Jump to content

VPP

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About VPP

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  Габрово
 • Карам:
  Great Wall Hover Cuv

Recent Profile Visitors

615 profile views
 1. За жалост още не може да се оправи май ще трябва нов.
 2. А, има ли някой инфо каква цена мога да платя за подобно нещо и ако може един адрес на авто тапицер понеже тук в габрово няма? Благодаря!
 3. Проблем с тапицерията на вратата на 3H Suv. Кажете колеги някой имал ли е подобен проблем. Явно от жегата се появиха първо мехури от въздух на вратата и след това се сви така наречената тапицерия. Ходих при тапиицер явно не е много добър и каза, че това няма оправяне. Вие какво милите? Също така и скоросният лост има една подобна тапицерия къде и как мога да я подменя? Благодаря за всеки отговор.
 4. Ще погледна за кабел преди да копувам, благодаря!
 5. А има ли идея къде точно се монтира това?
 6. Здравейте на всички.Едно питане за задната камера на модела. Има ли някой монтирана такава и трябва ли да търся точно за модела или има и други които стават? Каква цена са и от къде да си поръчам?Това което знам е че за H3 и H5 са едни и същи. Колкото повече информация толкова по добре. Благодаря на всички за подкрепата предварително.
 7. и аз така мисля но, викам да не е нещо софтоерно ...или нещо през което някой е минал защото в Габрово трудно се намират добри майстори по тази техника
 8. Здравейте, имам проблем с DVD -то на Hover - Cuv, Радиото работи добре, но когато пусна SD или DVD тръгва когато си иска. Един път го разпознава друг път не. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем дайте съвет. Има и опция за задна камера но свети само синьо явно тя трябва да се слага допълнително. Благодарен съм за всяка информация.
 9. Карам такъв модел вече няколко месеца и върви без грешка. В самото начало смених едно каре от предния собственик оставено за 90 лева и това беше. В Ловеч всичко има и за един ден идва при поръчка.
 10. Здравейте на всички, ние сме много нови и още не сме минали през КАТ. Взех джипа от Пловдив нов внос от Италия и за този модел не намирам много информация. Вярвам че в този форум ще намеря отговор на някой въпрси по нататък. Все още не съм го карал защото няма регистрация но след ден два ще опиша моите първи впечатления и ще покажа фото. Ако някой знае нещо за този модел може да ми пише. Желая на всички безаварйно пътуване!
×
×
 • Create New...