Jump to content

DJ Evgeni

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

DJ Evgeni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Привет и от мен, все още не мога да се похваля с чисто нов автомобил от марката, но си взех Н5 2010г. и съм доволен за сега от него. Ще го ползвам и за риболов, така че очаквам от него, да не се налага да търся трактори повече 🙄😉😀 Поздрави на всички и много безаварийни километри...
  2. За придърпването се оказаха кабели и свещи. Предния собственик си е правил свободни съчинения по тях. За 4ВД-то - Спийд сензор и моторче.
  3. Здравейте, днес купих Н5 2010 г. Имам няколко въпроса... 1. Над 100 км. малко неприятно тресе...какъв е възможния проблем? 2. На таблото свети 4WD , а бутона на 2Н. Според предния собственик 4L не работи и за това 4WD-то светило като чек...ясно че е глупаво, но значи ли това че съм на 4L и не изключва. 3. На газ има дразнещо придърпване на ниските обороти...Уредбата е заводска. 4. Много копчета по този панел бре...някой може ли да прави мигне със схема нещо, кое за какво е 🙄 Това са засега регистрираните проблеми. Благодаря предварително за евентуалната информация.
×
×
  • Създай нов...