Jump to content

Весислав Кангов

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Весислав Кангов last won the day on September 25 2016

Весислав Кангов had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

3 Followers

About Весислав Кангов

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Карам:
  Hover 5

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. Здравейте и моето мотор че се прецака в сервиза искаха 760 лева с труда за смяна, обаче в Али експрес е пълно с части за тези коли и си го поръчах за 86 лева. Правете първо справка там дори в сервиза като видяха цените онемяха, но и те не са виновни от Литекс дават цените!
 2. Честито, много е красива. Като возене как е, имам предвид комфорта и обезшумена ли е добре?
 3. Заради избилата гарнитура. За карай си колата в Тандер, монтьора си разбира от работата.
 4. И така ремонта на Ховъра завърши, шлайфане и т.н. Обаче направиха и разтоварването варианта с тръбата на 4ти цилиндър, днес 100 километра се държа всичко ОК. Относно парното ДА става топло по-бързо. Нооо ще се тества в балкана...
 5. За проверка на окачването и всичко свързано ходя до Пловдив тъй като в София не намерих читав стендаджия пича е уникален намира се до Макдоналдс на ВСИ! Пример излизам от сервиз с твърдението за луфт на рейка отивам при него и намира биалета за смяна , правя го и колата е перфектна...!
 6. Незнам как са направени тези машини днес и Стийда ни на 20000 километра смеси антифриз с маслото. Тея коли май верно са пълен ташак.....
 7. Според мен това с водното охлаждане ще е по ефективно само от снимките не разбирам на горна или долна тръба се връзва за тръбите на парното.
 8. Току що им го обясних и изпратих линк, дано да могат да го направят и тестват след ремонта върху моята. Сервиза е Тандер.
 9. Има ли някъде из България сервиз които може да направи тази манипулация? Днес точно този цилиндър ми направи проблем и смеси антифриз и масло и сега шлаифане.
 10. Здравейте искам да слагам фланци на Н5-цата някой знае ли какъв размер трябва да са. Гумаджията ми е малко смахнат. Благодаря предварително.
 11. Аз си взех едно за пет лева от олх с доставка десет лева, работи перфектно ако намериш точното приложение, това което ми дава да изтегля не струва, чете всички грешки и трие, ако ти решиш според грешката отиваш в сервиз. Аз веднъж съм го ползвал колата беше като задавена нещо от газовата взе да прекъсва и светна чека, изтрих грешката и заработи перфектно.
 12. Здравей и на мен ми го правеше преди бяха ми сложили бутилката под различен ъгъл, отиваш в Тандер и ще ти я оправят.
×
×
 • Create New...