Jump to content

kisolre

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kisolre last won the day on July 15 2014

kisolre had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About kisolre

 • Rank
  Member
 1. Ще може ли малко подробности какви са били вариантите? За някой може и да има смисъл...
 2. какво стана с багажника? как го закрепваш на покрива?
 3. Niki-25 този багажник без да се пробива нищо ли се слага? Някаква идея от къде може да се намери?
 4. Отстъпката е само за Great Wall Leasing което е лизинг при лизингодатели с който Great Wall имат договор. Бяха Interlease и още една но сега не знам кой точно са.
 5. Честито рождество и весела коледа на всички Много здраве и безаварийни километри и дано не попадате в такива ситуации http://www.youtube.com/user/CarCraschCompilation/ Наздраве
 6. Кауфланд, Владиславово, Варна. Нямаше как да не спра до колегата
 7. C20 като го гледах на изложението във Варна ми изглежда повече като C10 леко повдигнат, шибидах и релси на тавана. Не се загледах по-подробно но не забелязах нещо по-различно. И стоя шибидах тавана като че ли става по-дебел и като седна вътре главата ми опира в тавана (свалена седалка и нормално спусната назад облегалка).
 8. При мен вчера имаше такова угасване. Запалих, тръгнах веднага, спрях на светофар след 400 метра и като дойде ред да тръгвам - гледам свети лампатаза налягане на маслото и се усетих, че е угаснала колата. Запали си нормално и не е гаснала повече. Не беше много студено времето. Иначе това със странното мигане ми изглежда все едно е блокирал някъде датчика за ниво (защото показва само една черта) и за компютъра все едно няма газ. После както се вижда нормално си светват 4 черти.
 9. Вече има цени и очаквани дати. Всичките са обявени с Great Wall Leasing. Voleex C10: 15 990 лв / сега / увеличена с 1000 лв Steed 5: 26 990 лв / сега / Hover H5: 28 990 / 05.2013/??? Hover H6: 36 990/ 08.2013 Voleex C30: 20 290/ 05.2013 За C20 нищо не пише.
 10. nmnikolov: В другата тема (за нефабричен бордкомпютър) писа че имаш ELM327 устройство и показва разхода на гориво когато колата е в движение. Може ли да провериш при ППХ показва ли разход 0 и кога точно почва подаването на гориво при падане на оборотите.
 11. ?!?!?!? нещо не схващам смешката Admin... Мога и на 10000 оборота да се пробвам и като гръмне мотора икономията ще е пълна (0 разход на гориво) Въпроса ми е по темата за икономията при ППХ (което забелязвам, че не съм уточнил в предния си пост). А иначе дали наистина има такава защита (по свръхобороти) също ми е интересно, но няма връзка с темата. А разработката на двигателя каква връзка има с написаното от мен въобще не успях да разбера.
 12. Някой знае ли точните обороти при който ECU-то спира да подава гориво за различните модели на GW? Конкретно за Voleex C10 ме интересува но мисля че и за другите модели ще е полезно да се знае.
 13. nmnikolov: при мен този куплунг е на обратно (от вътре на вън) и ELM-а може да се закачи отдолу и няма да пречи на жабката. А аз си поръчах едно http://cgi.ebay.com/...em=140843066314 и ми се струва че хич няма да пречи на нищо. Като дойде ще видим.
×
×
 • Create New...