Jump to content

Migel

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Migel last won the day on February 29 2020

Migel had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

1 Follower

About Migel

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Пазарджик
 • Карам:
  Astra H Z16XER

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Какво стана с head-up display-а? Използваш ли го вече?
 2. Какъв тип е датчика - индуктивен, NC или NO.... Не е ли възможно да свържеш бутон вместо датчика. Когато спреш - натискаш бутона, превключваш на бавни пускаш бутона и караш.
 3. Всъщност устройството представлява по-удобен интерфейс между човека и телефона му( като допълнение, и колата му). Само по себе си то не може да се използва самостоятелно. Т.е. ако се използва за навигация, то телефона трябва да разполага с такава. Прав ли съм? В общи линии интересна джаджа. Доста приятна реклама, а пък продажбите определено са се повлияли от 40%-то намаление ;-) Да не говорим, че такива дисплеи се предлагат като допълнително оборудване от ограничен брой автопроизводители и то на цена в пъти по висока дори от $499 ;-)
 4. Малко извън темата - тези обороти (1500) на празен ход ли са?
 5. Размерът на гумата е 125/75/16 - посочен в пост # 4, и е цитиран в #11.
 6. Еее, колега, ако вкараш и застраховките нещата сериозно ще загрубеят , а също и стойността на колата. Кога ще направиш няколко зареждания " до горе", за да лъсне разхода ?
 7. Винаги съм се чудил какво пречи климатиците да се затварят "перфектно" и да не пропускат след отваряне?! Тази чуденка ми е валидна както за авто-, така и за домашните климатици.
 8. Честито и от мен! Щом за сега си се отказал от газ - ще разберем какъв ще е разхода на бензин
 9. Уфф, аз попадам сред непоправимите оптимисти ;-) А пък може да преминем на алтернативни занимания, като каране на кънки по къс ръкав на ледената пързалка, парна баня, басейн и т.н. важно е човек да се откъсне от ежедневието. П.П. Абе то жена ми хубаво ми викаше да ходим в Австрия, ама аз не та не...не слушам да му се невиди! Обещавам другата зима да съм послушен! ;-)
 10. Проверил ли си в "sportdepot" ? Nordica имат намаление и променлива, и фиксирана твърдост, ако имат и подходящия размер
 11. Сега може да се хванат намаления. Какви по-точно обувки търсиш?
 12. Банско е 990 м, а пистите започват от 1600 м до около 2600 м. За 21-ви прогнозата е, че ще се захлажда. Както се казва времето ще покаже.
×
×
 • Create New...