Jump to content

nmnikolov

Members
  • Мнения

    411
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    21

nmnikolov last won the day on Декември 3 2014

nmnikolov had the most liked content!

1 Последовател

Profile Information

  • Адрес:
    София
  • Карам:
    друга марка

Последни посетители

2042 профилни разглеждания

nmnikolov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

48

Обществена Репутация

  1. Е нали уж новите сглобени H6-ци ще имат AA. Малко обаче ме съмнява да поддържа чак безжичен АА. А относно кутийката аз си сложих wireless зарядно. На мен проблема ми е именно късите пътувания и постоянното ръчкане на кабел, за да си пусна AA. За дълги пътувания като ми дойде кутийката ще видя дали ще загрява много телефона с wireless АА и безжично зареждане.
  2. А пък ако се купи и това устройство и нещата заспиват... https://www.indiegogo.com/projects/aawireless/x/25959413 Аз преди почти 2 години смених марката и съм си поръчал това устройство, като чакам да ми го доставят. За Apple Carplay също има подобно устройство.
  3. @Boyko23 ами може и да не си познал. С моят вече бивш Great Wall имах не малка част от описаните проблеми и то още докато беше гаранционен. И не че не съм се грижил за него, а просто оторизираните сервизи не успяваха да я оправят. Та накратко: 1. Рейката 3 пъти беше сменена гаранционно, но все си потропваше 2. Оборотите на свободна играеха доста. Налагаше се често регулиране на клапани, смяна на гарнитури, шлайфане. Имах един доста неприятен случай, след който вече престанах да ходя при вас (Митвас) за кавито и да е ремонти. Оборотите играеха много и колата често изгасваше от 3-та на 2-ра. Светеше и чека. След като стоя при вас 1 седмица си я взех с обяснението: Нищо не сме и правили, защото главата е за смяна. Поръчали сме нова. След доста чакане накрая отидох при друг оторизиран сервиз, където се хванаха за главата какво сте направили/ не сте направили. От Митвас така и никога не ми звъннаха, че поръчаната гаранционно глава е пристигнала... Извода е дин - никаква глава не е поръчвана и просто сте искали да се отървете от този проблемен автомобил. Познах ли а? 3. Климатика в жегите работеше макс 30 мин. и след това спираше на духа студено. Какво ли не мериха, доливаха фреон и т.н. в оторизиран сервиз, но не откриха проблема. 4. Колата до последно лятото дори при малки изкачвания леко загряваше (5 черти от 4 нормални). Естествено и това беше споменавано в оторизиран сервиз.
  4. Супер е, че вече си имплементирал тази функционалност. Разгледах csv файла и единствено не виждам бензиностанцията в него. Доколкото видях пазиш id-та за venues, така че може това id да изкараш в export-а.
  5. nmnikolov

    ел.схема на Volex c10

    Вадиш жабката, намира се зад нея. Името на темата и въпроса нямат много връзка...
  6. Като возене каква е според теб разликата спрямо оригиналните?
  7. От известно време ползвам Motomoshi и определено е доста по-удобно, защото досега си пазех зареждането в googe keep и след това на компютър си го попълвах в carspending. Има някои неща, които може да се подобрят: да може да се избира любима бензиностанция директно от dropdown, защото в момента единствено се визуализират на картата и трябва да се търсят на сайтa carspending на страницата на профила ми има статистика за изминати километри по месеци, докато в мобилното приложение тази статистика не мога да я намеря export функционалноста, която планирате, ще е наистина полезна за backup преди ми беше по-удобно данните от зарежданията и другите разходи да се показват в 2 отделни таба, а не както сега да са смесени и да трябва с няколко click-а да си ги филтрирам
  8. nmnikolov

    С10 не пали

    Никаква идея.
  9. nmnikolov

    С10 не пали

    Преди няколко месеца оригиналния китайски акумулатор на 6 години сдаде багажа от раз. След студена нощ на сутринта не искаше да запали, но в началото поне въртеше стартера, докато след няколко проби и него спря да върти. Чак се изненадах, че китайски акумулатор изкара 6 години. Един таксиметров шофьор се опита да ми даде ток, но кабелите, които продават по магазините (Практикер, Бриколаж и т.н.) са боклуци и сам ме предупреди, че може и да не стане с тези кабели и така и стана. Заредих акумулатора цяла нощ с малко зарядно на съсед и на другия ден директно в сервиз за нов акумулатор. В крайна сметка има ли развитие по твоя случай?
  10. Аз също гаранционно на 200км. Естествено бяха дефектни. След смяната пак се върнах, за да ги сложат като хората, че и новите си тропаха.
  11. Здравейте, някой знае ли какви са спецификациите на предните накладки за Voleex C10 и дали съвпадат с някоя от модификациите на Toyota Yaris?
  12. nmnikolov

    Фалит

    Има създадена тема за фалита. По-добре е там да се коментира. Що се отнася до гаранцията аз вчера си взех колата, след като я бях оставил преди 1 седмица лично на представител на Литекс Моторс за гаранционни проблеми.
  13. nmnikolov

    Litex Motors фалира

    Всъщност това май са врътки, за да не се връщат парите от КТБ... http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2017/03/28/2943699_liteks_motors_trugna_kum_falit/
×
×
  • Създай нов...