на раздатката под седалката?
 6. Дам и моя пустиняк се скапа. Нищо не свети нищо не щрака. В събота ще има разглобяване. Мисля кардинално да реша проблема с ШМ и да я зацепя и изключа, после хъбове. Тая електроника така ме дразни че ще търся скоростна кутия донор с ръчка. Ще пиша като има яснота. Краси може да звънкам за помощ ако се закучат нещата
 7. Мерси Краси, Не е мека връзка със сигурност, има някъде механичен проблем. Трябва да си издиря канал, че на един приятел в гаража вече не мога да влизам, много порасна жипа ;D Като разгадая що за гадина е това ще пиша. На мен подозренията са ми нещо около маховика или нещо в скоростите. НООО, предстои да се разбере. Поздрави, Венци
 8. След като ударих джипа имам наблюдения над един странен феномен който не мога да определя. При връщане назад се усеща силна вибрация и глух тътен откъм мотора, по моя преценка някъде където се свързва със скоростите. Прави го само на задна, като вчера спусках на бавни един стръмен хълм ( напред ) и пак го усетих (не давам газ, оставям мотора да държи) . Не го прави нито на първа нито на друга скорост-само на задна и то само като има повече усилие ( лек наклон ). Ако някой има представа що за пущина е това и дали да пробвам да сваля скоростите?
 9. Подлакътника се сваля, отпред кожата която се пада до десния крак на шофьора и левия на пасажера също, на щипки е. След тва целия пластмасов панел се вдига и остава лоста. За 20мин. работа, но внимавай, че аз счупих няколко щипки.
 10. Че колко мислиш е релната стойност на гума с оплетка? Не е реално ангренажи по 300лв да се продават Не забравяй че при нас всичко китайско е оригинал
 11. Щом е по каско - боли те шпека колко струва. И моето което ми сложиха в кобра леко зеленее, марки и т.н не съм гледал, гаранцията я дават доживотна, не знам какво включва.
 12. Няма затъмнена лента горе, но и фабричното нямаше също
 13. Крайна цена с ДДС. Включваше прехвърляне на 2 стикера и залепването на датчика за дъжда. И аз бях очуден от цената - доста евтино.
 14. Точно днес смених преден джам в кобра - софия. За Н3 и Н5 е еднакво, 130лв с монтаж ми взеха. Препоръчвам.
 15. Изобщо не се занимавай с глупости - вземи си рамената чисто нови от представителството, 60лв е и се сменя за 30 минути. Тандер в софия трябва да имат ( аз от там го взех )
×
×
 • Create New...