Jump to content

dodogrg

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dodogrg last won the day on October 17 2014

dodogrg had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About dodogrg

 • Rank
  Member
 1. И аз да напиша ЧЕСТИТО и да пожеля да ти служи вярно и да ти доставя само удоволствия!
 2. Здравейте, Ровех се в италианския сайт на марката и в каталога на стиид 5 открих тази модификация. Това ще го има ли и при нас? Исках и да попитам блутуут ще се предлага ли като екстра? Поздрави.
 3. Това е някакъв корейски Флуенс с решетка на Дачия и изменени стопове.
 4. Здравейте на всички. Вчера бях на панаира и както се досещате веднага отидох на щанда на Литекс моторс. За пореден път не останах разочарован, даже сега пикапите ми се видяха още по-хубави защото после се преместих при Мицубиши да разгледам техния L 200. Смятам че Стийд не отстъпва по нищо на японската като интериор и екстериор, а да, единствено по цена 33000/59000 лева, за дизела става дума. Пластмасите на мицубишито, особено по вратите бяха с много ниско качество, единствено стереоуредбата беше по лъскава, което не е голяма загуба и бутончетата за управление на климатика- все пак това беше най-високото оборудване.)) Не ми хареса цената на твърдия покрив- 4000 лева ми каза представителя на Литекс. Иначе съм решил да се обзаведа с един пикап в близките месеци.
 5. Честито и от мен. Безаварийно да си я караш и само хубави преживявания с нея Новата кола си е нова кола, дори и лада да е. Последните 6 години, колите , които карам винаги съм ги взимал на по 6 до 14 км. пробег, знам колко е приятно усещането. Пак честито. :hello2:
 6. Преди няколко години, като си взех Мицубишито Лансер 1.8 бензин, и направо от Балкан Стар на бензиностанцията и оттам към Варна)) На магистралата до Варна и ударих лимита от максимална скорост.))) Само не ми казвайте сега за ограниченията, знам че съм бил в нарушение, но тогава нямаше движение и позволяваше да се направи такъв тест. Така че не съм чакал да се разработва, все пак си е бензинов двигател не е дизелов, където трябва да си 'по-нежен'. В момента съм с дизел и в началото го пазех да не минава над 4000 оборота и макс до 90 км/ч. Мицуто нямаше нникакви проблеми след това бясно каране.
 7. Все пак да не забравяме че дизеловия вариант е с 4000 лева по-скъп от бензиновия, което е от значение при изчисляването на "кое е по-изгодно", също така особено важен е и средния годишен пробег.
 8. Доколкото знам и "Анастасов" в Пловдив също ще бъде дилър. На изложението в София техен представител ме посрещна.
 9. Здравейте и от мен, много ми е приятно да съм сред вас. Казвам се Добри, на 35 години съм и работя като търговски директор в металургичен холдинг. Автомобилите са ми страст може би защото баща ми имаше сервиз за ремонт на тежко катастрофирали и откакто се помня не е имало свободна минута в която да не съм работил при него, разбира се докато не си завърших висшисте образования и не поех по професионалният си път. Инженер съм после и икономист. Както и преди съм писал искрено се надявам това производство на автомобили в България да тръгне. Пожелавам успех на всички .
 10. Boyko23 ако не се лъжа е от новите дилъри на марката.
 11. Здравейте, до колко часа ще работи центъра на Митвас събота и неделя, само днес и утре са ми свободни.
 12. Като сме тръгнали да си пишем за аксесоари да попитам за ролбари и стъпенки ще има ли?
×
×
 • Create New...