Jump to content
Great Wall Motors Фен Форум

mehudi

Members
 • Мнения

  48
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно mehudi

 • Ранг
  Advanced Member
 • Рожден ден 11.11.1966
 1. Steed 6

  здр, някой чувал ли е нещо за steed 6 ? пише, че щял да е готов тази година - http://auto.sohu.com/20130417/n372859628.shtml и http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?t=20927 поздрави
 2. Great Wall M4

  м4 по обзори в русия е доста свесто автомобилче - мисля, че има нужда от конкурент на панда 4х4. щото малко 4х4 - само панда, пък тя .... . а и да оправят возията на стийд-а - да го направят поне доближаващ се до митсубиши l200, да му сложат и автоматик и тогава - ехеее !!! мечти мечти
 3. Great Wall или Dacia Duster

  ами аз съм правил weekend тест на дъстър. не ми хареса - исках го като основен ауто за градско и чат пат семеен ауто. много "спартански" в лошия смисъл на думата, неудобен. в интерес на истината стабилно стои на пътя. ако ще се ползва като семеен с 2 деца - забрави го. за H5 - нищо не мога да кажа - аз чакам нафта, а в момента се предлага само бензин/газ. но тр да се сравняват ябълки с ябълки - както бе споменато няколко пъти - това не са еднакъв клас ауто.
 4. VW Amarok vs GWM Steed5 or 23 559 versus 14 674 Euro. What would you choose?

  човекът го взима за себе си, не да го кара служител, поне така разбрах. при това положение разликата в цената не винаги е определяща. щом е тръгнал да си купува нова кола, едва ли събира жълти стотинки за кисело мляко, по-скоро гледа туй онуй в колата. по собствен опит ако се спести дадена опция, после много се псуваш и продаваш колата. а ако китайското возило не я предлага.....
 5. ????! ???

  т.к. това е сайт за китайска ауто, поздравявам уважаемите форумци с настъпването на годината на дракона. безаварийно каране и много късмет и успехи! поздравът в заглавието е традиционния за кит нова година - gong xi fa cai - да умножите богатството си, и поздравът за годината на дракона - long nian hao.
 6. ESP

  не
 7. ESP

  кое му е скъпото - abs вече има, датчици за инерция и софтуер. вярно после настройки, съгласуване с еу, австралия и тн.
 8. ESP

  esp-то за мен не е опция, а задължително нещо, като abs-а примерно. имам личен опит от каране по магистрала хемус и мисля, че основно заради esp-то не се въртях като всички около мен (отделно можех да карам с по-висока скорост и стигнах преди да затвори снега магистралата, и не спах в колата на чай от бчк - случката е от преди няколко години, не е от вчера). липсата на esp на steed-а е един от големите минуси, за мен, и може да натежи да не купя колата. не мисля, че esp-то е кой знае колко скъпо нещо. не знам защо не го слагат.
 9. Информация за дизеловия Steed?

  колега не знам дали си се возил в нисан навара с 2,5 двигател - това нещо шуми, ръмжи, стърже. не знам кой издържа повече от 10 мин в купето, но явно има мазохисти. 3 л двигател на наварата е супер - тих, отзивчив, пъргав и тн, и съответно е 13/100 градско (минималистични очаквания)
 10. Информация за дизеловия Steed?

  благодаря. разгледах им сайта. виждам, че d-max-а също няма esp, както и великата стена. надявам се великата стена да сложат електронна стабилизация, поне обещават за малките коли, не виждам защо да не сложат и на пикапа. говоря от личен опит - много помага в неприятни ситуации.
 11. Информация за дизеловия Steed?

  колега rexty, откъде взехте isuzu за тест драйв?
 12. Информация за дизеловия Steed?

  ами усеща се - дали ти е противно да се возиш или не. като правихме тест на hilux сина ми каза, че вече няма нужда да го водя на батут, а и батута в парка бил по-евтин от таз скъпа кола. докато нисан навара бе направо приемлив. правил съм тест на бензино-газов стийд - бе по-зле от навара и по-добре от хайлукс. колега може ли и вчепетление за шума в купето и динамиката на дизела, предварително благодаря
 13. Информация за дизеловия Steed?

  браво колега, все така да е. може ли да споделиш колко друса празен и колко е шумно вътре. и, ако може, вчепетления за динамиката на дизела. аз не съм тествал дизел все още, а ако ще купувам, ще е дизел. преди 20-на дни още нямаха в софия.
 14. Официална лизингова схема на Волекс

  зависи кой ти е лизингодателя и какви са му условията. доста лизинги са минали през главата и ръцете ми - понякога са комбина, понякога не. обикновено е хубаво да се сключва сделка покрай някаква промоция - коледа, великден, панаир и тн. с тез промоции се спестяват значителни суми.
×