Jump to content

VPP

Members
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

1 Последовател

Относно VPP

 • Ранг
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  Габрово
 • Карам:
  Great Wall Hover Cuv
 1. VPP

  Проблем с DVD то

  За жалост още не може да се оправи май ще трябва нов.
 2. А, има ли някой инфо каква цена мога да платя за подобно нещо и ако може един адрес на авто тапицер понеже тук в габрово няма? Благодаря!
 3. Проблем с тапицерията на вратата на 3H Suv. Кажете колеги някой имал ли е подобен проблем. Явно от жегата се появиха първо мехури от въздух на вратата и след това се сви така наречената тапицерия. Ходих при тапиицер явно не е много добър и каза, че това няма оправяне. Вие какво милите? Също така и скоросният лост има една подобна тапицерия къде и как мога да я подменя? Благодаря за всеки отговор.
 4. VPP

  Задна камера за Great Wall Cuv

  Ще погледна за кабел преди да копувам, благодаря!
 5. VPP

  Задна камера за Great Wall Cuv

  А има ли идея къде точно се монтира това?
 6. VPP

  Задна камера за Great Wall Cuv

  Мерси много!
 7. VPP

  Задна камера за Great Wall Cuv

  Здравейте на всички.Едно питане за задната камера на модела. Има ли някой монтирана такава и трябва ли да търся точно за модела или има и други които стават? Каква цена са и от къде да си поръчам?Това което знам е че за H3 и H5 са едни и същи. Колкото повече информация толкова по добре. Благодаря на всички за подкрепата предварително.
 8. VPP

  Проблем с DVD то

  и аз така мисля но, викам да не е нещо софтоерно ...или нещо през което някой е минал защото в Габрово трудно се намират добри майстори по тази техника
 9. VPP

  Проблем с DVD то

  Здравейте, имам проблем с DVD -то на Hover - Cuv, Радиото работи добре, но когато пусна SD или DVD тръгва когато си иска. Един път го разпознава друг път не. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем дайте съвет. Има и опция за задна камера но свети само синьо явно тя трябва да се слага допълнително. Благодарен съм за всяка информация.
 10. VPP

  Great Wall Hover CUV

  Карам такъв модел вече няколко месеца и върви без грешка. В самото начало смених едно каре от предния собственик оставено за 90 лева и това беше. В Ловеч всичко има и за един ден идва при поръчка.
 11. Здравейте на всички, ние сме много нови и още не сме минали през КАТ. Взех джипа от Пловдив нов внос от Италия и за този модел не намирам много информация. Вярвам че в този форум ще намеря отговор на някой въпрси по нататък. Все още не съм го карал защото няма регистрация но след ден два ще опиша моите първи впечатления и ще покажа фото. Ако някой знае нещо за този модел може да ми пише. Желая на всички безаварйно пътуване!
×