dr_ivo

Members
 • Мнения

  20
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dr_ivo

 • Ранг
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Great Wall H6 2.0TCI
 1. Мнение за H6 1.5t

  И при мен светеше еърбега ,ходих няколко пъти оправяха нещо и пак светне. Накрая в Митвас смениха датчика намиращ се в седалката на пътника и от тогава не се е обаждал вече година.
 2. Неволя с Great Wall H6

  Дано причината да е некачествена сглобка а не нещо да надува...
 3. Нов собственик

  Честита придобивка. Ако можеш да ползваш гаранционна подръжка според мен е по добре да изчакаш. По принцип такъв е редът и аз съм чакал за едно копче да пишат до Литекс но всичко мина нормално и ми обслужиха колата гаранционно.
 4. Неволя с Great Wall H6

  Скобата е от тези самозатягащите се. Няма винт за стягане.
 5. Неволя с Great Wall H6

  Та значи колеги пътувам си аз от София за Пампорово и след Чепеларе тръгвам да изпреварвам, опаланкааа колата няма мощност и ееедваааам изпреварих. Поглеждам таблото с уредите и виждам че стрелката на температурата е една чертичка и половина над средата. Веднага спирам гася колата, отварям капака ,гледам мотора целоя олят с антифриз вентилаторите на радиатора духат яко. Като се поогледах забелязах че маркуча който влиза в радиатора /горе до акумулатора/ се е извадил. Хайде разтоварвай багажа и ските. Викам пътна помощ от СБА - дойдоха много бързо и транспортираха мен и колата до най-близкия сервиз - в Пловдив. Услугата беше безплатна с картата която имам от Great Wall. Хората от сервиза на Great Wall в Пловдив любезни приеха колата в края на работното им време. На другия ден се обаждат и ми казват заповядайте,колата ви е готова. Отивам да я взема и питам какъв беше проблема? Разказаха ми следното: Огледахме маркуча-напълно здрав. Напълнихме колата с вода и закачихме маркуча. Последва каране като колата недаде никакъв проблем. Източихме водата наляхме антифриз и обезвъздушихме и пак каране, отново без проблеми. Нямаме техническо обяснение защо се е извадил маркуча. Ремонта беше извършен безплатно по гаранция. Взех колата и се прибрах до София без проблеми. Върви си както обикновено. Колата в момента е на 50 000км 2.0 Дизел , Премиум. Използвам момента да благодаря на хората от сервиза на Great Wall в Пловдив за отзивчивостта професионализма и бързото обслужване. Та така колеги с мойте приключения. Споделям случилото ми се за да се знае. Поздрави и безаварийно.
 6. Ново попълнение H6 2.0TCI

  Много добре изглежда. Със здраве и безаварийно ползване!
 7. Ново попълнение H6 2.0TCI

  Колега качи някоя снимка да видим как е станало. Как се оправи със окабеляването и куплунзите?
 8. Да колега това е отворчето. Аз смених батерията преди месец. Точно това е модела както е написал колегата orionbg. Като го отваряш запомни как е поставена батерията за да не обърнеш полюсите. Не е сложно.
 9. Ново попълнение H6 2.0TCI

  На мен ми направи впечатление че сутрин като запаля двигателя и натисна бутона за обдухване на стъклата се включва климатика и за около 30 секунди започва да топи скрежта отвън на стъклото. Определено топлината е от климатика защото двигателя не е загрял изобщо. Голямо удобство е...
 10. Ново попълнение H6 2.0TCI

  Честито за новата придобивка. Много безаварийни ккилометри!
 11. смяна ангренажен ремък

  Добра работа. За водната помпа на предишния ми дизел ми казаха на 90 000км сменяш ангренаж и поглеждаш водната помпа ако всичко е ОК караш до 180 000км. и тогава я сменяш...
 12. Ново попълнение H6 2.0TCI

  Да ето това е точния разход на този двигател. Като го поразработиш ще падне под 7 л. извънградско ако караш спокойно. Намери си хубава нафта и карай със здраве
 13. Ново попълнение H6 2.0TCI

  Колега Orionbg проблема с точния час на мултимедията се оправя от сетингите. Ще снимам какви бяха настройките че наизуст непомня.
 14. Ново попълнение H6 2.0TCI

  Колега Orionbg. Да не би нафтата която слагаш да е некачествена ? Питам защото моята джипка само веднъж ми е давала разход 10 но заредих от лоша бензиностанция лоша нафта. Но това е било само веднъж и се усещаше че джипката не върви. След като я изразходих тази лоша нафта и сипах добра всичко си дойде на мястото.
 15. Ново попълнение H6 2.0TCI

  Да, и аз не бих заредил на Шел при никакви обстоятелства.....