Jump to content

dr_ivo

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

dr_ivo last won the day on May 20

dr_ivo had the most liked content!

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Great Wall H6 2.0TCI

Recent Profile Visitors

1207 profile views

dr_ivo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Колега, ако имаш и някакъв фабричен номер напиши го за накладките на ръчната спирачка. Аз неможах да намеря и ги занесох да ми залепят ново феродо но феродото беше по дебело и се почна едно пилене... нестана добре. Та ако имаш по точна информация за тези накладки ще съм благодарен.
 2. Важното е че са я оправили и надявам се не се е случвало повече.
 3. Колега, на колко километра е колата?
 4. Здравей. Явно е влязла в авариен режим поради някаква/неизяснена за сега / причина. Веднъж когато се регенерираше филтъра за твърди частици влезе в такъв режим но се оправи след това. На колко киломера е колата?
 5. dr_ivo

  TPMS

  И след това си ги подреди сам както трябва автоматично,така ли? Много умно ако е така не го очаквах.
 6. dr_ivo

  TPMS

  Това ми се е случвало няколко пъти без да съм разменял местата на джантите.
 7. dr_ivo

  TPMS

  Ако се получава пренареждане е много добре. Аз винаги внимавам и следя при смяна на гумите и гледам да спазвам точно мястото на всяка джанта...
 8. Става като задържиш копчето по продължително време.
 9. Благодаря за отговора колега. Сега съм по спокоен.
 10. Благодаря за отговорите ви колеги. Колата е купувана нова и в момента е на 90 000км. Явно е от спирачната помпа,както казвате но ми се струва рано за такива проблеми. Затова ми се искаше и ми е любопитно да разбера дали само при мен е така.
 11. Благодаря за отговора колега. Всичко по спирачната система е проверено няма загуби на спирачна течност,няма въздух в системата,спирачките държат добре. Но когато на място при работещ мотор натискам силно и продължително педала на спирачката и държа- той леко полека пропада и стига до пода.
 12. Здравейте колеги. Имам Great Wall H6 ,2.0 дизелов,2014 година. Установих следното със спирачките на колата: Когато колата седи на място и мотора работи,натискам силно и продължително педала на спирачката и държа- той леко полека пропада и стига до пода. Искам да попитам това нормално ли е? Затова пиша тук с молба към колегите,които са със Great Wall H6 дали и при тях е така? Колата спира нормално и не губи спирачна течност. Пробвах на други марки коли и на нито една не пропада така педала на спирачката. Предварително благодаря на тези,които отговорят.
 13. Кой сервиз ви обслужва?
 14. Честито със здраве и безаварийно! Ще следя темата ви.
×
×
 • Create New...