Jump to content

johnnie

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

johnnie last won the day on Октомври 10 2014

johnnie had the most liked content!

Profile Information

  • Карам:
    VW Vento 1.8

johnnie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Колега poroinik, пробвал ли си с този препарат http://www.senax.bg/eshop/product/281/preparat-za-poddrazhka-na-plastmasovi-broni-i-chasti-ot-plastmasa-profiline.html или някой подобен? Аз лични не съм пробвал, но съм чувал добри отзиви от други хора. Четох из разни форуми, че ставало и с отработено масло, но ...
  2. Не е лошо да четеш това, което пишеш преди да натискаш бутон "Публикувай"! Също така ако официално представляваш Литекс Моторс АД не е добре да влагаш в постовете си толкова лични чувства и пристрастия. Не обиждай и потребителите на форума с разни измислени квалификации. Аз никъде не съм направил никакви заключения по самия случай нито съм се причислил към някоя от страните, просто споделих, че реакцията на пишещите тук, от група "Представители" (каквото и да означава това) е меко казано неадекватна. Не се прави по този начин. Има си съдебно дело и трябва да се изчакат резултатите от него. Не разбирам от какво се плашите и защо толкова прибързвате с генералните заключения. Пак казвам това прави много лошо впечатление. Сега и аз ще ти задам един контравъпрос. След като ме питаш дали приемам "за чиста монета написаното от Бачев", трябва ли да приемам за чиста монета всичко написано от теб и ПР отдела и на какво основание? Едната страна твърди едно - другата друго. За тази работа си има съд и вещи лица и там ще се реши кой е прав и кой не. Ще чакам с интерес изхода на съдебния спор. До тогава спирам да пиша в тази тема, емоциите ги оставям на теб!
  3. Много чувствен пост! Явно не търпите чуждо мнение. Много бързо реши какъв съм и на кого съм роднина! Собствениците на Литекс Моторс АД дали са наясно какви ги творите тук във форума?
  4. Не виждам нищо написано в отговора за другите два идентични случая с д-р ВАНЯ БАМБОВА и адвокат ГЕРГАНА БОНЧЕВА за които е споменал потърпевшия собственик. Все пак Литекс Моторс няма ли да предприеме някакви превантивни мерки, някакви тестове на въпросния детайл? В отговора на ПР-ката виждам единствено заплаха към потърпевшия собственик, който си търси правата. Размахва му се пръст преди да е станал ясен изхода от заведеното дело, ще бъдат предявени съдебни претенции към собственика за уронване на престижа - нещо като "Внимавай какво правиш!". Много слаб и заядливо написан отговор - дано да е някаква лична инициатива на Марина Колева, а не официално съгласувана позиция на Литекс Моторс АД. Лично мен това отношение ме отблъсква от марката и ме кара сериозно да се замисля дали някога бих си купил такъв автомобил, а до момента симпатизирах на идеята. А ако клиента се окаже прав, какво ще направи Литекс Моторс? Малко повече сдържаност по време на делото е полезна. Случаите на масови дефекти при автомобилите са доста често явление. При "многобройните" продажби в България - три идентични случая са си голям процент. Нима GreatWall е най-качествената марка в света и при нея до момента не са се случвали никакви инциденти и пропуски? Научете се господа, до носите отговорност за продукцията, която произвеждате и продавате на пазара - от това дали е качествена и безопасна зависят много човешки животи!
  5. Ето някаква, макар и оскъдна информация: Източник: http://www.economic.bg/bg/news/4/Volkswagen-e-naj-prodavanata-marka-avtomobili-v-Bulgariya.html За цялата 2013 г. Great Wall са продали 742 нови автомобила в България http://profit.bg/news/Naj-prodavanite-novi-avtomobili-v-Bulgariya/nid-120059.html
  6. Прави ми впечатление, че много обичаш да се заяждаш с хората. Не мога да си обясня защо.
  7. johnnie

    Чистачки

    И аз слагам от тези за по 4-5 лв комплекта (мисля пишеше на тях нещо от рода на Graphite), но си взимам по два комплекта различни размери, тъй като двете пера са с различен размер (едното ми е 48 см, а другото 51 см) и си ги комбинирам. Изкарват ми между 2 и 3 години.
  8. Няма да е лошо да пуснете един сигнал до централата на Литекс Моторс. Редно е ръководството да има обратна връзка, пряко от клиентите. Ето и линк към формата за връзка на сайта им: http://greatwall.bg/contacts/
  9. Вчера в близост до Интерпред видях един Greatwall Florid с временни номера. Да не би да е някакъв тестов и да започнат скоро и тук да ги внасят/сглобяват?
  10. johnnie

    Наличност на C10

    От всичко това ми се струва, че ще си изпатят и собствениците на C10, които ще трябва да чакат още по-дълго за части и да плащат по-високи цени. Жалко количката е симпатична и за нашия пазар беше много добро предложение. Интересно ми е защо още на българския сайт стои реклама с цена за C10.
  11. Като за начало си изтегли финансовия отчет и устава на Литекс Моторс АД от сайта на Търговския регистър (brra.bg) и ще разбереш някои от въпросите, които те интересуват. Ето линк към Устава, но не знам дали не е динамичен https://public.brra.bg/Documents/Retrievedocument.ra?DocGuid=0ae6df1785d3407d92feb45e813afbd9
  12. В гр. Казанлък предприятието Аркомат-България ЕООД произвежда кабелни комплекти (снопове) за автомобили МЕРЦЕДЕС, РЕНО и ФОРД. В село Мусачево, община Елин Пелин се произвеждат седалки и кожени салони за BMW.
  13. Източник: http://btvnews.bg/svetut/kitai-shte-stroi-zavod-za-elektricheski-avtomobili-i-avtobusi-u-nas.html
  14. Днес пред Литекс Тауър видях подредени 10 бр. регистрирани бели дизелови Steed 5 с монтирани лебедки и твърдо покритие на багажника.
  15. Ето го и продължението със снимков и филмов материал: Източник: http://fakti.bg/avto...reat-wall-hover
×
×
  • Създай нов...