Jump to content

kisolre

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от kisolre

  1. Ще може ли малко подробности какви са били вариантите? За някой може и да има смисъл...
  2. какво стана с багажника? как го закрепваш на покрива?
  3. Niki-25 този багажник без да се пробива нищо ли се слага? Някаква идея от къде може да се намери?
  4. kisolre

    Great Wall Leasing

    Отстъпката е само за Great Wall Leasing което е лизинг при лизингодатели с който Great Wall имат договор. Бяха Interlease и още една но сега не знам кой точно са.
  5. Честито рождество и весела коледа на всички Много здраве и безаварийни километри и дано не попадате в такива ситуации http://www.youtube.com/user/CarCraschCompilation/ Наздраве
  6. Кауфланд, Владиславово, Варна. Нямаше как да не спра до колегата
  7. kisolre

    Чат

    C20 като го гледах на изложението във Варна ми изглежда повече като C10 леко повдигнат, шибидах и релси на тавана. Не се загледах по-подробно но не забелязах нещо по-различно. И стоя шибидах тавана като че ли става по-дебел и като седна вътре главата ми опира в тавана (свалена седалка и нормално спусната назад облегалка).
  8. При мен вчера имаше такова угасване. Запалих, тръгнах веднага, спрях на светофар след 400 метра и като дойде ред да тръгвам - гледам свети лампатаза налягане на маслото и се усетих, че е угаснала колата. Запали си нормално и не е гаснала повече. Не беше много студено времето. Иначе това със странното мигане ми изглежда все едно е блокирал някъде датчика за ниво (защото показва само една черта) и за компютъра все едно няма газ. После както се вижда нормално си светват 4 черти.
  9. kisolre

    Чат

    Вече има цени и очаквани дати. Всичките са обявени с Great Wall Leasing. Voleex C10: 15 990 лв / сега / увеличена с 1000 лв Steed 5: 26 990 лв / сега / Hover H5: 28 990 / 05.2013/??? Hover H6: 36 990/ 08.2013 Voleex C30: 20 290/ 05.2013 За C20 нищо не пише.
  10. nmnikolov: В другата тема (за нефабричен бордкомпютър) писа че имаш ELM327 устройство и показва разхода на гориво когато колата е в движение. Може ли да провериш при ППХ показва ли разход 0 и кога точно почва подаването на гориво при падане на оборотите.
  11. ?!?!?!? нещо не схващам смешката Admin... Мога и на 10000 оборота да се пробвам и като гръмне мотора икономията ще е пълна (0 разход на гориво) Въпроса ми е по темата за икономията при ППХ (което забелязвам, че не съм уточнил в предния си пост). А иначе дали наистина има такава защита (по свръхобороти) също ми е интересно, но няма връзка с темата. А разработката на двигателя каква връзка има с написаното от мен въобще не успях да разбера.
  12. Някой знае ли точните обороти при който ECU-то спира да подава гориво за различните модели на GW? Конкретно за Voleex C10 ме интересува но мисля че и за другите модели ще е полезно да се знае.
  13. nmnikolov: при мен този куплунг е на обратно (от вътре на вън) и ELM-а може да се закачи отдолу и няма да пречи на жабката. А аз си поръчах едно http://cgi.ebay.com/...em=140843066314 и ми се струва че хич няма да пречи на нищо. Като дойде ще видим.
×
×
  • Създай нов...