Jump to content

Mikosh

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mikosh last won the day on August 16 2013

Mikosh had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Mikosh

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Hover 5 2.4l & Peugeot 406 Coupe

Recent Profile Visitors

736 profile views
 1. Здравейте на всички колеги искам да попитам относно колегите със Н6 има ли някакви дефекти за сега по количката или всичко си е ок ) понеже при Н5 доста имам и се колебая дали да не я сменя със Н6? Благодаря предварително!!!
 2. Здравейте колеги значи понякога ми се налага да оставям колата ми около месец без да я препалвам,аз правя така откачам си клемата само едната и после когато я закача нямам проблем със паленето та ако е за месец нямате ядове със компютри и т.н
 3. Благодаря ти колега за отговорът
 4. Здравейте колеги,интересно ми е този Н6 какъв данък има дали е като на Н5 пише в талончето Камион или се води лек автомобил? И още нещо за 4х4 само едно копче ли има или е с бързи и бавни като при Н5? Благодаря предварително.
 5. Намерих причината а тя е че тези ЛЕД крушки са със по малки ватове, сложих едни който станаха.
 6. Здравейте колеги искам да ви попитам,някой знае ли какви лед габаритни крушчици мога да сложа за да не натовари колата и да ми даде късо на задният стоп,понеже сложих едни но не светят и си стоя със нормалните а искам да си сложа от Лед модела.
 7. Значи си направих експеримент,разглобих около скоростният лост там при кожата разместих някакви кабели,обаче нищо но след като го сглобих самата пластмаса на скоростният лост всичко се оправи и имах задни светлини и партроник и камера,явно някое кабелче маса ли е какво е незнам. Гадното е че съм далеко от БГ и няма как да се оправи и ме дразни за сега работи но ще видим до кога.
 8. Здравей колега можеш ли да ми кажеш от какво е проблема при тебе ако сте го оправили,понеже и на мене ми се случи това със изчезването на задни светлини, партроник и камера за да знам от какво е понеже не съм в България и няма как да отида до сервиз. Благодаря предварително!!!!
 9. Mikosh

  LPG проблем

  Привет колега! Педи няколко месеца ми се случи същият проблем карам Н5 от както ми смениха новия софтуер на газта започна да си мига лампата и да писка яко дори и при палене,върнах се пак в сервиза но уви не ми помогнаха понеже незнаели от какво е било. След няколко дена имах път до Плевен и хората ми обърнаха доста внимание на проблема за което евала,накрая се установи,че трябвало да си сменя бутилката понеже е от старите бутилки и вътре се задръсатил филтърът на около 25.000км и самият софтуер е много чуствителен как се запуши малко се превключва на бензин. Момчето ми смени софтуера и бутилката и всичко си дойде на мястото,но при твоят проблем гаранция е бутилката отиваш в най близкият сервиз и им казваш какво е и трябва да я оправят късмет..
 10. Колеги искъм да попитам следното,някой да е слагал ксенони на ховърите или ако знае ако сложа случайно трябва ли да се лъже компютърат за светлините,понеже някой ги лажат с някви машинки.
 11. Да така си е но уж да помага хихихи ) искара късмет човека.
 12. Малко помощ на яз.Стамболйски Севлиево.
 13. И аз може да се включа в Пазарджик съм след 29.08, драснете на лично тука за по бира )
 14. На 26.08 Видях Софйски Н5 в Ловеч разминахме се човекът ме поздрави,ако е от форума,да се чуства поздравен. )
 15. Ето и от мене малко офроуд )
×
×
 • Create New...