Jump to content

Gobi

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gobi

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Hover H6 2.0 TCI, 2013

Recent Profile Visitors

601 profile views
 1. Запчасти для GREAT WALL HOVER H3 в каталоге магазина Хотпартс (hot-parts.ru) - пробвай тук.
 2. Дай му номера да го потърсим в Чайна. Щото тук всичко е х2. Все пак си плащаш печалбата на търговеца. А тя е поне 35%.
 3. Честито, много безаварийни км.
 4. Gobi

  TPMS

  Сега остава да разбера до колко датчика може да помни модула за управление/във форума на Honda пишеше, че техните може ли да помнят до 8 датчика/ и четири други датчика от Алито за летните джанти. Само не знам дали ще се справят в оф. дилърства да им запишат номерата им в модула. Че и братята руснаци нищо не пишат по темата.
 5. Gobi

  TPMS

  Със сигурност ги бяха разменили защото ги накарах да изпуснат задна лява а на таблото отчете че е спаднало налягането в предна дясна.
 6. Gobi

  TPMS

  И аз побеснях като врътнах ключа и запищя, само предна дясна гума не мигаше, но ми направи впечатление че докато се разправям с гумаджиите и задна дясна спря да мига, може би след минута-минута и половина. И като тръгнах след още две минути спря да мига задна лява, и след още толкова и предна лява, след което пищенето спря, и лампата на таблото изгасна.
 7. Gobi

  TPMS

  Днес открих, че TPMS системата автоматично си пренарежда датчиците на вентилите за около 7-8 мин. Естествено през това време не спира да квичи. Разбрах го след намесата на предварително предупредени и естествено некадърни гумаджии.
 8. Мислех, че ще има описание на всички номера на частите ама к-р.
 9. Благодаря за отговора, а случайно да имаш някакви данни за маховика и съединителя-марка, ОЕМ/EAN номер. На колко километра беше колата като разбра, че маховика е за смяна. И от къде ги купи-представителство. Иначе LuK номера е 415057710, но изненада - от Шафнер/концерна който притежава LuK, INA и др./ България ООД ми казаха, че двумасов маховик с този номер не се предлага за България като афтърмаркет продукт. ПИдали. Иначе ако ти се занимава, ще е от полза да споделиш повече инфо и снимки на сменените части. Аз имам познати в продавачниците за авто части и ще си поиграем да потърсим заместители. Иначе клоня към съединител и маховик да са като на HONDA CRV III или някоя Тойота, може би RAV IV след 2007 г. Между другото купих книга, в PDF на руски, за ремонт на H6 бензин и дизел.
 10. И на колко км. е колата.
 11. А от къде взе частите и колко ти излезе ако не е тайна.
 12. Здрасти колега, до къде стигна със съединителя.
 13. Тези доставят от Русия - http://ddostavka.eu/
 14. Мисля, че ако маховика е станал за смяна, сутрин на студено, на празен ход ще чука осезаемо. Иначе маховика от AliExpress или от Руски магазин/уж оригинални/ излиза около 900 лева. Лагер помпата и комплекта съединител около 700 лева. Моята почуква като загрее и отпусна съединителя. Ако не си звънял в Пловдив пробвай и там, мися даже, че правят 20 процента отстъпка на частите ако ти ги сменят те.
×
×
 • Create New...