feikot Публикувано 19 Юни, 2011 Share Публикувано 19 Юни, 2011 Редно е поне да се запознаем и да се представим де.Казвам се Тихомир от Казанлък,но живея в София по принуда. Занимавам се със фотоволтаични инсталации и независими енергостанции на вили (статични) и мобилни за каравани и палатки. Видев ми напомни,че трябва да си допълня и променя заниманията... Сега се занимавам със земеделие,като имам лешникова градина и няколко оранжерии с домати. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 19 Юни, 2011 Share Отговорено 19 Юни, 2011 Казвам се Радослав Вълков, работя като системен администратор! Занимавам се с поддръжка и инсталации на сървъри и работни станции ... за всякакви въпроси свързани с компютри можете да се обръщате към мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 19 Юни, 2011 Share Отговорено 19 Юни, 2011 Ха така! В такъв случай аз съм Димитър, от София съм - програмист. Като цяло колите са ми страст, макар че шофирам крайно икономично и разумно. Още от 2009та насам следя завода в Баховица - най-накрая истинско производство на автомобили у нас от сериозен инвеститор. Най-накрая предприятие в производствения сектор и то в провинцията, а не поредния "call center" в София. И след като година и половина се чудех къде да намирам информация, реших да помогна да я съберем на едно място Искам специални благодарности да изкажа на другия администратор "Говедо", който макар да не се включва често, помогна безкрайно за дизайна на форума и настройката, така че облика на това местенце е до голяма степен по негова вина! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
C2H5OH Отговорено 28 Юни, 2011 Share Отговорено 28 Юни, 2011 (Редактирано) Специални адмирации и към admin и към Говедо тогава за идеята, ентусиазма и желанието да поддържат форум. Това е първия форум за бъдещи автомобили. Казвам бъдещи, защото ние сме фенове на това, което ще се прави в България. Казвам се Мишо. От София съм и работя на бензиностанция Петрол на Ботевградско шосе. В момента търся и се надявам да успея да си намеря по-сериозна работа. Иначе съм се занимавал с търговия. 13 год. на бяла техника - дребно и едро, а последно с химия - суровини за производство на бои, лакове, сухи смеси, PVC за производство на профили и тръби. Надявам се пак да си намеря нещо в сферата на търговията или транспорта. edit - Вече слава Богу не съм бензинджия в Петрол. Отново се върнах към стария бизнес - бяла техника. Работя в Карфур. Редактирано 6 Август, 2011 от C2H5OH Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
regoslav Отговорено 29 Юни, 2011 Share Отговорено 29 Юни, 2011 Здравейте и от мен. Казвам се Мартин Владимиров, от Пловдив съм. Работя като счетоводител. Следя развитието на този проект от както се появиха първите статии за него. Без съмнение това е една много сериозно инвестиция, която ще е само в + на нашата затормозена икономика. Хубаво е, че се появи този форум, които да събере феновете на идеята и в България да има автомобило-производство. Благодарности на администраторите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mehudi Отговорено 29 Юни, 2011 Share Отговорено 29 Юни, 2011 петър стоянов. притежавам и управлявам фирма за производство на хранителни добавки. фирмената "флотилия" се нуждае от увеличаване. не купувам автомобили "нов внос". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 29 Юни, 2011 Автор Share Отговорено 29 Юни, 2011 Еми ето,тъкмо ще налееш някой лев сега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Frederic Beigbeder Отговорено 7 Юли, 2011 Share Отговорено 7 Юли, 2011 Здравейте, колеги Аз съм Батинков, Атанас (казват ми Батина) и съм програмист, с по-големи наклонности към ядрената физика, но с диплома за любител-астроном. В продължение на 5 години основната ми работа беше да пиша софтуер за VW, Mercedes и BMW. В момента, обаче от автомобилите се насочих към авиолиниите – разработвам търсачка за евтини самолетни билети, но това ще е актуално докато не ми омръзне или поне докато си завърша магистратурата – ядрена физика и не се преместя в Швейцария. Вече съм изпробвал възможностите на един от моделите на GW – Hover5 и съм повече от щастлив. Нямам никакви съмнения, че това е колата, която ще си купя, но ще изчакам да пуснат първата серия, произведена в БГ – не е суеверие, а предразсъдъци. В някоя от другите секции съм направил нещо като ревю, ако някой има въпроси може да пита, ако ли не - аз така или иначе ще си кажа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mehudi Отговорено 7 Юли, 2011 Share Отговорено 7 Юли, 2011 ... с диплома за любител-астроном. ...... може ли по-подробно - каква е тази диплома за любител-астроном? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gandalff Отговорено 11 Юли, 2011 Share Отговорено 11 Юли, 2011 Казвам се Александър, на 35 години съм и по професия съм корабен машинен инженер. Занимавам се с кораборемонт. Плавал съм по корабите и съм бил 5 години корабен застрахователен инспектор. Автомобилите са ми хоби. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chandler Отговорено 11 Юли, 2011 Share Отговорено 11 Юли, 2011 Здравейте и от мен! Казвам се Цветан Илиев и в момента съм последна година в техническия, специалност мехатроника, като в момента разработвам (интерестно казано) дипломна работа на тема "Автоматични сенници за коли". Живи и здрави Септември защитавам и се присъединявам към инженерното семейство. Завършил съм средното си образование в техникума в Правец, специалност компютърна техника и технологии, така че и аз ще помагам с каквото мога в тази област Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
стената Отговорено 11 Юли, 2011 Share Отговорено 11 Юли, 2011 Здравейте казвам се Павлин Колев на 40 години от Габрово и съм първият официален собственик на Н5 за България.Иначе по професия съм Шекерджийя майстор сладкар работя с концентрирана захар .Ако сте идвали в Габрово по точно на Етъра възможно е да сте опитвали от моята продукция петлета сусамки бяло сладко халвички и други.Съвсем случайно се качих на Н5 и така се впечатлих че го купих ,ще видим дали за добро или за лошо.Иначе мечтая тази държава най сетне да си стъпи на краката и всички да заживеем по добре да пройзвеждаме коли техника и да печелим от това и най вече младите способните хора да остават тука да работят и да се развиват.Българина е работлив находчив и изобретателен иначе нямаше да оцелее до сега . 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dodogrg Отговорено 17 Юли, 2011 Share Отговорено 17 Юли, 2011 Здравейте и от мен, много ми е приятно да съм сред вас. Казвам се Добри, на 35 години съм и работя като търговски директор в металургичен холдинг. Автомобилите са ми страст може би защото баща ми имаше сервиз за ремонт на тежко катастрофирали и откакто се помня не е имало свободна минута в която да не съм работил при него, разбира се докато не си завърших висшисте образования и не поех по професионалният си път. Инженер съм после и икономист. Както и преди съм писал искрено се надявам това производство на автомобили в България да тръгне. Пожелавам успех на всички . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 4 Август, 2011 Share Отговорено 4 Август, 2011 Здравейте. Манол - телекомуникационен инженер с интереси в областта на верификацията на интегрални схеми. Работя в HP не по специалността ми, но ме устройва и допада засега... Живея в София по принуда, но съм от Смолян. Там завърших математическа гимназия с профил Математика, информатика и английски - от там и страстта ми към всякакъв вид код и програмирането Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plamen74.72 Отговорено 4 Август, 2011 Share Отговорено 4 Август, 2011 (Редактирано) Здравейта - казвам се Пламен Николов от Тетевен. Работа във фабрика за щори "KAMAX", на 37 съм, и съм завършил сградостроителното училище, но съм работил като дърводелец около 10-тина години, а от 4 години работя във фабриката за щори! Мисля, че е редно да спомена и какъв автомобил карам - сега съм с Голф-3, но преди съм имал - като се почне от 1989-та гоина ЗАЗ 968, след него Москвич 408, след това Опел Корса и Форд Фиеста, и от 3 години съм с Голфа! Винаги съм харесвал автомобилите и с радост следя развитието на този нов проект край Ловеч! Всъщност имам и роднини в Ловеч, но това е друга тема! Поздрави! Редактирано 4 Август, 2011 от plamen74.72 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
teodordt Отговорено 6 Октомври, 2011 Share Отговорено 6 Октомври, 2011 Казвам се Теодор Тодоров и скоро си получих Сандерото. От Добрич съм и живея във Варна от 10 години (без да се брои студентския живот ). Одитор съм във FicadexBulgaria. Занимаваме се със независим финансов одит, счетоводство, консултации, данъци, социално-осигурителни и трудово-правни казуси. За да не стане реклама, повече информация за дейността наhttp://www.ficadexbulgaria.com От 2004 г., с изключение на около 2 месеца докато си чаках Сандерото, всекидневно шофирам в "лудницата". Служебните ми пътувания са в периода Януари - Април всяка година, обикновено в района на Варна, Добрич, Балчик, Каварна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
denizalekov Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 Здравейте колеги, казвам се Дениз Алеков или както ме наричат "бомбата" бил съм като бомба. на 21 год от София управител съм на хотел и 2 магазина Нов съм в форума и се надявам да ме приемете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 Здравейте всички, Аз съм Теодор Огнянов и съм в IT сферата. Ръководя екипа по внедряване и разработка на нови технологии в нашата фирма, която се занимава със софтуер за управление на заводи. Имаме и направление за упрвление на хотели и ресторанти. Учил съм в ТУЕС и после в ТУ (логично). Голям съм фен на Мерцедес. Имал съм 4 и мисля да премина на GW, когато успея да продам сегашния. Имам доста разнообразни хобита като риболов, заваряване, спорт, offroad, колекциониране на ценности и още много други по-слабо засегнати. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xhizors Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 Здравейте и от мен, аз съм Калоян, студент в ТУ софия, специалност Авиационна техника и технологии 1ва година. Роден съм и съм учил в Бургас, завърших ПМГ с профил математика и немски. Фен съм на бмв и хонда, а преди Ховъра карах сеат кордоба. Хобитата ми са: хапване и пийване с добра компания, всякакви спортове, пиротехника, мотори, разглобяване и сглобяване на всичко и най-вече на кордобата, плуване, AutoCad, bushcrafting, всякакъв вид огнестрелни и хладни оръжия, чакам да се махне снега и да почвам да изкарвам А категория и от 1 седмица уча китайски (няма нищо общо с марката) и си правя планове да отида за риба някой ден та да пробвам как е. В сравнение с вас предполагам съм неопитен шофьор с около 50000км безаварийно. За момента нямам работа тъй като съм 1ва год. редовно обучение и засега графика не позволява и това е от мен, поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 18 Януари, 2012 Share Отговорено 18 Януари, 2012 (Редактирано) ............Иначе мечтая тази държава най сетне да си стъпи на краката и всички да заживеем по добре да пройзвеждаме коли техника и да печелим от това и най вече младите способните хора да остават тука да работят и да се развиват..... Напълно подкрепям цитирания колега!! Здравейте и от мен Иво Цеков. Вече и с Hover H5. От София съм. Завършил съм МГ в София и УНСС. От 15 - тина години се занимавам с финанси и счетоводство. Голям фен съм на италианските автомобили и имах алфа 156, с която се разделих наскоро. Хоби: скитане по планините, бойни изкуства, изотерични и окултни науки. Редактирано 14 Септември, 2012 от terminator Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 18 Януари, 2012 Share Отговорено 18 Януари, 2012 Здавейте и от мен Казвам се Симеон Петров и съм от Пловдив. Завършил съм Биология в ПУ и вмомента работя във Фармацевтична фирма. Фен съм на Опел,БМВ. Много съм навит на някоя от колите на Грейт Уол, но засега... Хобитата ми са, риболов, фотография, ровичкане в интернет, фотошоп, четене на книги(за това не остава почти никакво време) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlos7ar Отговорено 18 Януари, 2012 Share Отговорено 18 Януари, 2012 (Редактирано) А как съм я пропуснал тази тема. Здравейте, аз съм Виктор от Горна Оряховица. Учих 2 години в Русе комп системи и технологии, но се отказах и се преместих да уча в Уелс специалност Internet Computing. По стечение на обстоятелствата и там прекъснах, но само временно понеже освен, че издържам себе си помагам и на родителите си. В момента съм в Мюнхен работя като програмист в компания за разработка на уеб сайтове . Уча немски и събирам пари да се върна в Обединеното кралство поне докато завърша. Колите, спорта, природата, компютърните игри, пътешествията, музиката и рисуването са ми хобита Редактирано 18 Януари, 2012 от zlos7ar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shrek Отговорено 4 Февруари, 2012 Share Отговорено 4 Февруари, 2012 Здравейте, аз съм Шрек. Макар да съм грозен, имам нежна душа и добро сърце Всъщност съм Борислав Станков на 35 г. ( от утре на 36) от София. Учил съм Радио и Телевизия, след това - Зъботехника. От 12 години се занимавам с второто и го върша с удоволствие. Аз съм нов за вас, но не и вие за мен. Форумът ми харесва и се надявам да имам повече време за включване. Обичам да пътувам, да чета книги ,морето ,риболова...Обичам и да мечтая, и не рядко мечтите ми се сбъдват !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rtasev Отговорено 5 Февруари, 2012 Share Отговорено 5 Февруари, 2012 Румен Тасев. Благоевград. 30+ Дрводелец Работя на дървообработваща CNC машина (врати, прозорци и разни други красоти) В момента имам и карам: Н5, астра G, Лада Нива,... Ч.Р.Д. на Шрек Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feri Отговорено 26 Февруари, 2012 Share Отговорено 26 Февруари, 2012 Здравейте,казвам се Валери Иванов.Автотапицер съм от 12год.4 години практикувах в Хамбург Германия.Имал съм Фиат уно,Хонда Сивик,Ситроен Ксара пикасо,Тойота Рав4,а сега Хувър 5,следя форума отдавна,но май-съм пропуснал да се представя.Приятно ми е.. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts