Jump to content

Андреев

Members
 • Мнения

  189
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  9

Андреев last won the day on Април 17 2015

Андреев had the most liked content!

Обществена Репутация

18 Good

1 Последовател

Относно Андреев

 • Ранг
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Русе

Последни посетители

508 профилни разглеждания
 1. Андреев

  Неработещо парно при Волекс ц 10

  Провери, дали работи регулаторът на климатика - завърти го от едното краино положе ние до другото и слушай, дали се чува моторчето на клапата. Може да е заседнала и проблемът да не е в радиатора.
 2. Андреев

  Проблеми с Волекс в пловдивския сервиз

  Аз карам С-10 само на бензин, нямам никакви забележки по работата на двигателя, почти 48 хил. км.
 3. Андреев

  Моят Волекс (учебен)

  Ако махнем капаците от коня, то дори и той ще види, откъде идват главните проблеми на Литекс при настоящата власт, НО! спирам дотук, понеже засмърдява на политика. А относно това, че винаги ще се намерят и разни мошенници, като някой-си Венци от Габрово считам изобщо е излишно да се коментира - тука само може да се изкаже съжаление за клиентите.
 4. Андреев

  Моят Волекс (учебен)

  Проблемът на колегата gss се решава съвсем просто - сменя се акумулатора с нормален такъв. Оригиналните акумулатори имат гаранция 2 години, явно не е случайно, те просто толкова си изкарват. Миналата зима, като ми омръзна да се мъча с кабели, зарядни и др. подобни хуйни, смених акумулатора и всичката суетня стана излишна. Марката тук няма нищо общо. Само като щрих - мой приятел с фолксваген Джета, купен нов, чака 3 месеца за някаква част. Ужасно е, но проблемът се оказа, че не може резервните части да се доставят от там, където ги има, а само от едно място, което е точно определено с някакви договори няма никакви изключения и ... и така.
 5. Андреев

  Първа кола

  Колега, p.petrov, ти си млад човек, повярвай ми, за един млад (разумен) човек няма нищо по-добро от това да кара нов автомобил, ако може финансово да си го позволи, без значение марката. Усещането за миризмата на "ново" е нещо уникално, неповторимо и с нищо не сравнимо. Това го знаят хората, които са карали нов автомобил. Животът върви, годините се търкалят и нищо не се връща обратно,
 6. Андреев

  Спряха ми предните пръскалки

  От кой модел са тия нови автомобили, ако не е тайна?
 7. Андреев

  Спряха ми предните пръскалки

  Добре би било да става веднага, обаче не става, винаги... Ако резервната част е налична в сервиза - става веднага, ако е нещо, което го има на склад в Ловеч става за 1 ден, обаче ако е нещо по-екзотично, тогава две седмици е нормален срок, според мен...
 8. Андреев

  ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ Н6

  Това е добре, значи и от алармата има някаква полза. Ако някой успее да пробие кода на ключа, ще се надене на същата греда.
 9. Андреев

  Управление на аудио системата от волана

  Късметлия!
 10. Андреев

  Управление на аудио системата от волана

  То и на С10 ги чете, но проблемът е, че при всяко даване на контакт или запуск на двигателя, при по-големите флашки "музиката" се включва сама и започва всеки път отначало, все едно, че флашката не си е стояла кротко в конектора, а някой бързак за миг я вади и вкарва наново.
 11. Андреев

  Управление на аудио системата от волана

  Има, в колекцията, има и работещ "Правец-8А". Даже имам идея каква е причината за проблема. Работата, според мен, е в това, че "големите" флашки имат и по-голямо време за инициализация (събуждане) след включване на захранването. Когато това време е по-голямо от времето за "събуждане" на аудиосистемата, то резултатът е все едно, че е включена нова флашка, и затова всичко започва отначало. Да не забравяме, все пак, че С10 е модел от 2008, а тогава флашки 1GB тъкмо се бяха появили по магазините и бяха безбожно скъпи.
 12. Андреев

  Чистачки

  При мен С10 също е още с оригиналните чистачки и засега няма причина да ги сменям. От време на време забърсвам перата с влажна кърпичка (винаги след автомивка) и като гледам каква чернилка "пускат" явно има смисъл.
 13. Андреев

  Управление на аудио системата от волана

  Явно зависи от флашката. При мен, с "малките" флашки - 128MB и 256MB работи както трябва, продължава си оттам, докъдето е било стигнало. При по-големите от 512MB вече наистина след запуск всичко започва отначало.
 14. Андреев

  Стелки

  За да не се движи стелката напред-назад съм залепил отдолу (с няколко капки моментно лепило) една ивица от онези лепенки, дето ги слагат често по разни спортни дрехи и обувки - продават се в магазините "От игла до конец". Така стелката се фиксира неподвижно към мокета на пода, а същевременно лесно се вдига при почистване. А за другото - човек дори и добре да живее, стелката винаги първо се пробива под петата на десния крак. Живота на любимите стелки може да се удължи, като дупката се запълни с Rubber repair (Bison), в опаковката има и парче армираща тъкан.
 15. Андреев

  ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ Н6

  Ами, не е много сложно. Аз даже си мечтая така: отивам на сайта на GWM (или още по-хубаво на сайта на ЛМ ), изтеглям си от съпорта съответния файл, турям го на една флашка, тикам флашката в USB-то и изчаквам минута-две и готово! ееехх, мечти мечтиии... Нека да продължим по темата с впечатленията от H6, че наистина е интересна информацията от извора, така да се каже
×