Jump to content

Весислав Кангов

Members
  • Мнения

    145
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    9

Весислав Кангов last won the day on Септември 25 2016

Весислав Кангов had the most liked content!

2 Последователи

Profile Information

  • Адрес:
    София
  • Карам:
    Haval h6

Последни посетители

1642 профилни разглеждания

Весислав Кангов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Обществена Репутация

  1. Честито, със здраве да се кара, с хубави гуми ядове няма да имаш, аз имах последния модел н5 и никъде не съм закъсвал.
  2. Няма начин и аз чакам за ъпдейт още миналата година се говореше че ще качат на мултимедията Android Auto. Но все още чакаме ние клиентите както и търговците разбира се.
  3. Много без аварийни километра пожелавам, колата е страхотна и аз я карам, само бера ядове с газовата уредба на Ланди Ренцо която поставиха в Бг.
  4. Бутилката е малка на мястото на резервната гума, като разход не съм засичал точно 60 лева горе долу от София до Варна смесено, тъй като 30% от горивото е бензин.
  5. Днес взех колата е и ок за сега, сменили са отново рейката с инжекторите като са сложили съвсем друг модел от одобрения за този модел кола, това не ме бърка само да работи, но смятам че всичко е до настройка на компа, едва ли е от прегорели кабели и прочие уредбата е на три месеца. Но остава ограничението за зареждане само Sheel и в критични ситуации другаде.
  6. Много мерси за коментара, газта е течна фаза няква модерна газова уредба, не разбирам от тези работи, вчера пак е в карах в сервиза и днес се обадиха че е ОК вече, съгласен съм че е проблем на настройка, лошото е че всички ги инсталират по стандарт а само при мен се появи този проблем.
  7. Този изглед съм го правил и с 2,4 мотор, но при по тежък терен не държат, найстина тежък.
  8. Чак толкова тежък терен с този съединител едва ли е видял. От сервиза не препоръчват.
  9. За София става въпрос, и няма как да сменя газаджията колата е чисто нова в гаранция.
  10. Сега ме накараха да изгоря две бутилки газ от Шел и след това да правили промивка?!?!?!
  11. Здравейте, има ли някой проблем с газовата уредба на Ланди Ренцо при Хавал, моя проблем е следния сутрин само първия път при превключване на газ започва да се тресе мотора около 5 секунди, смениха ми веднъж инжекторите като дефектни ама и след това пак го прави, смятат че е от лоша газ и се зацапвали, странно ми е зареждам само на ЕКО. Може ли съвет на три месеца кола два пъти в сервиза на газаджиите влиза?
  12. Да точно с него ще се повдигне, но при тежък терен трябва да си по внимателен.
  13. Първо в сервиза на Греат Уол препоръчвам Пловдивския да ти кажат точно, ако е едно от моторчето че са две искай да го видиш, при тях е скъпо поръчваш от алиекспрес само че идва не регулирано трябва да го на гласят пак сервиза техния, ако разбират как де, на мен ми сменяха в Тандер ама браха ядове докато го регулират.
  14. Бих казал много доволен, както теглих чертата газ,бензин гори по малко от Ховъра. Не знам обаче как ще се държи на труден терен Ховъра ми беше танк,а и дано на собственик да е попаднал МНОГО СЪМ ГО ГЛЕДАЛ!
×
×
  • Създай нов...