Niki.A. Отговорено 8 Октомври, 2012 Share Отговорено 8 Октомври, 2012 (Редактирано) Да сребрист беше. Дали знаеш дали има промени по педали , волани и др. Щот аз съм се учил на една ладичка дет ми протри 2 чифта чистонови дънки защото волана и ми опираше в краката.Щех да се искефя да се уча на по голяма кола. Редактирано 8 Октомври, 2012 от Niki.A. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 9 Октомври, 2012 Share Отговорено 9 Октомври, 2012 Ами не знам трябва да го питам като го засека някога... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 9 Октомври, 2012 Share Отговорено 9 Октомври, 2012 Да сребрист беше. Дали знаеш дали има промени по педали , волани и др. Щот аз съм се учил на една ладичка дет ми протри 2 чифта чистонови дънки защото волана и ми опираше в краката.Щех да се искефя да се уча на по голяма кола. Сивия учебен Ховър е оборудван по всички изисквания за извършване на учебна дейност - педали, огледала, табели и т.н. Самия собственик е страхотен човек и с удоволствие бих го препоръчал на всеки, който има нужда от шофьорски курсове. Ако някой има интерес, мога да му дам координати на ЛС, за да не изглежда като реклама... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 9 Октомври, 2012 Share Отговорено 9 Октомври, 2012 Сивия учебен Ховър е оборудван по всички изисквания за извършване на учебна дейност - педали, огледала, табели и т.н. Самия собственик е страхотен човек и с удоволствие бих го препоръчал на всеки, който има нужда от шофьорски курсове. Ако някой има интерес, мога да му дам координати на ЛС, за да не изглежда като реклама... За да разсея всякакви съмнения Бойко ли се казва човека? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 9 Октомври, 2012 Share Отговорено 9 Октомври, 2012 Борис... Освен ако не са станали два учебни... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 9 Октомври, 2012 Share Отговорено 9 Октомври, 2012 Ох да бе Борис Пасков ако не се лъжа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 9 Октомври, 2012 Share Отговорено 9 Октомври, 2012 Тази седмица форумът се разгоря със страшна сила! По едно време сякаш едва тлееше, но сега...мненията валят ли валят..., е не всички са +, но то тук му е мястото да се говори за проблеми, а не само да се тръбят фанфари. И сякаш началото даде колегата gss с учебният Волекс. Та като видях поста му се сетих, че преди около две седмици...... ..... спирам на паркинга пред Бриколаж (до автогара Родопи) в Пловдив, започвам с досадното събиране на телефони, портфейли, ключове и др. дреболии преди да изляза от колата. Слизам, правя 4-5 крачки и какво да видя - оранжев учебен Волекс. Щракам с телефона и си викам после ще видя във форума gss ли е или не е. Но пък почти сигурен бях, че е той едва ли ще има два учебни Волекса в Пловдив. Искам да кажа, че това си беше чиста случайност, а не плод на преднамерени действия Привет на gss и пожелание проблемите с колата му да спрат до тук, и от тук нататък само доволни курсисти и курсистки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viggen Отговорено 9 Октомври, 2012 Share Отговорено 9 Октомври, 2012 (Редактирано) Само да ви споделя опита си, от други форуми, в които имаше подобни теми, не всеки иска, и не на всеки му е приятно, да бъде отразен в нета, с дата и час, къде е бил... Поводи да не желае това....най-различни, форумите са достъпни за всички и..... издънки дебнат отвсякъде...както се казва. Таа..хубаво, водени от еуфорията споделяте, ама имайте и едно на ум. Редактирано 9 Октомври, 2012 от viggen 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 10 Октомври, 2012 Share Отговорено 10 Октомври, 2012 Благодаря за споделения опит! Както се вижда в моят коментар нито има фиксиран ден, нито час още по-малко дата. Т.е. взел съм тези неща в предвид още когато съм писал. Мястото е пред магазин, в който може да бъдеш по всяко време без да има нещо съмнително. Забравил си да напишеш за скриване на номерът на колата, което също е важно! В случая не съм скрил номерът, защото самият собственик го е публикувал месеци по-рано. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viggen Отговорено 10 Октомври, 2012 Share Отговорено 10 Октомври, 2012 Не говорех специално на теб, а по принцип за такъв тип теми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 20 Октомври, 2012 Share Отговорено 20 Октомври, 2012 Волексите явно се въдят, като гъби след дъжд. За два дена по маршрута Русе - Поморие - Русе видах поне десетина (загубих им броя), повечето в движение, не успях да ги снимам, имаше доста служебни, с някакви рекламни надписи по тях, някакъв СОТ. Успях да щракна един със спортна маска във Варна: и един с багажник в Поморие: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 21 Октомври, 2012 Share Отговорено 21 Октомври, 2012 Това количе има данни да стане най-масовата кола в БГ. Дано само от Литекс се стегнат малко и започнат да работят по-сериозно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 24 Октомври, 2012 Share Отговорено 24 Октомври, 2012 Вчера видях Great Wall h3 CUV маслено зелен (много хубав цвят).Много добре изглежда машината, доста по-добре от черните които съм виждал. Мислех си че ние с новите H5 сме ентусиасти и търсачи на силни усещания,но шапка им свалям на хората дето си купуват втора употреба без никаква гаранция. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 24 Октомври, 2012 Share Отговорено 24 Октомври, 2012 Днес видях Great Wall Safe на околовръстното в София, беше с регистрационен номер от Перник. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
torettos Отговорено 25 Октомври, 2012 Share Отговорено 25 Октомври, 2012 (Редактирано) Даже и не бях чувал, че има GW Steed за патрулка Редактирано 25 Октомври, 2012 от torettos Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 26 Октомври, 2012 Автор Share Отговорено 26 Октомври, 2012 Има има,има и Н5 и Стийд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johnnie Отговорено 5 Ноември, 2012 Share Отговорено 5 Ноември, 2012 Днес пред Литекс Тауър видях подредени 10 бр. регистрирани бели дизелови Steed 5 с монтирани лебедки и твърдо покритие на багажника. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 7 Ноември, 2012 Автор Share Отговорено 7 Ноември, 2012 В Казанлък пък има 2 Стийда,бели,единия на ВИК другия частен и което ми направи впечатление е,че частния е със сиво дъно...праговете,долната част на броните и калниците бяха сиви.Много го отваря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 19 Декември, 2012 Share Отговорено 19 Декември, 2012 Вчера видях един Волекс C20R пред сервиза на GW в Русе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kisolre Отговорено 21 Декември, 2012 Share Отговорено 21 Декември, 2012 Кауфланд, Владиславово, Варна. Нямаше как да не спра до колегата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rtasev Отговорено 21 Декември, 2012 Share Отговорено 21 Декември, 2012 (Редактирано) Е и аз така на паркинга на Бриколаж в Благоевград, псувах китайците, че не ми работи централното, докато моя щракаше през две коли в дясно Сам си се смях след това, ама никой не ме видя (може би) Редактирано 21 Декември, 2012 от rtasev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 24 Декември, 2012 Share Отговорено 24 Декември, 2012 Преди малко, пред Фантастико в София, Драгалевци - бял полицейски Voleex. Полицаите гледаха лошо, явно изнервени покрай дежурствата по празниците. Та ми беше неудобно да снимам. За пръв път честно казано виждам полицейски Voleex - Hover-ите се мяркат доста по-често. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 21 Март, 2013 Share Отговорено 21 Март, 2013 Малко да вдигна темата. В понеделник - на бензиностанция Shell на Околовръстния Път в София (след Симеоновско Шосе, в посока Перник), видях спрях автовоз с 6-7-8 нови Steed-а. Чудя се дали са от първите произведени у нас, или последния внос Не снимах, защото карах. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 22 Март, 2013 Share Отговорено 22 Март, 2013 admin, ще можем да видим БГ пикапи съвсем скоро. Сега като приключи кампанията на Литекс за тест-драйв на пикапа и спечелилите 2-ва почивни дни с пълен резервоар гориво, към наградата ще бъдат поканени в завода на слизането от конвейера на първите БГ бройки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 8 Април, 2013 Share Отговорено 8 Април, 2013 (Редактирано) Трябва да си направим някакви лепенки....нещо, по което да се познаваме. Фиат и Алфа форумите имат страхотни такива. Да почна ли да мисля нещо по въпроса. Само че ко да пиша.....адреса на форума. И някой ник, може би. Или емблема. Да си пуснем ли една тема отделна за "Стикери"...?? Редактирано 8 Април, 2013 от yavorphoto Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts