Jump to content

Niki-25

Members
 • Posts

  356
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Niki-25 last won the day on November 23 2019

Niki-25 had the most liked content!

Profile Information

 • Адрес:
  гр.София
 • Карам:
  Great Wall Hover 2007g

Recent Profile Visitors

1482 profile views

Niki-25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

44

Reputation

 1. Здравейте, и при мен беше така с тапицериите, но това е поправимо, просто трябва да отидеш при първия авто тапицер и си готов.
 2. Да колега и долния и горния стоп са на болтове и на щипки малко трябва да го напънеш и излиза без проблеми
 3. Честито колега и много да те радва
 4. Колега, аз имах проблем с феродовия диск и го смених само него, а ти можеш да смениш само лагера и да прегледаш притискателния и феродовия и ако са в лошо състояние и тях да ги смениш, съединителя е за Мицубиши 4G69 има ги в магазините.
 5. Колеги със сигурност има,просто свалете щангите и избийте тампоните и отидете в магазин където продават части за Исузу там мисля, че ще ги има.
 6. Колега много добре изглежда, дано да ти върши работа.
 7. Много добро представяне на новият Н3, аз отдавна съм го харесал, но не знам въобще ще дойде ли в България? Най-вероятно няма да дойде
 8. Колега отиди в Кобра и попитай там,аз на бившия джип го смених там и дадох 160лв,предполагам, че няма разлика в стъклата защото за мен разлика в купето на Н5 и Н3 е само отпред в предницата.
 9. Най-вероятно е може да е от някое о пръстенче и или от друго напукало се маркуче, но това може да се провери с вода и сапун.Най-добре обаче си отиди на газаджия да си проверят и да ти сменят нещо ако трябва.
 10. Ако е от термостата той не е проблем и мисля,че струваше 21лв
 11. Днес се разходих с джипката до хижа Момина скала над Златните мостове и трябва да ви кажа,че много добре стоеше на пътя, до едно време по пътя си бях на само на задно, но по-едно време колоната спря и реших да включа 4х4, доволен съм от гумите ето и една снимка
 12. Честита коледа, да сте живи и здрави
 13. Колега този датчик се намира зад мотора при камбаната на скоростите ето ти и две снимки да се ориентираш
×
×
 • Create New...