Jump to content

koseto31

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

618 профилни разглеждания

koseto31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. koseto31

    ESP

    Доколкото виждам само на дизеловия Стид се предлага тук. Може би скоро ще има и за колите и за бензинови Стид.
  2. Честито !!! Може ли да пратиш няколко снимки на ГУ. Благодарим предварително и без аварийно
  3. Направено. Дарено. Мисля че с СМС е най-подходящия начин, но всеки да помага както и с каквото може хората много са го закъсали а смотаната ни държава я няма никаква.
  4. Честито и от мен. Колата изглежда много яко. /относно съседите: живея в къща и от както се помня всяка зима само аз и баща ми чистихме улицата пред нас. Миналата година разкарах колата и не съм чистил и за първи път видях съседите ми да чистят. Даже ми се ядосваха защо и аз не им помагам при положение че нямам кола. Наглостта в България мисля че си е национална черта. Алеко Констатинов го е описал много добре./
  5. Благодаря на Говедо
  6. Здравейте. Отварям тази тема защото мен лично този надпис много ме дразни. Предпочитам или да е на Български или на Английски а не на Англо-Български. Моля да споделите според вас какъв трябва да е надписа.
  7. Според Google 835000 рубл. = 40544 лв. малко соленичко ще доиде
  8. koseto31

    Рали Дакар 2012

    Този клип най много ми харесва:
  9. koseto31

    Рали Дакар 2012

    Браво на тях. Мисля че е по - добре да е made in Bulgaria
  10. koseto31

    Новия WINGLE CL

    Изглежда и предницата са я повдигнали в сравнение с STEED5. Спорет мене с по - големи гуми ще изглежда далеч по добре.
  11. koseto31

    ESP

    За мене е много страно че не се предлага в новите модели при положение че го видах в STEED 2009 на старо в Италиански саит и затова пуснах темата./http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=207422174/. Това за мене значи че по принцип системата я има въпроса е защо не се предлага даже и като опция в България.
  12. След няколко години се надавам да взема С30 и тогава ще си взема и това или по добро: http://www.juepon.co...ystem_1097.html
  13. koseto31

    ESP

    Здравейте фенове, Днес разглеждах италянски саит за втора рака автомобили /изках да видя как изглеждат на по няколко години Great Wall/ и видах че доста от машините имат система ESP освен 2H 4H l2. Доста четох в нашиа форум, ама никаде не видах да се споменава, че и произвежданите в България ще имат. Ако някои има информация за това както и за допълнителни екстри които ще имат нашите коли моля да сподели. Благодаря предварително.
  14. Има доста странен преден капак. Този отвор за ИНТЕРКУЛЕР ли е. На нито един от моделите до сега не съм виждал с такъв преден капак.
×
×
  • Създай нов...