Jump to content

dr_ivo

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dr_ivo last won the day on April 20 2018

dr_ivo had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About dr_ivo

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Great Wall H6 2.0TCI

Recent Profile Visitors

888 profile views
 1. dr_ivo

  TPMS

  И след това си ги подреди сам както трябва автоматично,така ли? Много умно ако е така не го очаквах.
 2. dr_ivo

  TPMS

  Това ми се е случвало няколко пъти без да съм разменял местата на джантите.
 3. dr_ivo

  TPMS

  Ако се получава пренареждане е много добре. Аз винаги внимавам и следя при смяна на гумите и гледам да спазвам точно мястото на всяка джанта...
 4. Става като задържиш копчето по продължително време.
 5. Благодаря за отговора колега. Сега съм по спокоен.
 6. Благодаря за отговорите ви колеги. Колата е купувана нова и в момента е на 90 000км. Явно е от спирачната помпа,както казвате но ми се струва рано за такива проблеми. Затова ми се искаше и ми е любопитно да разбера дали само при мен е така.
 7. Благодаря за отговора колега. Всичко по спирачната система е проверено няма загуби на спирачна течност,няма въздух в системата,спирачките държат добре. Но когато на място при работещ мотор натискам силно и продължително педала на спирачката и държа- той леко полека пропада и стига до пода.
 8. Здравейте колеги. Имам Great Wall H6 ,2.0 дизелов,2014 година. Установих следното със спирачките на колата: Когато колата седи на място и мотора работи,натискам силно и продължително педала на спирачката и държа- той леко полека пропада и стига до пода. Искам да попитам това нормално ли е? Затова пиша тук с молба към колегите,които са със Great Wall H6 дали и при тях е така? Колата спира нормално и не губи спирачна течност. Пробвах на други марки коли и на нито една не пропада така педала на спирачката. Предварително благодаря на тези,които отговорят.
 9. Кой сервиз ви обслужва?
 10. Честито със здраве и безаварийно! Ще следя темата ви.
 11. И при мен светеше еърбега ,ходих няколко пъти оправяха нещо и пак светне. Накрая в Митвас смениха датчика намиращ се в седалката на пътника и от тогава не се е обаждал вече година.
 12. Дано причината да е некачествена сглобка а не нещо да надува...
 13. Честита придобивка. Ако можеш да ползваш гаранционна подръжка според мен е по добре да изчакаш. По принцип такъв е редът и аз съм чакал за едно копче да пишат до Литекс но всичко мина нормално и ми обслужиха колата гаранционно.
 14. Скобата е от тези самозатягащите се. Няма винт за стягане.
 15. Та значи колеги пътувам си аз от София за Пампорово и след Чепеларе тръгвам да изпреварвам, опаланкааа колата няма мощност и ееедваааам изпреварих. Поглеждам таблото с уредите и виждам че стрелката на температурата е една чертичка и половина над средата. Веднага спирам гася колата, отварям капака ,гледам мотора целоя олят с антифриз вентилаторите на радиатора духат яко. Като се поогледах забелязах че маркуча който влиза в радиатора /горе до акумулатора/ се е извадил. Хайде разтоварвай багажа и ските. Викам пътна помощ от СБА - дойдоха много бързо и транспортираха мен и колата до най-близкия сервиз - в Пловдив. Услугата беше безплатна с картата която имам от Great Wall. Хората от сервиза на Great Wall в Пловдив любезни приеха колата в края на работното им време. На другия ден се обаждат и ми казват заповядайте,колата ви е готова. Отивам да я взема и питам какъв беше проблема? Разказаха ми следното: Огледахме маркуча-напълно здрав. Напълнихме колата с вода и закачихме маркуча. Последва каране като колата недаде никакъв проблем. Източихме водата наляхме антифриз и обезвъздушихме и пак каране, отново без проблеми. Нямаме техническо обяснение защо се е извадил маркуча. Ремонта беше извършен безплатно по гаранция. Взех колата и се прибрах до София без проблеми. Върви си както обикновено. Колата в момента е на 50 000км 2.0 Дизел , Премиум. Използвам момента да благодаря на хората от сервиза на Great Wall в Пловдив за отзивчивостта професионализма и бързото обслужване. Та така колеги с мойте приключения. Споделям случилото ми се за да се знае. Поздрави и безаварийно.
×
×
 • Create New...