Кизин

Members
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Кизин

 • Ранг
  Newbie

Profile Information

 • Адрес:
  Бургас
 • Карам:
  Hover 5
 1. Вчера извадих въздушния филтър - като нов е. Съмнява ме горивния филтър, ще пробвам и ще пиша какво се е получило.
 2. Благородно ви завиждам за разхода. Моя гори над 20л. вграда при спокойно каране и 13-15л извънградско при скорост 90-110км/ч. Имам го от скоро и като гледам за какви стойности говорят повечето от вас, явно на мен нещо не ми е наред. Според майсторите в предатавителството, дюзите и помпата са Ок. Някой минал ли е през същия проблем?
 3. Днес пробвах с накрайник от Frontera B, но не пасва. Диаметърът на резбата от към ябълковидния болт на Фронтерата е по-малък. Явно става само при Hover Cuv.
 4. Здравейте, да се включва и аз с едно въпросче. Съвсем от скоро съм притежател на Hover 5 и съм много доволен за сега, но забелязах не малък луфт в преден ляв вътрешен кормилен накрайник. Та, въпросът ми е, какъв е аналогът на оригинала? Някъде из форума бях срещнал нещо за Frontera B, но до колко е вярно...
 5. Предно панорамно (челно) стъкло

  Благодаря за инфото, но успях да намеря за Хувър.
 6. Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Hover 5, но за съжаление челният ми прозорец е пукнат. Намерих стъкло от Hover cuv и въпросът ми е, дали е съвместимо с Hover 5? Благодаря предварително.
 7. Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Hover 5, но за съжаление челният ми прозорец е пукнат. Намерих стъкло от Hover cuv и въпросът ми е, дали е съвместимо с Hover 5? Благодаря предварително.