Jump to content

preslav_cuv

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Карам:
    Great Wall Hover CUV 2008 2.4 LPG

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

preslav_cuv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз наскоро купих желязна джанта от Тойота 6х139.7; 17; 6J Не опира никъде, пасва добре и гумата е същите характеристики като останалите. Намерих я през Olx. Разликата е off-sett-a - стоковите са 7J. С гумата всичко излезе 150лв (120 джанта, 30 за доста стар дот гума)
  2. Проблемът е, че за едни биалети обикалях няколко сервиза. Когато двигателят прегря, обиколих няколко сервиза отново. Накрая отидох в Митвас. Ти къде караш твоята, освен Тандер и Митвас?
  3. Искам да се прегледа газовата уредба и запалителната система, както и разни неща по окачването. Общо взето да мога да вляза и да кажа 'кажете какво има да се прави и колко ще струва'
  4. Здравейте, къде в София карате на сервиз своите CUV/H3/H5 освен Митвас? Опитът ми е, че просто не им се търсят части, ако не е немско...
  5. Здравейте, препоръчайте ми сервизи в София освен Митвас. Проблемът, с който се сблъсквам, е че в повечето сервизи дори не им се търсят части. Търся изпитани сервизи, от които сте доволни.
  6. Аз все пак да пиша със закъснение Смених диференциала с втора ръка, струваше около 500лв. От горял автомобил, но всичко изглеждаше ок. Почистен и добре смазан, до момента не ми е направил проблем, за щастие. Като цяло удоволствието ми струва 500лв + масла + пътна помощ, та не беше евтино, но поне оправихме проблема. Диференциалът намерих в Olx, включи доста звънене. Благодаря на всички за помощта!
  7. Обикновено не искат да разглобяват. Чакам резолюция тия дни. От сервиза ми се обадиха междувременно и казаха, че може би по-голяма корона не е добра идея, тъй като ще вдигне оборотите. Пример ми дадоха че със 120км/ч ще се наложи да карам на 3к, не 2к оборота след смяната. Какво смятате? Офф/ а дали стоповете са взаимозаменяеми между новия и стария модел?
  8. Прави сте... зъбите наистина са оронени, така че гледам опциите за нов диференциал. Поради липсата на същия, ще презвъня за възможност да взема преден и заден с 41 зъба на короната.Презвънял съм повечето обяви (казано иначе, всички, които намерих), така че се надявам тези дни да стигна до крайно решение. П.П за каретата ще говорим допълнително П.П.П. ...между другото, не е тук темата, но CUV и H5 същият автомобил в различни години ли е? На доста места CUV-та (2008г, примерно), се водят за H5. Стоповете са същите, имат някои доста големи прилики
  9. Благодаря за активността като цяло гледах и в руски и в китайски сайтове, звънях на всички обяви, които намерих, но или са различен брой зъби, или продават цял автомобил за части. Продължавам да търся! Междрувременно, качвам малко тъжни изображения
  10. Здравейте, Търся касета за заден диференциал за Hover CUV 2008 2.4, 38 зъба. Може и цял диференциал. Поздрави
×
×
  • Създай нов...