Jump to content

plamen74.72

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от plamen74.72

  1. plamen74.72

    voleex c30 кога?

    Аби не, че нещо, ама тоя новия Логан много ми прилича на Лада Гранта?! Ето и снимчици: Ладата: А това е новата Дачия Логан:
  2. Първият автомобил от завода в Ловеч е готов Той е тестов Great Wall Voleex C10. Екипът от млади инженери на Литекс Моторс направи първия автомобил Great Wall в завода на компанията край гр. Ловеч. Беше произведен лек пътнически автомобил Voleex C10. С асемблирането на автомобила се стартира така нареченото пробно производство, чиято цел е тестване и синхронизиране на оборудването и поточните линии на предприятието, както и въвеждане на системата за качество на произвежданите автомобили. С пробното производство, служителите на завода допълнително ще усъвършенстват своите умения, казват от компанията. Тестването на инсталациите на завода ще продължи до края на годината, а самото производство трябва да стартира от началото на 2012 година, когато ще бъде открит и завода на компанията. Както вече знаете Литекс Моторс откри официално дилърската мрежа на автомобилната марка Great Wall за България, в която в момента се предлагат автомобили произведени в Китай. До края на годината се очаква дилърската мрежа на компанията да бъде разширена на 15 офиса в страната, а през 2012 г. – на 22. Повече инфо и снимки тук: http://www.automedia...icle_14752.html
  3. Ето линк към клипчето: http://vbox7.com/play:aa3e49c8ae&ef=1
  4. Честито и от мен, и ще чакаме снимките!
  5. plamen74.72

    Воликс или Волекс

    Има ли някьде снимки на този модел C20EV? И кьде мога да прочета по-подробно инфо за тези EV модели?
  6. Знам какво пише тук вьв форума! Инфото случайно го видях и за това попитах, понеже и дата на публикацията му не видах, а ми направи впечатление единия модел дето прилича на тойота (много симпатичен е) и за това пуснах темата!
  7. Има ли нещо вярно в тази информация или си е доста подвеждаща за автомобилите които ще се правят в завода? Ето го инфото: http://www.automedia.bg/read/6688.html
  8. Току що пробвах с Live CD/DVD и проблема го няма! Явно нещо е станало при мен, че от инсталирана ОС не иска да пише "ъ", а от живия диск няма проблеми! Edit: Преинсталирах системата и пак от инсталирана ОС не иска да се изпише това "ъ" (все трябва с копи/пейст да го пиша)! Забелязах това и в друг форум "Хардуер.Бг" и то след ъпдейт на форума (какъвто и тук имаше)!
  9. Здравейта - казвам се Пламен Николов от Тетевен. Работа във фабрика за щори "KAMAX", на 37 съм, и съм завършил сградостроителното училище, но съм работил като дърводелец около 10-тина години, а от 4 години работя във фабриката за щори! Мисля, че е редно да спомена и какъв автомобил карам - сега съм с Голф-3, но преди съм имал - като се почне от 1989-та гоина ЗАЗ 968, след него Москвич 408, след това Опел Корса и Форд Фиеста, и от 3 години съм с Голфа! Винаги съм харесвал автомобилите и с радост следя развитието на този нов проект край Ловеч! Всъщност имам и роднини в Ловеч, но това е друга тема! Поздрави!
  10. Блаузъра ми е Опера 11,50 но и с Мозила 5 е същото?! Кирилицата е БДС, а ОС е Българската дистрибуция УСУ 7 Десктоп х64 базирана на Убунту И да само тук се получава този проблем и до сега съм ползвал само бърз отговор, но и при "отговор" е същото?!
  11. Може би зависи кой с каква ОС е - аз съм с Линукс!
  12. Сега забелязах, че колкото и да се опитвам да натисна "ъ" не става в този форум, на всякъде другаде си бачка (сега успях да го напиша с копи / пейст) п.с.Редактирах и предния си пост по същия начин, а и забелязах, че при натискане на бутона с буква "ъ" се включва опцията за удебеляване на шрифта!
  13. Ми то като гледам и две букви ми е изял при предния пост - буква "ъ" се губи!
  14. ОК, благодаря за отговора! Още нещо забелязах - това ми е втори или трети пост а под аватара ми все пише нула мнения - явно е някакъв бъг или...?!
  15. Старата тема на форума ще може ли да се ползва, че много ми харесваше?!
  16. plamen74.72

    Воликс или Волекс

    То фактически това се оказва електромобил.
  17. plamen74.72

    Воликс или Волекс

    Всички модели са хубави! Мисля, че всеки би прочел Voleex по различен начин и не е от толкова голямо значение! Принципно две ЕЕ се прочитат като И но зависи от самата дума! А за моделите този ми харесва най-много (мисля, че е като черният, но с друга решетка):
×
×
  • Създай нов...