Jump to content

zhelev_48

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

zhelev_48 last won the day on November 12 2020

zhelev_48 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About zhelev_48

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Great Wall Хувър 5 и Хувар 6

Recent Profile Visitors

1044 profile views
 1. Незнам колко ще е сполучлива спойката. Там пак ще се пречупи..Играли сме я тази игра,спойките ги направи много опитен електрончик,нооо времянка. Дерзай и ни дръж в течение на ремонта и последващата експлоапация.
 2. Нямаш ли на волана управление на радиото? Ако имаш само клаксон,е възможно да се пригоди. Ами и контакта на клаксона трябва да е пак под ербега.Вероятно знаеш как да работиш с ербега така че да не се взривиш.
 3. Лентовия кабел който е във волана,ти прекъсва,полека лека ще започнат да отказват и другите опции които се управляват от волана. Замяна с нов,това е решението,не подлежи на ремонт.
 4. Н5 нямат филтър купе,поне моя няма. Набиват се листа във вентилатора и ето как го ремемонтират руснаците.https://www.drive2.ru/l/9628387/ https://remam.ru/vozdsys/remont-pechki-great-wall-safe.html На този клип показват как промиват радиаторчето. https://www.youtube.com/watch?v=X9Ick2cd8FA Тук заменят радиаторчето с такова от лада https://www.youtube.com/watch?v=xwBDD3NeO6U
 5. Ето нещо от опита на братята руснаци http://www.chinamobil.ru/bb/viewtopic.php?t=37875
 6. Провери свеща на 3 цилиндър кабела или бубината. Тук можеш да прочетеш още,може да е и друг дефект.https://autotime.net.ua/p0304-oshibka/
 7. Другия оторизиран сервиз включетелно и газови с директно впръскване течна фаза е Тандер в Бояна мисля че бе ул. Прохлада?????номера не помня. Имат всички части,ако няма в склада доставка от Баховица за 2 дни. Не се подлъгвай,предлагат части за Мицибуши и китайски, ама и двата вида са производство Китай,само че цената е двойна заради трите диаманта. Имах случай с ланда сонда,изгоря нагряването. Извадиха ми две еднакви по цвят картонени кутийки,на едната емблемата на Мицибуши,пише произведено в Китай ,другата без надпис т.е китайската. Цената два пъти разлика,извадихме ги и започнах да сравнявам, цвят на метала, отворите,резбата,кабелите,куплунга едно в едно еднакви. Питам маистора каква е разликата,ами няма, от една линия в различни кутийки.
 8. На двигател CW4G15B регулират ли се клапаните или са хидравлични. Ако се регулират, то на колко пробег
 9. Кое по точно наричаш тампон ето и скицата на аморт.https://hot-parts.ru/catalog/2710/191604/ посочи коя позицея е. Или тук https://китай-нн.рф/unitparts/details/36de884e-4b2d-4c46-9bf4-a92edfb42afd но май отделно от ама не се продават.
 10. Аз съм с Н6 1,5 литра с турбина на 95Ккм.Никакви проблеми за сега. Газ/бензин със система за мазане на клапаните,всичко монтирано в завода. Средно 10-11 л.газ
 11. Вторат снимка е реостата на печката. Прочети и това https://www.drive2.ru/l/520606112441958557/ А това е вентилатора със свален капак, там е и термодатчика ограденота са двата извода му.
 12. Буксата на сондата е с 4 изводо скрити в гумен маншон. Единият от изводите вероятно е прекъснат,след като я тестваш с нова сонда. От солта и влагата кабелчетата точно при кримпа в буксата прекъсват.
 13. Имах този проблем с виале,то все една система "течна фаза"само произвдителя различен. Та,беше се прецакал някакъв кислороден датчик и прегоряли кабели,лощото е че това е долу на бутилката.
 14. Пробвай със стар изпитан способ. Свали клейма + на акумулатора,почакай 3-5 мин. и включи пак,надявам се да изчезне грешката. Ако дълго време не си карал колата се случва това. Ако това не помогне има и друг начин,но докторе не е за теб работа, карай в сервиза.
 15. Бръкни под седалката на водача има букса,размърдай я,ще загасне.
×
×
 • Create New...