Jump to content

CaMyPau

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CaMyPau last won the day on August 31

CaMyPau had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About CaMyPau

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  Троян
 • Карам:
  Steed 3 2,4 4G69S4N бензин/газ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Търся джанта 16-ка за резервна гума на Steed 3. 

  0894008009

 2. Дай подробности де.. Недай си боже може да се случи и на други.
 3. Ще си отговоря сам явно.. Посочената капачка "bga cc3040 от л200" е за Ховър код на двигателя 4G64. Моя Стийд е със код на двигателя 4G69 и капачката е с код RC134.
 4. Колега това за бензинов Уол ли е ? Защото видях посочената от теб капачка и беше различна от тази, която имам..
 5. Някой може ли да помогне с намирането на въпросната обтяжна ролка за климатика, че навън я намирам от раз, по нашите доставчици греда... https://www.internationalautoparts.com.au/air-conditioner-tensioner-pulley-ep013-for-great-w
 6. При мен беше лоша връзка в буксата над резервоара. Отворих, почистих, малко контактна смазка и няма проблем..
 7. Понеже тая тема сме подхванали.. Това ли е обтяжната ролка на климатика : или това: Водната помпа ми излиза тази. Това ли е тя? Благодаря !
 8. То и аз четох гледах, копирах номера... И вчера дойдоха ремъците, обтегача и ролките на ангренажите. Външната паразитна ролки я няма.. Ще чета още
 9. Благодаря много за инфото. Просто не съм очаквал че ще ги намеря в тема, озаглавена "Нов член на Сuv във форума" Все пак там не са всички неща Ако някой от модераторите реши че му се занимава, може да премести поста във правилния раздел. Още веднъж мерси ! П.П. Слагам и едно видео "How to.." мисля че има какво да се види:
 10. Много приказки, а никой не седна да напише целия комплект. Агренаж - тоя код на едикоя си фирма Пистов - еди кой си код ролки ... Като отвори човек да прочете и да знае какво да си поръча. А сега гледай в 5 различни теми и сглобявай картинката / ако можеш/ Навит съм да го направя, но не зная сега как да си поръчам нещата - Моя мотор е 4G69S4N.. Съвпада ли всичко със Mitsubishi 4G64S4N ??
 11. Превключването ако ти е електрическо, виж бушона. Индикацията по таблото има ли я?
 12. Колеги, изтрила ми се е табелката за количество фреон в климатика. Може ли някой да снима неговата или просто да напише данните от нея. Стийд 3, 2,4 бензин/газ. Благодаря предварително !
×
×
 • Create New...