Jump to content

Etichka

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Адрес:
    гр. София
  • Карам:
    Voleex C10

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Etichka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Etichka

    Бензинова помпа

    В момента този в Бояна, мисля че се казва Тандер, в Митвас бях преди това, но там пък ми твърдяха, че няма проблем, а за мен е видимо, че има. Вече незнам как да реагирам и какво да правя, честно казано.
  2. Etichka

    Бензинова помпа

    Бях писала по-рано, че имам проблем с паленето, смениха ми свещите и буксата на стартера, след няколко дни проблема пак се появи, закарах я пак, този път са решили да сменят бензиновата помпа, защото нямала достатъчно налягане. Не ми казаха по телефона, съответно не носех толкова пари в мен и не съм я платила все още. Междувременно спирам на магазина, излизам, въртя ключа ни звук, ни картина, звъня аз на сервиза, пращат техника да си тръгне по-рано и идва да ми помогне.Вдига капака и ми казва, ето тази букса на стартера е за смяна, виж палчето и го няма, докарай я да го сменя, съответно аз казах, че вече съм платила и букса и смяната и, човека каза незнам, не съм го сменял аз. Съответно вече съм лееко изнервена, колата е в гаранция, тая бензинова помпа за консуматив ли я смятат или се опитват, да вземат пари от две места?
  3. Etichka

    Voleex C10 палене

    Здравейте! Имам проблем с паленето, от доста време, но като я карам в Митвас ми обясняват, че при тях проблем няма. Показвах им клипове, при тях го нямало. Обяснявах им как паля - така се палело. Добре обаче преди ако въртеше докато запали, сега не дава звук директно изгасва, така един два пъти и тръгва. Ето клип какво се случва: Моля за мнение или препоръки дали има друг сервиз, който би бил компетентен да погледне?
  4. Здравейте! Хвърлила съм око на ей тази количка: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11488401732640860 Въпроса ми е как седи въпроса с поддръжката след изтичането на гаранцията? Предполагам, че ако не е изтекла вече, то скоро ще изтече. Какви са цените и има ло много проблеми след изтичането на гаранцията? Четох доста тук, но като цяло темите и описаните проблеми изскачат още в началото на закупуването на колите и се отстранени тогава. Изолацията на шума предполагам, че остава, като постоянен проблем, ако не вложиш 400-500лв. Как се държат автомобилите ви след 5 години употреба?
×
×
  • Създай нов...