Jump to content

Ginoo

Members
  • Мнения

    130
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Ginoo last won the day on Януари 19 2016

Ginoo had the most liked content!

Profile Information

  • Карам:
    Great Wall Hover H5

Последни посетители

1942 профилни разглеждания

Ginoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Ако на някой му се наложи да търси въздушен филтър който да пасва в корпус 1109100-К80, това е един от вариантите: Артикул номер: FA-037SПроизводител: JAPANPARTS. Поздрави
  2. Здравейте, Търся въздушен филтър (двигател) за Ховер H5 2011 год., но излизат различни варианти който в димензиите се различават до няколко сантиметра. Ако имате някава информация за модел/партиден номер моля да я споделите. Благодаря предварително. Поздрави
  3. Колеги кабелите ги закупих от АутоСтар в София, но ги имаше и в други магазини за авто части който ги поръчват след заявка, в Косер без отстъпка бяха на 56 лв, в АутоПлюс също ги доставяр след поръчка но цената беше по-висока. Иначе и аз изчетох доста мнения за кабели Тесла, но всепак реших да ги пробвам че нямаше друга алтернатива на оригиналните кабели (не искам да купувам от официалните представителства)
  4. Здравей Колега, Следната бобина ли използва: BOSCH F000ZS0211 или друга. Благодаря предварително.
  5. Прикачам снимки на кабелите. Между другото са малко по-дълги от оригиналните кабели, което позволява ако се наложи да се монтира бобина с друг размер.
  6. Кабели тесла Т315B пасват идеално, цената е 45лв.
  7. Здравей колага, може да разгледаш следната тема във форума: "моторче за 4х4" там има детайли за проблема с моторчето и смяната му.
  8. За Ховер H5 кабели който могат да се използват са: Тесла T315B и T313B. Немога да намеря в online магазините аналог на тези кабели от други производители.
  9. Ginoo

    БОБИНА

    Следната бобина излиза като аналог на оригиналната Mobiletron CG-23. И аз мисля да сменям бобината, че нещо започна да прекъсва на газ. Aко някой се е сблъсквал с този проблем и е сменял бобина, ще съм благодарен ако сподели марка и номер на бобината.
  10. Ginoo

    БОБИНА

    Колега, следните бобини на тесла Tesla CL801 и FENOX IC16023O7 излизат като аналог, но трябва добре да се провери дали конекторите се съвпадат. (около 90 лева е като цена)
  11. Колега има ли някакъв номер на кабелите който си закупил. Аз взех на Тесла Т538B но се оказа че конектора за бобината се различава.(конектора на кабелите е стандарт DIN, докато конектора на бобината е стандарт 4mm). Благодаря предварително.
  12. Здравейте, При мен изглежда че проблема изчезна след смяна на термостата, иначе марката и модела който е дал колегата в поста по-горе е съвместим с този който беше монтиран. Този който извадих при смяната: https://www.alibaba.com/product-detail/thermostat-SMW313946-for-great-wall_60456732438.html с номер на производител: SMW313946 Поздрави
  13. Колега, какво стана с твоя проблем? Питам, защото и при мен от няколко дена се появи същия проблем. Предполгам че проблема идва от термостата. Ако вече си сменил термостат може ли да споделиш от къде си го купи (температура/марка)? Благодаря предварително. Поздрави
  14. Колега при обслужване винаги в цената има включено и труд (поне при мен е така), при Вас може да е различно, зависи от договора. Иначе цената е около 700 лв ако се сменят всички масла (скоростна кутия, диференциал, двигател итн ), и 500 лв ако ТО не включва смяна на маслата на диференциала (в книжката е описано какво трябва да се сменя). Поздрави.
  15. След 4 години и половина има много ръждясали детайли като най-много са засегнати праговите на вратите и сводовите, а отдолу като се погледне направо страх те хваща , даже бутилката на газовата уредба е ръждясала при положение че един път вече е сменяна. Като цяло все едно гледаш модел на опел произведен преди 20 и по-вече години.
×
×
  • Създай нов...