Jump to content

PPetkov

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PPetkov last won the day on February 24 2012

PPetkov had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About PPetkov

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  VW Passat
 1. Дизеловия мотор на Дъстър е мъртвец! Карам служебни Логани и Сандера, 1.5ДЦи, ами за нищо не стават! Пък и при 2.60-2.70 нафта, газта определено си е оферта! Дъстъра в града зимата гори 10-11/100, в София! Проверено. Ховера не знам колко гори зимата градско, но ме съмнява да е 22/100... КАкто и да е. И моето мнение е, да изчака да види H6. Според мен ще е голям хит... Но тук идва въпроса, къде ще го кара повече и за какво ще го ползва, защото H6 определено няма да става за офф-роуд колкото H5. Да поясни малко за какво ще го ползва и какво му е харесало в Дъстър, защото наистин не мога да разбера. Освен цената, в Дъстър няма нищо, ама нищо хубаво и полезно!
 2. Здравей, Понеже съм се возил няколко пъти в Дъстър, а също така и в Ховер, та според мен няма нищо общо между тях. Ховера е мнооого по-добре отвсякъде, но това си е лично мое мнение. Зависи ти какво очакваш, какви нужди имаш и за какво ще го използваш. Та съвсем приятелски и без да се заяждам те питам - какво точно ти хареса и какво те привлече в Дъстър? Чак ми е чудно... Освен цената де
 3. Във вчерашния брой на българския "Ауто Билд" има статия за Литекс Моторс, това видях на първата му страница...утре ще си го купя и ще видя какво пишат, колко е подробен материала и как е отразен. Мога да го сканирам и да го кача тук. Дано да е подробна статия и позитивна, и да пишат кога ще правят тестове и подробни сравнения! http://www.speed-press.com/%D0%A1%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B1%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-AUTO-BILD-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/?pageId=20527
 4. Изгледах клипчетата и прочетох статиите. Само на мен ли ми прави впечатление, че чужденците са отразили откриването по-подробно и професионално, отколкото нашите медии? Направо се чудя защо е така?!! даже "Ауто Билд", който си купувам често и има тестове и сравнения на много марки и модели коли, та и те нищо не споменават, а трябваше вече да са пуснали подробни тестове и сравнения на всичките модели!!! Защо е така?
 5. Тази статия от е озаглавена :"Great Wall залага на 30-годишен двигател"!!!! Плюя на такива "журналисти", без извинение! Може двигателя да е всякакъв, може колите да са всякакви, но в тази статия е категорично платена от "конкуренти" за да бъде оплют Литекс и Грейт Уол! Само вижте, че са извадили САМО негативните мнения, и то от офф-роуд форума. Защо не се споменава този форум? Защо няма поне едно от стотиците положителни мнения и впечатления? Това не са обективни журналисти, а платени подлоги! Автомобилите си имат плюсве и минусти, които ще бъдат разсисквани много, но да пишеш само минуси, и то по този меко казано "анти" начин, то това не може и не трябва да бъде наричано "журналистика" и "статия"! Това е моето мнение!
 6. Базов H6 може и да му докарат цена 25-26 000 лева, защо не. Но да не забравяме, че би трябвало да има и дизелови двигатели и автоматик, т.е. според мен диапазаона на цените ще е много по-голям от при H5 и ще има много варианти. Според мен може да варират от 25 000 до 35 000 примерно за дизел, автоматик и топ оборудване. При тази цена на дизела, не знам до колко ще е търсен, ама пък и газта и бензина не отстъпват . Та нека изчакаме до края на годината, надявам се тогава да има по-ясна информация. Иначе на мен много ми харесва H6 на първо четене
 7. radioworld, нещо не смятате правилно Ако на Xhizors му гори Бургас-София бутилка от 70л + още 7-8 то си излиза направо 20/100 разход Такъв съм виждал на Cl55 AMG, дето е бензин над 500 коня За да е 13/100 Бургас-София, то е изгорил около 50 литра... което по днешни цени си е 50*1.44 вече = 72 лева! Напълно нормално.
 8. Гледам тук, че взе да става дискусията кой бил скрит дилър от конкуренцията и кой бил скрит дилър от Литекс. Според мен едва ли има толкова изпаднали хора, които да работят за Литекс или за Дачия примерно, и да пишат тук под разни никове уж са клиенти или наблюдатели и да се опитват да хвалят или плюят колите. Надявам се да няма де... Радвам се, че има становище от Литекс. Добре е, че се обосновават, но ми се струва недостатъчно. На мен все пак този монтаж от снимките на първа страница ми изглежда ГРОЗЕН и ОПАСЕН. Това си е моето мнение. Което го и поддържам от това, че до сега не съм виждал така монтирани фабрични бутилки, и нефабрични де Както и да е. Бих искал да видя монтирани газови уредби на Хувър от Италия...Опитах се да намеря в нета, но не успях. Ако някой може да намери, моля да ги постне тук. Също така и на други марки такъв тип монтаж Би било интересно да се сравни нагледно, но аз до сега наистина не съм виждал друг такъв монтаж.
 9. Само да попитам, като е съвсем ясно, че при Хувър, а и не само, тороидална бутилка е най-удачното решение, защо въобще е нужно да се коментира даже монтаж на бутилка "бойлер"? Нека запознати да кажат, какво предимство може да има "бойлера"? Освен може би малко по-голяма вместимост, но на фона на негативите не мисля, че е нужна... Остава ли резервната гума при "бойлера"? Въобще какво налага монтажа на "бойлер", вместо да се изчака примерно месец-два за тороидална? Или тороидални за Хувър ще има тия дни по Коледа?
 10. Xerth, Тук има регистрирани и редовно посещават този форум и дилъри, и служители на Литекс Моторс. Сигурен съм ,че всички мнения и въпроси вече са им известни. Защо няма коментари от дилърите, не знам... Защо няма официално становище от Литекс Моторс, не знам... Както е видно, всички чакаме с голям интерес развитието на този тревожен и сериозен въпрос, и се надяваме за бързо разрешение и адекватна реакция. Това наистина може да се превърне в сериозен препъни-камък, а и идва дюшеш за конкуренцията...жалко наистина... Такъв монтаж на газова бутилка никога не съм виждал понашите улици, камо ли да е фабричен! Това направо като саботаж ми изглежда...
 11. Като обобщя всички мнения и положението като цяло с тези бутилки, за мен наистина положението е много тревожно и сериозно! Настроенията на потенциалните клиенти ще са много негативни. И се чудя как се стига до тази ситуация? Само си представете разговор между двама потенциални клиенти: А: Абе харесах си джипчето на тези ловешките коли, какво ще кажеш, виждал ли си го? Б: Аааа видях едни снимки във форума им, не е истина къде е газовата бутилка, ела да ти покажа, хем изглежда опасно, хем е много грозно и непрактично за SUV!!! В този ред на мисли отворих сайта на Дачия и там видях какво пишат за Дъстъра, защото се сетих, че и на него му предлагат фабрична газ: * LPG (АГУ) – Фабрично монтирана газова уредба с бутилка на мястото на резервната гума със срок на гаранция 3 години или 100 000 км. Това е! Пак казвам, надявам се всичко да е едно страшно недоразумение и някакво объркване и да се реши бързо и благоприятно! Стискам палци всичко да се оправи и да не стане голям проблем и анти-реклама от това нещо...трябва да действат бързо и адекватно! Това е моето мнение!
 12. Остави дали могат или не могат да издържат удари. Това са 70 литра газ на 22-23см от земята, които са сложени на SUV! Това е безумно както и да го погледнеш, друг момент е, че е много неестетично и грозно. Лично за мен това е достатъчна предпоставка да не си купя тази кола! А съм сигурен, че това ще окаже влияние на голям процент от потенциалните клиенти. От тук следва загуба на доверие и интерес и спад в реномето на прохождащ бранд на нашия пазар. Така ги виждам нещата. Пак казвам, това е мое мнение и ми се иска да не се развият така нещата.
 13. Ginoo, ако този служител е казал истината, то не знам какво да кажа... Ако всички Хувъри ще излизат в този вид, няма значение гоелмината на бутилката, едва ли с 10-15 литра по-малка бутилка положението ше е по-добро, то наистина нямам коментар. Ако това е вярно, то за мен това е пример за супер анти-рекламна кампания и съм сигурен, че много голям процент потенциални клиенти на Хувър ще се откажат именно като видят как и къде е монтирана газовата бутилка! Пак казвам, това място на бутлката ми се вижда безумно грозно, опасно и максимално непрактично, и то явно не само на мен. Искрено се надявам отговорните за газовите уредби да измислят нещо и всичко да е било само едно недоразумение и грешка... Не виждам как ще има продажби в този вид? Иска ми се всичко да е наистина някакво абсурдно объркване и да бъде решено максимално бързо!
 14. Fernando, така е, но може да го използват за оправдание. Иначе не си го обяснявам, както и че сайта им не се отваря? Хубаво ще е тук да се включат и някой от дилърите, които посещават форума, примерно Митвас или Грейт Ауто. Да изкажат мнение, не им ли се е сторило, че като се направи такъв монтаж на бутилката, хората ще пощуреят и то с право?! Как се е допуснало въобще да излизат коли с така монтирана бутилка? Интересно ми е, защото наистина всичко изглежда безумно... поне такова е мойто мнение, след като видях снимките...
 15. SteeD, все пак се надявам всичко да е едно голямо недоразумение и пропуск. Това ще си проличи от отношението им към въпроса и последващото поведение. Днес може да не вдигат, защото е официалното им откриване в Ловеч, с Бойко Борисов и т.н. Та може да им е натоварено. От 2-3 часа и сайта им не се отваря...
×
×
 • Create New...