Jump to content

zhelev_48

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

zhelev_48 last won the day on January 15 2019

zhelev_48 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About zhelev_48

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Great Wall Хувър 5

Recent Profile Visitors

814 profile views
 1. Здравей колега, нещо не се връзва,часовника на моя Н5 е на дисплея за пробега. Като се натсне стърчащия бутон на таблото се появява дневния км.,втори път колко км. ще изминиш с останалото гориво и трето натискане излиза общия пробег. Над тези показания е часовника. Н5 няма термометър.
 2. ОК! Щом ти казваш, макар че от представителството на Литикс /сградата до КАТ ,от там си взех книжката на Н6,за която молих и теб,ама нейсе/ твърдят друго,но нямам намерение да споря точно с теб.
 3. Цъ...Бойко,не си знаеш номенклатурата??????? .... по моята книга и номера на двигателя е 1,5-литров турбиниран бензинов двигател GW4G15B, а то е турбинирана версия на двигател 1NZ-FE (152 к.с.) слаган на Toyota Vitz Turbo, един от най-сполучливите двигатели на тойота,слаган на много коли,вкл и на хибридите.
 4. Карам такъв на 100Ккм стана,купуван е от български дилър с заводска уредба LPG и обслужван тук. За София сервиз Тандер в Бояна и Митвас на бул.Цв.Лазаров. Има всички части,ако нещо няма за 1 ден го доставят от Баховица. От тях частите са доста скъпи,а и двигателя е на Тойота има части. В Русия карат много от тях,даже имат завод за тях. па руските форуми има доста идеи за взаимозаменяемост на частите. Така че купувай спокойно, машината си заслужава, имам и Н5 за офроуд, а Н6 е паркетник,по макадан може,но по ниви малко трудно.
 5. +1 това имах предвид и аз. Помпата и пак помпата!!!!!!
 6. Хайде да тълкуваме малко хидродинамиката......Спирачната с-ма е затворена,пълна с флуид,течност която не се свива и поддържа в с-мата еднакво налягане,при поподане на въздух обаче той се свива /компресира/ и педала пропада. Възможно е спирачната помпа да е повредена,т.е уплатнителните пръстени да изпускат,проверете и нея. Сваляне и разглобяване.
 7. Ехиde. Майстора ме отказа от други марки,валеото било пълно менте,за другите не щеше и да чуе.
 8. Това не е само на твоят Н6,при всяка кола педала на спирачката пропада при въздух в сп.цилиндри, нямаляла течност- Провери си нивото,може поплавака да е заседнал а течноста я нямя,обезвъздуши и спирачките. Случза се когато течността заври, спускане на дълъг наклон с постоянно използвана на спирачки.
 9. Колеги,смяна на съединител на 135Ккм,нормално ли е за Х5,не карам офроуд? Според мен е много рано,ама..... на смених го.
 10. Може ли някой от собствениците на Н6 да ми каже защо т.н дневни светлини се включват само автоматично и не могат да се ползват при мъгла. Като включа допълнителтелните светлини за мъгла от копчето,светват само червените отзад. Моля, кажете ми откъде да снабдя с книжка за Н6, стария собственик не ми даде такава,с оправдание че и дилара не му е дал. Може ли някой колега да ми прати своята да я преснимам,ще бъда благодарен.
 11. Хайде,няма ли нито един Н5 с круиз контрол,.......
 12. Някой реши ли проблема с круиз контрола при Н5. Моля ако има такива да споделят. Имам желание да сложа.
 13. Донесаха ми ги от Украйнаь12бр. за 5 лв. Сега имам резерв.
×
×
 • Create New...