Jump to content

maverick_m

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

maverick_m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. частите ги оставих в сервиза, не ми трябваха но ако ще сменяваш съединител с маховик за 450 лева могат да ти го рециклират в драгичево. Разбрах късно иначе така щях да направя, но по това което си написал маховика ти е заминал. Дисове предни могат да станат само от хонда акорд само че дебелината е 25 а на оригиналният е 28 мм и се чудя дали няма да е проблем
  2. Лошото е че има разлика в диаметрите
  3. Доколкото разбирам от това Хонда Hr-v
  4. Привет на всички в форума. Ако някой може да помогне по тема с окачването от кой модел могат да станат дискове накладки задни амортисьори?
  5. ако мога да те питам Предни дискове и задни дискове, накладки предни и задни и задни амортисьори от какво мога да взема .
  6. Частите от официалният вносител. С работата 3100 лева.
  7. Смених всичко, беше тотален леш. Сега спи.
  8. Благодаря за информацията
  9. Има странно леко чукане при натискане на съединителя. Цената за маховик е 1500 лева, съединител 900, лагер 400 и още една част 150 лева. Няма алтернативи само от официалният представител.
  10. Здравейте. Ако някой може да ми каже какви заместители мога да ползвам за съединител и маховик от кой модел могат да станат.
×
×
  • Създай нов...