Jump to content

Krasimirr

Members
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Krasimirr last won the day on July 19

Krasimirr had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

1 Follower

About Krasimirr

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  Добрич
 • Карам:
  Стиид 3/4 2.4l

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Прати ми адрес за доставка на лично и ще го организирам някак,че в момента съм в Доспат.
 2. Ако не е технологично изискване за монтажа им,вероятно са под ъгъл за да не се задържа кал която да предизвикват корозия на въпросното място т.е. минимална контактна площ. Относно тези 38см - предполагам,че дифа на задния ти мост е по-ниско така,че нямаш притеснение и да слезе по-ниско просто ще се вижда повече бутилката ,но няма да ти пречи за проходимостта на автомобила. По-високо или по-ниско бутилката ще бъде подложена на една и съща агресивна външна среда ако не и се направи "кожух".
 3. Аз съм ползвал тази фирма - става "вечен". http://www.bgradiator.com/
 4. Н3 и Н5 бензин 2,4 нямат,но при теб може и да има разлика. Най-добре свали капачката на главината и ги изброй за по-сигурно.
 5. ако имаш правилния модел и не ти е проблем го качи като инфо за форума
 6. Работи на три цилиндъра само или работи на четири,но няма мощност? А иначе за това което си попитал и ако съм те разбрал правилно: 1.хидравличен обтегач: Ако е нещо по ангренажа вероятно имаш прескочил зъб/и. Губи се синхрона в газоразпределението и от там липсата на мощност. Щом е в движение би трябвало да е нещо малко за сега,но не те съветвам да я юркаш в това състояние. 2.балансиращ вал: Балансиращия вал е ниско няма как да го чуваш в главата,а и от там двигателя тресе на ниски не чука. 3.цилиндър: От бутален болт не се губи компресия. При студен двигател се чува глухо чукане и колкото повече се затопля двигателя чукането става все по-отчетливо.
 7. За буксата беше ясно,но виж това с резбата е изненада - извинявам се,че те подведох.
 8. По скоро е тръгнала бобината.
 9. Този е с един пин и се намира към главата преди термостата. https://www.autodoc.bg/vemo/2293804 Под термостата също има с два пина,който ПРЕДПОЛАГАМ е "виновника" щом ви дава грешка в температурния датчик. Този е според мен/не съм сменял/,но присъединителната буксата е друга и може да иска доработка - няма да е кой знае какво. https://www.autodoc.bg/calorstat-by-vernet/8236952 - ТОЗИ НЕ МУ Е СЪЩАТА РЕЗБАТА И БУКСАТА!!! Предполагам в алиекспрес ще ги има както и по представителите.
 10. Сондите са две по принцип и м/у тях е катализатора. Би трябвало и при теб е така. Като я гледате на диагностиката първата сонда трябва да има показатели макс 0.7-08 и задължително под единица. Втората 99,9% не закачена за газовия комп,а само към бензиновия фабрично. На първа сонда куплунга е горе до бобината,захваната на главата,а на втората ще се наложи да погледнеш под колата - някъде под нивото на пасажерската врата се падаше буксата. 1.-маса/сив/ 2.-сигнал за газовия комп /черен/ 3. и 4. нагревател на сондата/долните два са лилав+бял/ https://www.aliexpress.com/item/32809106921.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6c2f3c00KYRBoU&mp=1 Вероятен проблем: 1.В куплунга или преди него щом сте я заменили и няма промяна. 2.Грешката да е за втората сонда. 3.Изгледай горе каченото видео
 11. Термометъра в случая няма да ти помогне защото трябва да знаеш какви калибрирани стойности има при определени температури и да сравниш опитно температура към напрежение или съпротивление. В случая е малко опит-грешка и ако не се оправи остава датчика на радиатора - сменяш на студен двигател,резбата е газова т.е. внимавай с натягането.
 12. Беше преди да сменя датчика които е до термостата и стрелката на арматурното таблото стоеше 1мм над средата. Сега е под средата на 1-2 мм. и се включва много рядко за 5-6 секунди. https://www.autodoc.bg/vemo/2293804
 13. Крик оригинален който дойде с колата и никога не съм използва.
 14. Волан за Стиид,Н5 и предполагам някой бройки от Н3. Това е оригиналния волан на "Стефко" който замених с кожен+управление. Условията същите като предния пост.
×
×
 • Create New...