kriss1 Отговорено 11 Март, 2019 Share Отговорено 11 Март, 2019 Преди 5 часа, vencibull написа: Изобщо не се занимавай с глупости - вземи си рамената чисто нови от представителството, 60лв е и се сменя за 30 минути. Тандер в софия трябва да имат ( аз от там го взех ) Неочаквано,но в представителството в Монтана имаха в наличност и срещу 50 лева се сдобих с нови.Вече са сменени,но ми направи впеччатление ,че не са от същия производител и не са със същия модел пластмасови втулки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 3 Юни, 2019 Share Отговорено 3 Юни, 2019 На 10.03.2019 г. at 19:29, kriss1 написа: Здравейте колеги,от вера и аз се включих в цирка с чистачките.Интересува ме някой успя ли да намери къде се продават въпросните пластмасови втулки,или техен аналог от друга марка? Донесаха ми ги от Украйнаь12бр. за 5 лв. Сега имам резерв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 3 Юни, 2019 Share Отговорено 3 Юни, 2019 (Редактирано) +1 Редактирано 16 Октомври, 2019 от zhelev_48 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwhover Отговорено 3 Септември, 2019 Share Отговорено 3 Септември, 2019 Здравейте колеги, съвсем приятелски, съветвам всички да не карате продължително на газ над 3к оборота - със или без лубрикатори на клапаните. Имам наблюдения и обяснения, за себе си - първо LPG и изходните продукти от горенето му нямат смазочните и почистващи свойства на тези на бензина и второ: LPG има по бавна скорост на горене, затова продължава да доизгаря в тръбите, като ги прегрява, наред с клапаните и гарнитурите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d.nikolov.sf Отговорено 25 Септември, 2019 Share Отговорено 25 Септември, 2019 (Редактирано) Здравейте, колеги. При мен оборотите при загрял двигател и на газ и на бензин са ниски - около 600 об/мин и леко играят. Идея от къде може да идва проблема или ако се касае само за вдигане на оборотите от къде може да стане. Колата е hover h5 Редактирано 25 Септември, 2019 от d.nikolov.sf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
newfan Отговорено 27 Ноември, 2019 Share Отговорено 27 Ноември, 2019 (Редактирано) Здравейте колеги, Хващайки думата пригаждания от този раздел, аз си пригодих напречни греди за покрива. След като за 7г. в BG не се появиха оригинални такива и в най елитните доставчици.... От Н3 (втора употреба), върху пластмасовите (и тотално недъгави като функционалност и дизайн) надлъжни релси на Н5. Не са само за външен вид, нищо пластмасово няма носещи функции. Извинявам се за лошото време и съответните снимки. Безаварийни километри на всички! Изпробвано до 160км/ч никакви допълнителни шумове. Предишните греди, пак пригодени, почваха да свирят още от 80.... Редактирано 29 Ноември, 2019 от newfan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 2 Януари, 2020 Share Отговорено 2 Януари, 2020 Здравейте, от скоро имам Ховър Н5. Търсих доста но никъде не намерих начина на разглабяне на предните седалки, ако е възможно да ме насочите. Причината е , че подгрева на долната част не ми работи. Вклювам и ми стопля само гърба. Не виждам в кой точно раздел на форума трябва да пусна тема, а тази изглежда достатъчно комплексна, и за това пиша тук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 3 Януари, 2020 Share Отговорено 3 Януари, 2020 (Редактирано) Аз не бих тръгнал да го ремонтирам: https://yandex.ru/video/preview?filmId=7135969499320008280&text=ремонт подогрева грейт вол ховер&noreask=1&path=wizard&parent-reqid=1578034071830815-1424350748714026938900121-man1-5965&redircnt=1578034077.1 Редактирано 3 Януари, 2020 от vencibull 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 3 Януари, 2020 Share Отговорено 3 Януари, 2020 Преди 9 часа, vencibull написа: Аз не бих тръгнал да го ремонтирам: https://yandex.ru/video/preview?filmId=7135969499320008280&text=ремонт подогрева грейт вол ховер&noreask=1&path=wizard&parent-reqid=1578034071830815-1424350748714026938900121-man1-5965&redircnt=1578034077.1 Благодаря, доста руски теми прочетох, точно тези не ги бях намерил... А някой да е слагал седалки от друга кола? Гледам че руснаците слагат какво ли не... но онзи, който е използвал от Лексус рх450 му се е получило добре. Само е трябвало цвета да е черен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 24 Януари, 2020 Share Отговорено 24 Януари, 2020 Вече с хъбове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d.nikolov.sf Отговорено 24 Януари, 2020 Share Отговорено 24 Януари, 2020 преди 21 минути, Мариян написа: Вече с хъбове Колега, може ли да споделиш малко повече информация за тези хъбове. Цена, монтаж, плюсове и минуси.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 24 Януари, 2020 Share Отговорено 24 Януари, 2020 Виж в сайта на VROMOS - моите са същите, май 350лв бяха, монтажа става пред блока за 20 минути. За плюсове и минуси - дълго е, но накратко в момента като шофираш на 2H се въртят предните гуми, с тях каретата и дясната полуоска, която върти диференциала ( не корона и пиньон, а диференциал! ) Хъбовете заключват предните полуоски и като шофираш с тях реално се въртят само гумите, останалите железарии отпред са в покой. Реално може да доведе до някаква икономичност на гориво, от порядъка на 1л/100км и мооооже би ще усещаш малко по пъргав автомобила. Аз лично такова нещо не забелязах, но за мен плюса е че може със заключени хъбове да пусна бавните и да карам само на заден мост. Повече инфо у гугъл 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d.nikolov.sf Отговорено 24 Януари, 2020 Share Отговорено 24 Януари, 2020 преди 2 минути, vencibull написа: Виж в сайта на VROMOS - моите са същите, май 350лв бяха, монтажа става пред блока за 20 минути. За плюсове и минуси - дълго е, но накратко в момента като шофираш на 2H се въртят предните гуми, с тях каретата и дясната полуоска, която върти диференциала ( не корона и пиньон, а диференциал! ) Хъбовете заключват предните полуоски и като шофираш с тях реално се въртят само гумите, останалите железарии отпред са в покой. Реално може да доведе до някаква икономичност на гориво, от порядъка на 1л/100км и мооооже би ще усещаш малко по пъргав автомобила. Аз лично такова нещо не забелязах, но за мен плюса е че може със заключени хъбове да пусна бавните и да карам само на заден мост. Повече инфо у гугъл Благодаря за инфото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 24 Януари, 2020 Share Отговорено 24 Януари, 2020 (Редактирано) Мойте са от off roadshop.BG в София. За членове на offroad форума са с 10% намаление Редактирано 24 Януари, 2020 от Мариян Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 24 Януари, 2020 Share Отговорено 24 Януари, 2020 И снимка с капачка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 24 Януари, 2020 Share Отговорено 24 Януари, 2020 Ай честито! Много безаварийни километри. С колко зъба са? каш пара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 24 Януари, 2020 Share Отговорено 24 Януари, 2020 350 лева. 17 зъба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d.nikolov.sf Отговорено 23 Февруари, 2020 Share Отговорено 23 Февруари, 2020 Здравейте колеги. Hover h5 няма часовник. Днес си ми тираж един. Първоначално бях решил да го монтирам на панела с бутоните за 2H, 4H, 4L. На този панел има 3 неизползваеми бутона. Бях решил да го монтирам на тяхно място. След като разглобих панела се оказа че има платка по цялата дължина на която има бутони. Тоест под неизползваемите бутони наистина има такива, които поради някаква причина заводско са направени да не се натискат. Качвам снимки. Въпроса ми е някой дали знае за какво са тези бутони. Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 23 Февруари, 2020 Share Отговорено 23 Февруари, 2020 Здравей колега, нещо не се връзва,часовника на моя Н5 е на дисплея за пробега. Като се натсне стърчащия бутон на таблото се появява дневния км.,втори път колко км. ще изминиш с останалото гориво и трето натискане излиза общия пробег. Над тези показания е часовника. Н5 няма термометър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d.nikolov.sf Отговорено 24 Февруари, 2020 Share Отговорено 24 Февруари, 2020 Преди 7 часа, zhelev_48 написа: Здравей колега, нещо не се връзва,часовника на моя Н5 е на дисплея за пробега. Като се натсне стърчащия бутон на таблото се появява дневния км.,втори път колко км. ще изминиш с останалото гориво и трето натискане излиза общия пробег. Над тези показания е часовника. Н5 няма термометър. При мен дисплея е само един ред и показа само изминати километри. С натискане на лостчето може да се променя само от тотален километраж на дневен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Марин Отговорено 13 Март, 2020 Share Отговорено 13 Март, 2020 Как да повдигна предницата с 4 см с натягане на тросиона ще стане ли ? За H5 питам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 17 Март, 2020 Share Отговорено 17 Март, 2020 На 13.03.2020 г. at 8:16, Марин написа: Как да повдигна предницата с 4 см с натягане на тросиона ще стане ли ? За H5 питам. Да точно с него ще се повдигне, но при тежък терен трябва да си по внимателен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimir $$ Отговорено 17 Март, 2020 Share Отговорено 17 Март, 2020 Преди три дни си купих hovre5 както си карам и километража ми отказва.Когато не ми показва километража като освободя от скорост и иска да изгася,след като покарам малко и започва пак да показва.Някой може ли да помогне,случвало ли се е на някой-предварително благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 17 Март, 2020 Share Отговорено 17 Март, 2020 8 hours ago, Весислав Кангов said: Да точно с него ще се повдигне, но при тежък терен трябва да си по внимателен. Тва па защо? Аз съм дигнал моя поне с 4см отпред, а къв терен е виждал джипа и не се е оплакал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 17 Март, 2020 Share Отговорено 17 Март, 2020 (Редактирано) преди 43 минути, vencibull написа: Тва па защо? Аз съм дигнал моя поне с 4см отпред, а къв терен е виждал джипа и не се е оплакал Чак толкова тежък терен с този съединител едва ли е видял. От сервиза не препоръчват. Редактирано 17 Март, 2020 от Весислав Кангов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts