Jump to content

Gobi

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gobi

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Hover H6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги, как я карате с вашите возила. Да споделим все още ли ги карате Н6-ците или преминахте на други возила. Правили ли сте по-сериозни ремонти /двигател, скорости, 4х4, съединители/ и как/от къде се сдобивате с консумативи - филтри, ремъци, дискове и накладки. Аз навъртях вече 1500 км. само градско. Средния разход показва от 7.1 до 7.6. Доволен съм за сега. Нафта зареждах и от OMV и от Еко /от скъпата/ и от бензиностанцията на входа на Герена и разлика не усетих. С втората скорост се разбрахме. Руснаците имат всичко от резервни части да тунинг аксесоари, но доставката е голяма брадва. Харесал съм си степенки за праговете и греди за багажника и чакам само да паднат карантините да се оборудвам на по-тънка цена. Интересно ми е колко човека караме h6-ци в БГ.
 2. Колеги, превключих пътния компютър на моментен разход и не мога да го върна пак на среден разход. Бихте ли казали как да го върна пак на среден разход.
 3. Абе явно проблема е по скоро в мен. Двама колеги с дизелаци я караха и те проблем с превключването нямат. А аз карам/карах Ксара Пикасо бензин.
 4. След не много чудене и почти никакво разглеждане се сдобих и аз с един Hover H6, естествено с любезното съдействие и на Бойко. За сега се сработваме с машината. Все още се уча да включвам на 1-ва, да превключвам от 1-ва на 2-ра и от 3-та на втора. При последното действие, явно понякога свалям оборотите критично низко защото колата придърпва и се чува силен метален звук, като удар сякаш от зад. Но това за сега го свърших само 2-3 пъти. Иначе съм доволен. Като цяло смяната на скоростите си е интересно занимание. Като навъртя повече опит ще пиша пак.
 5. Колеги, явно тези коли са нечупливи.
 6. Щом не е на Тойота, би трябвало и частите за него, особено дюзите, да са по-евтини.
 7. Най вероятно 100 000 км.
 8. Здравейте колеги, насочил съм се към покупка на Hover H6/има няколко изгодни предложения в Мобиле/, но имам притеснения, че намирането на резервни части ще е трудно. Не вярвам обявените километри в обявите да са некоректни/намалени/. Та как стой въпроса с покупката на резервни части - официалният вносител и алиекспрес ли са основните доставчици. Извън асфалта ще излиза най-много на макадам. На година ще минава не-повече от 15-тина хиляди километра, основно градско в София. А и ако имате съвети съм готов да ги изслушам/прочета/ с удоволствие.
×
×
 • Create New...