Jump to content

mehudi

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mehudi last won the day on December 17 2011

mehudi had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About mehudi

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mehudi

  Steed 6

  здр, някой чувал ли е нещо за steed 6 ? пише, че щял да е готов тази година - http://auto.sohu.com/20130417/n372859628.shtml и http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?t=20927 поздрави
 2. mehudi

  Great Wall M4

  м4 по обзори в русия е доста свесто автомобилче - мисля, че има нужда от конкурент на панда 4х4. щото малко 4х4 - само панда, пък тя .... . а и да оправят возията на стийд-а - да го направят поне доближаващ се до митсубиши l200, да му сложат и автоматик и тогава - ехеее !!! мечти мечти
 3. ами аз съм правил weekend тест на дъстър. не ми хареса - исках го като основен ауто за градско и чат пат семеен ауто. много "спартански" в лошия смисъл на думата, неудобен. в интерес на истината стабилно стои на пътя. ако ще се ползва като семеен с 2 деца - забрави го. за H5 - нищо не мога да кажа - аз чакам нафта, а в момента се предлага само бензин/газ. но тр да се сравняват ябълки с ябълки - както бе споменато няколко пъти - това не са еднакъв клас ауто.
 4. човекът го взима за себе си, не да го кара служител, поне така разбрах. при това положение разликата в цената не винаги е определяща. щом е тръгнал да си купува нова кола, едва ли събира жълти стотинки за кисело мляко, по-скоро гледа туй онуй в колата. по собствен опит ако се спести дадена опция, после много се псуваш и продаваш колата. а ако китайското возило не я предлага.....
 5. т.к. това е сайт за китайска ауто, поздравявам уважаемите форумци с настъпването на годината на дракона. безаварийно каране и много късмет и успехи! поздравът в заглавието е традиционния за кит нова година - gong xi fa cai - да умножите богатството си, и поздравът за годината на дракона - long nian hao.
 6. кое му е скъпото - abs вече има, датчици за инерция и софтуер. вярно после настройки, съгласуване с еу, австралия и тн.
 7. esp-то за мен не е опция, а задължително нещо, като abs-а примерно. имам личен опит от каране по магистрала хемус и мисля, че основно заради esp-то не се въртях като всички около мен (отделно можех да карам с по-висока скорост и стигнах преди да затвори снега магистралата, и не спах в колата на чай от бчк - случката е от преди няколко години, не е от вчера). липсата на esp на steed-а е един от големите минуси, за мен, и може да натежи да не купя колата. не мисля, че esp-то е кой знае колко скъпо нещо. не знам защо не го слагат.
 8. колега не знам дали си се возил в нисан навара с 2,5 двигател - това нещо шуми, ръмжи, стърже. не знам кой издържа повече от 10 мин в купето, но явно има мазохисти. 3 л двигател на наварата е супер - тих, отзивчив, пъргав и тн, и съответно е 13/100 градско (минималистични очаквания)
 9. благодаря. разгледах им сайта. виждам, че d-max-а също няма esp, както и великата стена. надявам се великата стена да сложат електронна стабилизация, поне обещават за малките коли, не виждам защо да не сложат и на пикапа. говоря от личен опит - много помага в неприятни ситуации.
 10. колега rexty, откъде взехте isuzu за тест драйв?
 11. ами усеща се - дали ти е противно да се возиш или не. като правихме тест на hilux сина ми каза, че вече няма нужда да го водя на батут, а и батута в парка бил по-евтин от таз скъпа кола. докато нисан навара бе направо приемлив. правил съм тест на бензино-газов стийд - бе по-зле от навара и по-добре от хайлукс. колега може ли и вчепетление за шума в купето и динамиката на дизела, предварително благодаря
 12. браво колега, все така да е. може ли да споделиш колко друса празен и колко е шумно вътре. и, ако може, вчепетления за динамиката на дизела. аз не съм тествал дизел все още, а ако ще купувам, ще е дизел. преди 20-на дни още нямаха в софия.
 13. зависи кой ти е лизингодателя и какви са му условията. доста лизинги са минали през главата и ръцете ми - понякога са комбина, понякога не. обикновено е хубаво да се сключва сделка покрай някаква промоция - коледа, великден, панаир и тн. с тез промоции се спестяват значителни суми.
×
×
 • Create New...