Jump to content

CaMyPau

Members
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

CaMyPau last won the day on June 17

CaMyPau had the most liked content!

Profile Information

 • Адрес:
  Троян
 • Карам:
  Steed 3 2,4 4G69S4N бензин/газ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CaMyPau's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

8

Reputation

 1. От 2-3 години отпадна намалението за N1.
 2. Моя е N1 и в Козлодуй данъка ми е 138 лв. 2,4литра 126 к.с. газ/бензин
 3. Предполагам тестера ти нещо не е наред или не е настроен. Пробвай с друг. п.п. И предполагам надписа е бил HIGH VOLTAGE а не HEIGHT VOLTAGE. Другия вариант е по-лош и е свързан с правилна диагностика от техник който знае за какво иде реч. Може и да е от настройка на датчика на коляновия вал който подава инфо на модула за управление на запалването. Напиши в гугъл "high sensor voltage for switch time calculation" Има и други хора минали по тоя път.
 4. Доколкото зная, варианта с многото коне изисква турбина. Не става само софтуерно.
 5. Колеги, хидравличната рейка на Стийд и Ховер бензини еднакви ли са ?
 6. Провери релето на газовия инжекцион. Някъде под капака отпред. При мен на два пъти не иска да запали но беше от буксата на бензиновата помпа, точно над резервоара. Извадих буксата и я сложих обратно и запали. Просто се окисляват контактите. Другия вариант е да си сложиш ръката отгоре и някой да подаде контакт. Ще усетиш помпата дали работи или не. Вариант три - имобилайзер, но е най-малко вероятния.
 7. 2006-та се застъпват 2 генерации пикапи и има няколко модела.
 8. https://www.euavtochasti.bg/chast/luk/7912420 Здравейте! Някой монтирал ли е такъв и какви са му отзивите? Mотора е 2,4 бензин 4G69S4N.
 9. CaMyPau

  Окачване

  Доколкото зная са от Фронтера. А за качеството се ориентираш по цената. Все пак е хубаво някой дето е сменял да каже. Тук има за Hover. Не зная, но би трябвало да са същите.
 10. Много много благодаря. А някой да знае дали на Стийд 3 са същите ? предполагам да, но все пак едно мнение от човек, който е сменял, ще ме накара да поръчам по-спокойно. Благодаря предварително !
 11. Амортесьорите от къде ги взе и помниш ли някакъв номер? Благодаря !
 12. Здравейте ! Понеже съм се захванал да събера инфо за обслужване на цялата предница, амортесьорите отпред като на Исузу ли са. Карам Стийд 3, Сингъл Каб 2,4 бензин/газ. Намерих тези, но не зная дали стават със сигурност: https://www.autopower.bg/амортисьор-japko-mj90029-is3761836.html Ако някой е сменял или знае, да даде някакви номера. В руските сайтова пишат този номер: 2905100-K00
 13. Допълнение. Това е датчика. Ако някой има подобен проблем, да търсинпърво причината там. Лоша връзка между датчика и кабелната обувка. Също така пластмасата на датчика беше изгоряла и се разпадаше. Цената на такъв датчик е около 10-12 лева така че смяната му не е болка.
×
×
 • Create New...