Jump to content

dr_ivo

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dr_ivo last won the day on April 20 2018

dr_ivo had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About dr_ivo

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  София
 • Карам:
  Great Wall H6 2.0TCI

Recent Profile Visitors

717 profile views
 1. Благодаря за отговора колега. Сега съм по спокоен.
 2. Благодаря за отговорите ви колеги. Колата е купувана нова и в момента е на 90 000км. Явно е от спирачната помпа,както казвате но ми се струва рано за такива проблеми. Затова ми се искаше и ми е любопитно да разбера дали само при мен е така.
 3. Благодаря за отговора колега. Всичко по спирачната система е проверено няма загуби на спирачна течност,няма въздух в системата,спирачките държат добре. Но когато на място при работещ мотор натискам силно и продължително педала на спирачката и държа- той леко полека пропада и стига до пода.
 4. Здравейте колеги. Имам Great Wall H6 ,2.0 дизелов,2014 година. Установих следното със спирачките на колата: Когато колата седи на място и мотора работи,натискам силно и продължително педала на спирачката и държа- той леко полека пропада и стига до пода. Искам да попитам това нормално ли е? Затова пиша тук с молба към колегите,които са със Great Wall H6 дали и при тях е така? Колата спира нормално и не губи спирачна течност. Пробвах на други марки коли и на нито една не пропада така педала на спирачката. Предварително благодаря на тези,които отговорят.
 5. Кой сервиз ви обслужва?
 6. Честито със здраве и безаварийно! Ще следя темата ви.
 7. И при мен светеше еърбега ,ходих няколко пъти оправяха нещо и пак светне. Накрая в Митвас смениха датчика намиращ се в седалката на пътника и от тогава не се е обаждал вече година.
 8. Дано причината да е некачествена сглобка а не нещо да надува...
 9. Честита придобивка. Ако можеш да ползваш гаранционна подръжка според мен е по добре да изчакаш. По принцип такъв е редът и аз съм чакал за едно копче да пишат до Литекс но всичко мина нормално и ми обслужиха колата гаранционно.
 10. Скобата е от тези самозатягащите се. Няма винт за стягане.
 11. Та значи колеги пътувам си аз от София за Пампорово и след Чепеларе тръгвам да изпреварвам, опаланкааа колата няма мощност и ееедваааам изпреварих. Поглеждам таблото с уредите и виждам че стрелката на температурата е една чертичка и половина над средата. Веднага спирам гася колата, отварям капака ,гледам мотора целоя олят с антифриз вентилаторите на радиатора духат яко. Като се поогледах забелязах че маркуча който влиза в радиатора /горе до акумулатора/ се е извадил. Хайде разтоварвай багажа и ските. Викам пътна помощ от СБА - дойдоха много бързо и транспортираха мен и колата до най-близкия сервиз - в Пловдив. Услугата беше безплатна с картата която имам от Great Wall. Хората от сервиза на Great Wall в Пловдив любезни приеха колата в края на работното им време. На другия ден се обаждат и ми казват заповядайте,колата ви е готова. Отивам да я взема и питам какъв беше проблема? Разказаха ми следното: Огледахме маркуча-напълно здрав. Напълнихме колата с вода и закачихме маркуча. Последва каране като колата недаде никакъв проблем. Източихме водата наляхме антифриз и обезвъздушихме и пак каране, отново без проблеми. Нямаме техническо обяснение защо се е извадил маркуча. Ремонта беше извършен безплатно по гаранция. Взех колата и се прибрах до София без проблеми. Върви си както обикновено. Колата в момента е на 50 000км 2.0 Дизел , Премиум. Използвам момента да благодаря на хората от сервиза на Great Wall в Пловдив за отзивчивостта професионализма и бързото обслужване. Та така колеги с мойте приключения. Споделям случилото ми се за да се знае. Поздрави и безаварийно.
 12. Много добре изглежда. Със здраве и безаварийно ползване!
 13. Колега качи някоя снимка да видим как е станало. Как се оправи със окабеляването и куплунзите?
 14. Да колега това е отворчето. Аз смених батерията преди месец. Точно това е модела както е написал колегата orionbg. Като го отваряш запомни как е поставена батерията за да не обърнеш полюсите. Не е сложно.
 15. На мен ми направи впечатление че сутрин като запаля двигателя и натисна бутона за обдухване на стъклата се включва климатика и за около 30 секунди започва да топи скрежта отвън на стъклото. Определено топлината е от климатика защото двигателя не е загрял изобщо. Голямо удобство е...
×
×
 • Create New...