Jump to content

Migel

Members
 • Posts

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Migel

 1. Какво стана с head-up display-а? Използваш ли го вече?
 2. Какъв тип е датчика - индуктивен, NC или NO.... Не е ли възможно да свържеш бутон вместо датчика. Когато спреш - натискаш бутона, превключваш на бавни пускаш бутона и караш.
 3. Всъщност устройството представлява по-удобен интерфейс между човека и телефона му( като допълнение, и колата му). Само по себе си то не може да се използва самостоятелно. Т.е. ако се използва за навигация, то телефона трябва да разполага с такава. Прав ли съм? В общи линии интересна джаджа. Доста приятна реклама, а пък продажбите определено са се повлияли от 40%-то намаление ;-) Да не говорим, че такива дисплеи се предлагат като допълнително оборудване от ограничен брой автопроизводители и то на цена в пъти по висока дори от $499 ;-)
 4. Малко извън темата - тези обороти (1500) на празен ход ли са?
 5. Размерът на гумата е 125/75/16 - посочен в пост # 4, и е цитиран в #11.
 6. Еее, колега, ако вкараш и застраховките нещата сериозно ще загрубеят , а също и стойността на колата. Кога ще направиш няколко зареждания " до горе", за да лъсне разхода ?
 7. Винаги съм се чудил какво пречи климатиците да се затварят "перфектно" и да не пропускат след отваряне?! Тази чуденка ми е валидна както за авто-, така и за домашните климатици.
 8. Честито и от мен! Щом за сега си се отказал от газ - ще разберем какъв ще е разхода на бензин
 9. Уфф, аз попадам сред непоправимите оптимисти ;-) А пък може да преминем на алтернативни занимания, като каране на кънки по къс ръкав на ледената пързалка, парна баня, басейн и т.н. важно е човек да се откъсне от ежедневието. П.П. Абе то жена ми хубаво ми викаше да ходим в Австрия, ама аз не та не...не слушам да му се невиди! Обещавам другата зима да съм послушен! ;-)
 10. Проверил ли си в "sportdepot" ? Nordica имат намаление и променлива, и фиксирана твърдост, ако имат и подходящия размер
 11. Сега може да се хванат намаления. Какви по-точно обувки търсиш?
 12. Банско е 990 м, а пистите започват от 1600 м до около 2600 м. За 21-ви прогнозата е, че ще се захлажда. Както се казва времето ще покаже.
 13. Верно...на Тодорка.. ти се майтапиш ;-)
 14. Само 10 дни до Банско 2014... Дръж се сняг...идваме!!!
 15. И сега като повдигна темата... :-) Удобно ли е да споделиш цената и оборудването - някои неща се виждат и от снимките, но други не са ми ясни - климатика автоматичен ли е, има ли круиз контрол, има ли борд компютър? Може въпросите да са лишени от логика, защото може да се проверят на сайта на GW, но ги задавам защото там нещата са виртиуални, а пък друго си е да се разбере какво има една реално продадена кола.
 16. Честито и от мен, и много безаварийни километри! И аз мисля, че е първият престрашил се, поне във форума де....нещо като poroinik на С30 ;-) И сега с въпросите: - как ти се видя размера на багажника? Предполагам, че бутилката е на мястото на резервната гума и ще може да се използва целия?!
 17. Стана ли ясно какво точно регулираха - само клапани ли?
 18. По принцип никой не може да забрани на вестниците, на телевизиите да пишат и говорят глупости, и откровени лъжи. Просто всеки трябва сам да разсъждава и да търси информация от "извора", а не предадена по "разваления телефон" от ухо на ухо.
 19. "През месец октомври петте най-предпочитани нови автомобила в категориите ще бъдат тествани на италианската писта в Балоко." Май нямаме много време
 20. Съгласен съм с Говедо, че според представеният договор ако автомобилът не е доставен след 50-я работен ден по вина на продавача, то купувача има основание да развали едностранно договора и да си вземе аванса 1000 лв. Друг въпрос е как точно ще се установи вина на продавача в този случай?! Според мен тук може би дилърът е подходил малко непрофесионално, не със зла умисъл, и е предствил договора преди да са осигурени парите. nmnikolov В твоя случай дилърът е изчакал одобрението и тогава сте подписали договора, т.е. всички сте ок. Докато при chicho50 сякаш дилърът е бързал и се е получил този казус. Не казвам, че човекът не е трябвало да си отваря очите "на четири", но все пак е отишъл при официален дилър на марката, предполага се с опит в продажбите и възможните проблеми произтичащи от тях, а не на Горубляне. Мисълта ми е, че отношенията продавач - купувач в този случай би трябвало да са по-ясни и чисти,или как да кажа - с грижа и отношение към клиента. Както писах по- горе едва ли е било със зла умисъл, по- скоро от неопитност от страна на дилъра.
 21. Eee...то това CR-V дава разход като лека кола, че даже и по-малко, ако се сравнява с кола с приблизително същата мощност. Браво на Хондата!
×
×
 • Create New...