zhelev_48

Members
 • Мнения

  42
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

zhelev_48 last won the day on Октомври 4

zhelev_48 had the most liked content!

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно zhelev_48

 • Ранг
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Great Wall Хувър 5

Последни посетители

231 профилни разглеждания
 1. Газова уредба марка "TELEFLEX" на GW HOOVER CUV

  Настройвани ли са пружините на буталцата. През определен пробег (8-10000 км) пружините се настройват на стенд. Всичките трябва да имат еднакви показатели на натиск (понякога ако са много изморени се сменят). При работа получават различно свиване и от там лоша работа на дюзите. Едни буталца подават по-малко газ,другите повече. Чистете буталцата от налеп през 10 Ккм.,ако са износени заменете ги. Това са детските болести на този вид инжекциони. Аз съм с течна фаза и няма никакъв проблем,пали на бензин и след определени обороти (или температура,незнам) превключва на газ, НО повече бензин не харчи.Заредих пълен резервуар по нова година изминал съм 30Ккм и сега е наполовина.
 2. Мнение за H6 1.5t

 3. Вътрешна дръжка за врата

  Благодаря но,това не са моите,на моите имат и едно копче над дръжката за отключване. Това са те.
 4. Вътрешна дръжка за врата

  Счупи се вътрешната дръжка на шофьорската врата. Егати Економиститите са тия китайци,оказа се добре никелирана обикновенна пластмаса. Най-лошото е че прозвъних всички продовощи коли на части и......ядец, всички дръжки са продадени. От сервиза ми искат 85 лв.с монтажа 65 без монтаж. Всички друго е здраво само перото за отваряне е счупено. Може ли да се побългари,правил ли го е някой?
 5. Вземаш отверка, натискаш съчмата, отлепва се със съскане (изпуска малко газ) и пълниш.
 6. Септеври 2016 г.смениха в Митвас гаранционно бутилката и помпата. В края на май пак същото,не работи на газ. Пълна бутилка и сама превключва на бензин, нооооо вече не съм в гаранция. При посещение в сервиза ми казаха изгорял някакъв блок и от там и помпата и това ще струва 900 лв. Посъветваха ме да заменя с газов инжекцион с изпарител,казаха че работят с някаква фирма и ми дадоха телефона. Обадих се и ми казаха 1400 лв,като ми приспадат бутилката. Реших да се обадя на приятел който работи в Баховица, от там ме посъветваха да се обърна към сервиз Тандер. Така и направих,записах час,приеха колата и след 3 дни ми се обадиха да си я взема,оправена. Ето какво съдържа фактурата:пътен тест 0,2 часа-6,40 лв.,подготовка за ремонт 0,2 ч.-6,40 лв.,демонтаж бутилка газ 1,5 ч.-48 лв. демонтаж/монтаж на помпа газ 1,5ч.-48 лв.,диагностика АГУ 1ч.-32 лв.(материали) кабел 1бр. 23,80 лв.филтър газ 1бр.-10 лв. торбичка газ 1бр.-14,50 лв. помпа газ 1 бр.54,15 лв. 20% ДДС и общо 291 лв. Не разбрах откъде Митвас взеха 900 лв.иначе и те първи определиха проблема,казаха ми изгорял блок????? преди помпата и помпа. За сега колата върви на газ както преди.
 7. Термометър за външна температура

  Поставих го м/ду валана и вратата, но външния датчик все още не се решавам да го слагам. Иска ми се да е в долната част на огледалото, трябва да вкарам кабела в снопа към огледалото,но ми е ясно разглобяването на корите та да стигна до снопа.
 8. Интересно ще бъде ако имаш възможност да изпълниш първите две точки. Информирай за резултата,моля. Какво си открил,колко струва,начи на доставка и т.н.
 9. Колега,как ти ще решаваш проблема. Аз вече го реших,смятам да сменя с-мата,жалко добър разход даваше.Карал съм доста коли с газ.инжекцион и те си имат минуси. При определени км. на газ чистене на буталцата,реглаж на пружините им и разбира се смяна на двата филтъра.
 10. Пак проблем с газовата с-ма. Започна да придърпва при рязко подаване на газ и накрая издъхна,спя да върве на газ. Колата излезеот гаранция и сега установиха проблема,прегоряла връзка към помпата и изгоряла пак помпа. В Митвас искат 900 лв.за подмяна на частите. Май ще се минава на обикновен газов инжекцион (поне по-малко главоболия,непритенциозен към горивото). Явно хубаво замислената с-ма Виале у нас няма почва за добра и безавариина работа. Сменя ли е някой от вас уредбата. Как работи новата и въобще плюсове и минуси,заслужава ли да се ремантира или да се минава на газов инжекцион с изпарител.
 11. Сензор за дъжд

  Когато са на авт. при уверичаване на скороста все почесто се включват и обратното. На авт. при силен дъжд работят постоянно,като влеза в тунел спират.
 12. Предполагам че всички кабели"бобина свещ" ще стават. Знам само че се различават само по пълнежа вътре,едни са с графит,а други с жица.
 13. Нов собственик

  Колега,тази снимка на ул.Доспат ли е? Аз съм на Тунджа и ако си от този район можем да споделим опит.
 14. Ключ за Ховер 5

  Колеги, давайте акъл. Дистанционното на ховера с ключа е едно цяло със алармата и централното заключване,съсипва батерията за около месец. Каква е причината? Как е при вас?Батерията е CR1632 3в..Купувам различни,китайски по 1лв.маркови по 8лв. и все едно и също. Жалко че ключа е един.Зададох въпроса в друга тема,но отговор няма. Пак ще го цитирам,къде освен във фирмения сервиз може да се извади ключ, каква е цената?